Şimdi Ara

(KONU KİLİT)Hepsiburada Tarafından Orijinal Olarak Satılan Apple Deri Kılıf Replika Mı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
8.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: irfanconi

yahu kardeşim bir şey yanlış yada beklediğiniz gibi çıkmadıysa 9 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade hakkınız var.

paketi kapatın verin kargoya paranızı geri alın.

gördüğüm kadarıyla sıkıntılar hep ithalatçı garantili ürünlerde çıkıyor .

Evet çünkü bence yeteri kadar test yapılmıyor ithalatçı garantili ürünlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok anam yok artık bu siteden bir şey alınmaz. Eşliden güvendir bir isterken şimdi bozdular. Bu kaçıncı şikayet. Ki diğer sitelere göre oldukça pahalı satıyorlar. Sizlere tavsiyem gitgidiyor n11 yukko dan alışveriş yapmanız. Daha bu sabah yukkodan aldığım yemek masası geldi. Gitgidiyor dan çamaşır aldım geçen hafta temiz geldi. N11 den laptop sıkjntısız.

• Bende tam geçen sene Sony MDR450 kulaklık almıştım hb'den. Bilenler bilir çok fazla replikası satılıyor bu kulaklığın . Replikası 40 lira orijinali 120 lira . 110 liraya almıştım hb üzerinden . Gelen ürün çakmaydı . Zaten kutunun boyundan bile anladım . İçerisine not düşerek iade ettim kabul etmişlerdi ama aradığımda iyi fırça atmıştım nasıl böyle bir şey yaparsınız diye. Muhtemelen dikkat etmeyen bir çok insan 40 liralık replika ürüne 120 lira vermiştir geçen sene . Çok hak geçti .
  • bana da sony mdr450 kulakligin cakmasini yollamislardi. zor iade ettim az kaldi dava acacaktim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/elinde-apple-silicone-red-kilif-olan-var-mi--129564327

Daha önce benim de benzer şüphem olmuştu, uğraşmayayım diye orijinaldir deyip geçiştirdim.

• Israrla insanlar şansını deniyor gerçekten anlam veremiyorum. Bu kaçıncı mağduriyet başlığı sayamadım artık müstehak demeye dilim varmıyor ama fena kaşınıyorsunuz. Haklı mısınız sonuna kadar ama ısrarla neden deniyorsunuz bu adamları anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nGzbyk_

Israrla insanlar şansını deniyor gerçekten anlam veremiyorum. Bu kaçıncı mağduriyet başlığı sayamadım artık müstehak demeye dilim varmıyor ama fena kaşınıyorsunuz. Haklı mısınız sonuna kadar ama ısrarla neden deniyorsunuz bu adamları anlamıyorum.

Hocam şimdiye kadar olanların çoğu ya olması gerektiği fiyattan çok ucuzdu ya da Hepsiburada satıcısı değildi bunların ikisine de uyuşmuyor benim durumum.Hem insanın başına gelmeden anlamıyor işte.Ayrıca dediğim gibi 2-3 yıldır buranın müşterisiydim yani hiçbir güvensizlik problemim yoktu HB’ye karşı.

• SeliMercan S kullanıcısına yanıt
    Ekşi'de o kadar çok okudum ki hocam size yönelik bir artniyet ile yazmadım aslında. Satıcısı HB olan da olmayan da her türlüsü ile binlerce şikayet gördüm, yazık insanlar mağdur oluyor. N11 ülke içinde en alışveriş yapılabilecek kurum bence öncelik yurtdışı olmalı tabi. Geçmiş olsun bir kez daha.
  • Hocam geçmiş olsun. Bunu forumda paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim. Ben sadece 20 tl değerinde Samsung Micro Usb Şarj Ve Data Kablosu EP-DG925UWZ (İthalatçı Garantili) ürünü aldım. Bazı kişiler " 20 tl lik şey için dava mı açılır?" diyecektir. Ama bilmiyorlar ki o 20 tl lik ürün yüzünden az kalsın evdeki koltuk yanacaktı. Okuduğum kadarıyla bu duruma benzer olay sizin başınıza gelmiş. Neyse ki size bir zarar gelmemiş.

Bana ithalatçı firmaya ait belge veya kağıt parçası bile yollamadılar. Siz neyse ki ithalatçı firmaya ulaşabiliyorsunuz. Fakat ben bir türlü ulaşamadım. Kesinlikle bu işin peşini bırakmayın. Ben forumda bana destek olanların sayesinde ürünü yayından kaldırıp, hakkımı hukuk yoluyla aramaya çalışıyorum. Sizden tek bir ricam var elinizden ne geliyorsa yapın, eninde sonunda hakkınızı alacaksınız. Bütün forumdan ricam, lütfen bana destek olduğunuz gibi arkadaşımıza yardımcı olun.

