Şimdi Ara

(KONU KİLİT)Hepsiburada Tarafından Orijinal Olarak Satılan Apple Deri Kılıf Replika Mı? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
8.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Puantum

Ürün orjinal . Konuyu derhal kaldırmalısınız aksi takdirde dava açılabilir

Orijinal falan değil kardeşim herhangi bir Uzakdoğu ülkesinden birebir replika olarak alınmış ürün üste yazdım neden orijinal olmadığını ve nasıl anladığımı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edvardo

Keşke tüm hepsiburada yetkilileri idam edilse ve tüm sevdikleri cayır cayır fırınlarda yakılsa

Bu kadar da Hitler psikolojisine gerek yok fakat yine de kendilerine bir çeki düzen vermeleri lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

Urun orginal.

Seri nosu barkod numarasi var gormuyor musun?

Ayrica urun avusturyadan ithal edilmis

Hahaha.Güldürdün.Ürünün üzerinde Malezya ve Apple Store yazıları var.Yani kutuda Avusturya ile ilgili hiçbir şey yok.Kılıf da dandik bir şey resmen uhuyla yapıştırmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

Arkadaş biraz peşin hükümlü bence. Nerden biliyor orjinal kılıf olmadığını ısınmakla kılıfın ne alakası var ? Ben hem orjinal hemde aliexpresden çakmasını kullandım zor ayırt edilebilir bir ürün zaten.

Yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı sayın cboy0.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeliMercan

quote:

Orijinal falan değil kardeşim herhangi bir Uzakdoğu ülkesinden birebir replika olarak alınmış ürün üste yazdım neden orijinal olmadığını ve nasıl anladığımı.

Hocam nasıl orjinal değil designed by apple yazıyor qr kodunu tarat

• artık alışverişlerimin büyük kısmını çinli sitelerden alıyorum. Hem ucuz hem kaliteli hem de ürün sorunlu çıkarsa yeni mal yolluyorlar. geçende oneplus 3 için 3 tane kablo aldım. 1 tanesinde temassızlık vardı. Mesaj attım. Adam kanıt istemeden yeni mal gönderdi. Konuşmayı da atayım.

(KONU KİLİT)Hepsiburada Tarafından Orijinal Olarak Satılan Apple Deri Kılıf Replika Mı?

• Apple sitesinde de ürünün dayanıksızlığına dair yorumlar var. Isınma sorunu kesinlikle kanıt değildir. Kutu ile ilgili de farklı ülkelere ithal edilen kutulardaki yazılar farklı olabilir. Elle tutulur bir kanıtınız yok. Apple ile görüşüp kesinleşene kadar konuyu silin. Ülkedeki adalet sistemi ile ilgili televizyondaki haberler sizi yanıltmasın. Böyle bir mevzuda öyle bir işler ki hangi ülkede olduğunuzu şaşırırsınız. Bu iş hepsiburada tarafından mahkemeye giderse pişmanlığınız, "bilmiyordum, yanıldım" ifadeniz orada mazeret olarak kabul edilmez.

edit: Hepsiburada'yı savunmuyorum. Sadece kesin bir kanıtınız olmadan böyle bir konu açmanız başınıza büyük dert açabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem277 -- 2 Mart 2018; 19:56:58 >
  • Bende apple silikon kılıf almıştım. Sahte çıktı. Aliexpress ten alıp kakalıyorlar. Allahtan iade aldılar.
  • SeliMercan S kullanıcısına yanıt
    fazla fazla alinca ürünleri bakın firmalar dikkat ediyor benim aldığım firmalarda belli firmalar elimde kupon varsa hb den alıyordum. ama hepsiburada kendisi satıyor ise teşhir ürünüde yolluyor yırtık kitapta yolluyorlar farklı ürün yollayıp değişim için yollayın diyip kargo ücretini sana kitliyor. hepsini yaşadım satıcı hepsiburada ise hususi dikkat edin

• quote:

quote:

quote:

Hocam nasıl orjinal değil designed by apple yazıyor qr kodunu tarat

Hocam daha demin bir arkadaş Avusturya’dan ithal edilmiş demişti belli ki adamlar barkodu da çakma yapmış hem dediğim gibi kılıf aşırı dandik,uhuyla yapıştırılmış gibi,kutusunun altı boş değil,kutusunda yazılar daha altta ve bunun gibi sorunlar var.Bu arada CE belgesi yok normalde olması lazım.Youtube’da Apple Case Fake VS Original’de İngilizce olarak detaylı anlatıyor neyin ne olduğunu oradan bilgi edinebilirsiniz.Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler bu arada.

(KONU KİLİT)Hepsiburada Tarafından Orijinal Olarak Satılan Apple Deri Kılıf Replika Mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem277

Apple sitesinde de ürünün dayanıksızlığına dair yorumlar var. Isınma sorunu kesinlikle kanıt değildir. Kutu ile ilgili de farklı ülkelere ithal edilen kutulardaki yazılar farklı olabilir. Elle tutulur bir kanıtınız yok. Apple ile görüşüp kesinleşene kadar konuyu silin. Ülkedeki adalet sistemi ile ilgili televizyondaki haberler sizi yanıltmasın. Böyle bir mevzuda öyle bir işler ki hangi ülkede olduğunuzu şaşırırsınız. Bu iş hepsiburada tarafından mahkemeye giderse pişmanlığınız, "bilmiyordum, yanıldım" ifadeniz orada mazeret olarak kabul edilmez.

edit: Hepsiburada'yı savunmuyorum. Sadece kesin bir kanıtınız olmadan böyle bir konu açmanız başınıza büyük dert açabilir.

Hocam ürünün çakma olduğu konusunda birçok nedenim var.Hem iPhone X Kullanıcı Klubü’nde de bu kılıfın orijinaline sahip olan arkadaşlar var orada farkı bizzat gördüm fotoğraflardan.Yani neredeyse tamamen Emin’im.Hem HB’nin bir cevap hakkı yok bu konuda ya arayıp bilgilendirecekti bana ürünün orijinalliğini ispatlayacaktı ya da iade alacaktı ikisini de yapmadı hatta adam akıllı bir cevap bile veremediler.

• Konuyu büyük bir ciddiyetle, mesajları ise seçerek okudum ancak ürünün sahte veya replika olduğuna dair net bir kanıt göremedim. Bunun için iki ürünün yan yana karşılaştırılması veyahutta değişik bir karşılaştırma yapmak gerekirdi. Ancak onun bile buna yetmeyeceğini düşünüyorum zira bu tip ürünler fason denilen yöntemle, yani farklı üretim tesislerine verilir. Bu ürünler yüksek teknoloji ürünü olmadığı ve doğal bir yarı mamülün işlenmiş hali kullanıldığı için değil üretim yeri farklı olan partisi bile farklı olan ürünlerde farklılık ortaya çıkabilir.

Başımdan geçen bir olayı anlatayım, aynı kılıfın iphone 6 için olanının kırmızısının orijinalini apple store'dan almıştım zamanında. Birincisi, silikon kılıflar bile çıplak telefondan sonra ısıyı artırıyor deri kılıflar ise bu etkiyi daha da artırıyor. Zamanında kullandığım bu kılıf da ömrünü tamamladığında kılıfı parçalamıştım, içinde plastik bir iskelet vardı. Bu yüzden kılıfı karalamayın. Maksadım hepsiburada'yı yüceltmek değil ancak takdir edin ki yaptığınız iddia menetten yoksun. telefonunuzun ısınmamasını istiyorsanız şahsi önerim full body kaplamalar. Diğer türlü silikon kılıf bile ısıyı artırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 3 Mart 2018; 2:10:37 >

• quote:

quote:

Urun orginal.

Hahaha.Güldürdün.Ürünün üzerinde Malezya ve Apple Store yazıları var.Yani kutuda Avusturya ile ilgili hiçbir şey yok.Kılıf da dandik bir şey resmen uhuyla yapıştırmışlar.