Ayrıca buradan bana destek olan ismini hatırlayamadığım herkese çok teşekkür ederim.

• S7 edge, s6 edge, yüzlerce lira değerinde teknolojik alet ve televizyon aldık piyasadan ucuza denk getirdik hepsinden çok memnunuz ama en yakın tarihli alışveriştim 1 yıllı geçti. Forumdaki yorumlar ciddi anlamda rahatsiz ediyor artik 2 kere düşünmek gerekecek sanırım.

Kesinlikle tuketici hakem heyetine gidin hakkınızı arayın, her müşteri bunu yaparsa yola gelirler. Şuan n11 kullanıyorum genel olarak memnunum ancak büyük şehirlerde yaşayanlar için pek avantajı kalmamaya başladı internetin. 10 lira kâr edeyim diye 1 gün kargo bekle arada yanlış ürün gelsin git iade et bekle paran yatsın tekrar al.

Kargo işi tam bir rezelet zaten. Bugün evime kargo gelmedi ve bana 10dk yürüşüs mesafesinde şubeleri olmasına rağmen kargo gitmiş 2 km uzakta şehir dışındaki şubeye. Şimdi vakit bul, şehrin dışına git kargoyu al

• Ben çinden 190 liraya($ uçmadan önce) Telefon aldim catir catir kullaniyorum 200 liraya kilifmi olur.

Git yurtdisi malum sitelerden 10$ orjinalden iyi kilif alirsin kafa rahat olur...

• Yanılmıyorsam apple orjinal hiçbir yedek parça üretmiyor hocam. Alınan bataryalar vs. yan sanayi. Kılıfta buna dahildir bence.
  • Kılıf orijinal bu arada, şu forumun bilgili cahilleri beni deli edecek. Yok ısıyı çekmişmiş bilmem neymiş gayet de orijinal ürünü deforme edip konu açmışsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kılıfın Extreme bir özelliği falan mı var benim bilmediğim, neden bu kadar pahalı takınca telefonda bir özellik falan mı çıkıyor biri aydınlatırsa sevinirim.

Yoksa benim mantığım almıyor bu kadar düz kılıfa bu parayı vermek.

• Hic bi ozelligi olmayan kilifa 189 lira verdigine mi yanayim yoksa o kadar para verip 30 40 liradan kaçıp ithalatci garanti aldigina mi yanayim bilemedim.

Hepsiburadanın yaptigi ilk degil sonda olmayacak artik uzulmuyorum 3 5 lira ucuz diye gidip aliyorsunuz sonra sahte cikti bilmem ne diyorsunuz.Şu kılıfın hic bi artısı yok ne adam akilli bi koruma ozelligi var ne de baska bisey..Kılıfın amaci cihazi her turlu sartta korumasidir.Aliexpressde bi dunya kilif var hemde cok cok daha iyi koruma saglayan kiliflar.Markanin bu kadar kölesi olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Chantodowill

Bu kılıfın Extreme bir özelliği falan mı var benim bilmediğim, neden bu kadar pahalı takınca telefonda bir özellik falan mı çıkıyor biri aydınlatırsa sevinirim.

Yoksa benim mantığım almıyor bu kadar düz kılıfa bu parayı vermek.

Extreme özelliği arkadaslarinin yaninda cool gozukmeni sagliyor.Gorenler wooow iphone x almis + kilifida orjinal diyor

• Öncelikle geçmiş olsun Selim Bey. Bundan yaklaşık bir ay önce Hepsiburada.com adresinden orjinal adı altında apple lightning kablo aldım ve 1 haftanın sonunda kablo telefonumu şarj etmemeye, şarjımı düşürmeye başladı. Halen satışta, ithalatçı garantili, kutulu vs yazıyor. 300 küsür yorum ve 5 yıldıza güvenerek almıştım, hüsranla bitti. Dedim şans, bana denk geldi ama babamın kullandığı 4 yıllık iPhone 6 Plusın kablosunda hiç bir problem olmaması düşündürüyor. Madem orjinal değil, yazsınlar alan alsın almayan almasın. Hepsiburada.comdan devamlı alışveriş yaparım olumsuz bir şey yaşamamıştım, konuyu görünce yaşadığım bu durumu yazmadan duramadım. İyi geceler.

• Ah amazon bir gelsin. Bunlar ya bitecek yada adam olmak zorunda kalcaklar. Gerçi amazonuda barındırmazlar belki booking gibi. İşlerine gelmez kıskanırlar

• Fetöcüler hepsiburada sitesine el atmış olabilir :)

• hala hepsiburada tercih eden varsa artık mustehak bunlar. kaç sefer alışveriş yaptım her 3 alışverişimden 1 tanesi sorunlu idi yanlış ürün göndermeler ürünün teşhir ürünü olması vs. etrafımızı uyarın almayın aldirtmayin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.