Urun maleysiyada uretilmis ya da cinde uretilmis olabilir. Ama satis yeri. Barkod ve urun koduna gore avusturyada satiliyor.

Satis yeri farkli uretim yeri farklidir.

Yani senin urun avusturyada satilan urunun aynisi. Avusturyadan turkiyeye getirmis hepsiburada

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

Konuyu büyük bir ciddiyetle, mesajları ise seçerek okudum ancak ürünün sahte veya replika olduğuna dair net bir kanıt göremedim. Bunun için iki ürünün yan yana karşılaştırılması veyahutta değişik bir karşılaştırma yapmak gerekirdi. Ancak onun bile buna yetmeyeceğini düşünüyorum zira bu tip ürünler fason denilen yöntemle, yani farklı üretim tesislerine verilir. Bu ürünler yüksek teknoloji ürünü olmadığı ve doğal bir yarı mamülün işlenmiş hali kullanıldığı için değil üretim yeri farklı olan partisi bile farklı olan ürünlerde farklılık ortaya çıkabilir.

Başımdan geçen bir olayı anlatayım, aynı kılıfın iphone 6 için olanının kırmızısının orijinalini apple store'dan almıştım zamanında. Birincisi, silikon kılıflar bile çıplak telefondan sonra ısıyı artırıyor deri kılıflar ise bu etkiyi daha da artırıyor. Zamanında kullandığım bu kılıf da ömrünü tamamladığında kılıfı parçalamıştım, içinde plastik bir iskelet vardı. Bu yüzden kılıfı karalamayın. Maksadım hepsiburada'yı yüceltmek değil ancak takdir edin ki yaptığınız iddia menetten yoksun. telefonunuzun ısınmamasını istiyorsanız şahsi önerim full body kaplamalar. Diğer türlü silikon kılıf bile ısıyı artırıyor.

Hocam orijinal olduğunu düşünmüyorum.Youtube’daki incelemelerde de farkı görürsünüz.

• quote:

quote:

quote:

Urun orginal.

Urun maleysiyada uretilmis ya da cinde uretilmis olabilir. Ama satis yeri. Barkod ve urun koduna gore avusturyada satiliyor.

Yani senin urun avusturyada satilan urunun aynisi. Avusturyadan turkiyeye getirmis hepsiburada

Hocam buna ihtimal bile vermiyorum.Ürünün CE damgası yok yani Avrupa’da satışı imkansız hele böyle bir markanın ürünü ise.Kutunun üzerinde Asya ülkelerinde kullanılan bir belgenin damgası var.

• quote:

quote:

quote:

Urun orginal.

Bir ekleme daha yapıyım Apple’ın Malezya’da üretim yeri yok ki varsa bile internette bulamadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Urun orginal.

Bir ekleme daha yapıyım Apple’ın Malezya’da üretim yeri yok ki varsa bile internette bulamadım.

Alt tarafi kilif neden uretmesin ki. Telefonlar cinde uretiliyor.

Urunun herseyi var. Barkod .seri nosu. Kodu numarasi. Bu urun nasil sahte olacak.

• Ben kiliflarda gormedim yalniz ce damgasi. Spigen dahil

• quote:

Ben kiliflarda gormedim yalniz ce damgasi. Spigen dahil

Spigen Kore’de üretiliyor ondandır belki.Avrupa’da satılan orijinal Apple kılıfların arka tarafında CE damgası var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Urun orginal.

Alt tarafi kilif neden uretmesin ki. Telefonlar cinde uretiliyor.

Urunun herseyi var. Barkod .seri nosu. Kodu numarasi. Bu urun nasil sahte olacak.

Hocam Youtube’a Apple Case Fake VS Original yazın.Farklarından bahşediyor.Adamlar öyle bir replika yapıyorlar ki değil barkod Apple çalışanı bile ayıramıyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.