Şimdi Ara

(KONU KİLİT)Hepsiburada Tarafından Orijinal Olarak Satılan Apple Deri Kılıf Replika Mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
1
Favori
8.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakyakar.com

Dispute tarzı bir olay yok mu hepsiburada’da?

Yok gibi bir şey hocam var ama kullanılmıyor zaten satıcı Hepsiburada yani Hepsiburada’yı Hepsiburada’ya mı şikayet ediyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar para vermisken suradan alaydin buradan alaydin mantigini anlayamiyorum.

Arkadasim vatandas alirken taso verip mal almiyor.

Para verip urun aliyor.

Alirkende parasinin karsiligi ne ise onu almak ister

Bu sekilde muhabbetler asil yalnis yapani gormemize perde oluyor

Meseleye gelecek olursak devenin boynu misali her yer egri.

Siteye sovsen gazini atacan.Sonuc alamiyacan

Tepki gosterip almasan 50 liralik alanlar yuzunden magdur olacan🤣

İsin pesini birakmasan zuper sistem sayesinde eror vericen

Hocanin merkep hikayesi gibi.

Merkebe binsen suc,insen suc,beraber yurusen gene suc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa- -- 28 Şubat 2018; 20:27:54 >
  • Bende yaklaşık 2 ay önce pc malzemeleri almıştım anakart, ssd, psu felan bozuk çıktı. Bozuk mallarıda bilerek yolluyorlar artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: nazik2626

Bende yaklaşık 2 ay önce pc malzemeleri almıştım anakart, ssd, psu felan bozuk çıktı. Bozuk mallarıda bilerek yolluyorlar artık.

Valla bu Hepsiburada bozdu iyice kendini hocam.

• Hocam Amerika’da bile 50 dolar olan ürünü o paraya alırken hiç mi kıllanmadınız?

• Benim anlamadığım kılıfın çakma olduğunu nereden anladın. Belki orjinal ürünlerin hepsi aynı bu şekilde.

• adamlar kendilerini rezil etme ve batma yolunda hızla ilerliyor. tabi bunları batıracak bir rakip lazım. o da hayırlısı ile gelecek inş.
  • Son demlerini yaşıyor site resmen. Amazon gelmeden iteleyebildiğime iteleyim sonra pılı pırtı toplar giderim diyor herhalde. Yoksa başka açıklaması olamaz. Bu konuları toplayıp, halka ilişkiler yada kurumsal marka yöneticisi tarzı birisini bulabilirsek göndersek keşke. Belki de üst yönetim konudan bir haber..
  • Bu kılıflar ilk çıktığında, önceliğim aliexpress a bakmak olmuştu. Kargo ile beraber 20 lira gibi bir bedelle, orijinal ürünün kutusuna sahip olan ancak içeriğinin biraz daha zayıf olduğu bir ürünle karşılaştım.

Senin almış olduğun üründe bununla aynı. 15-20 lira gibi bir fiyata getirip, burada yüzde bilmem kaç katına ürünü kasnaklıyorlar.

Yada ilahi orijinal alıcam diyorsanız, teknoloji marketlerini seçin. Oradaki ürünleri inceleme şansım oldu ve gerçekten orijinal diyebilirim.

(KONU KİLİT)Hepsiburada Tarafından Orijinal Olarak Satılan Apple Deri Kılıf Replika Mı?

Kendi kullandığım kılıf 6S için ;
    (KONU KİLİT)Hepsiburada Tarafından Orijinal Olarak Satılan Apple Deri Kılıf Replika Mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scartor -- 1 Mart 2018; 12:42:28 >

• bu kaçıncı oldu sayamadım. hakkınızı arayın hocam bol şans

• Hepsiburada baya bi bozdu kendini. Artık internetten alışveriş yapmaya korkuyorum. N11 hepsiburada gibi sitelerden
  • Ürünün orjinal olduğunu düşünüyorum. Deri kılıf alıyorsunuz. Gerçek derinin ısı yalıtımı yüksektir yani Eğer apple tasarımı olsa bile gerçek derı kaplamada kılıf ve telefon makul bir seviyede ısınacaktır. Ayrıca bu kılıfın belli bir kalıpta durması için plastik bir gövdeye yapıştırılması gerekiyor tabiki. Deriyi kazımışsınız ve altından plastik çıkmış.
    Herhangi bir başka marka logosu göremedim ve ürün orjinal değıl diye başlık açıyorsunuz. Eğer ürün orjinal ise hepsiburada size ticari itibarlarını zedelediğiniz için dava açabilir. Başınız derde girebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem277 -- 1 Mart 2018; 15:47:22 >
  • Baska sitelerde sahte cikiyor konu acilmiyor,hepsiburada da neden sahte cikinca konu aciliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

Hocam Amerika’da bile 50 dolar olan ürünü o paraya alırken hiç mi kıllanmadınız?

Hocam Amazon,Ebay,Bestbuy gibi yerlerde orijinalini 35 dolar civarı bir fiyata alınabiliyor.Yani illa Apple Store’dan alınıp ithal edildiğini düşünmedim.Onu da geçtim Apple Türkiye iPhone X’u 6099 TL’ye satarken Hespiburada 5300 civarına nasıl satıyor?

Hem onların özel günlerinde öyle bir indirim oluyor ki Apple USA’de yani aslında imkansız bir fiyat değildi.Ayrıca ürünü Hepsiburada satınca pek kıllanmadım şahsen 2-3 yıldır HB’den alışveriş yapıyordum ve hiçbir sıkıntı yaşamamıştım dediğim gibi güvendiğim dağlara karlar yağdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: aye aye

Benim anlamadığım kılıfın çakma olduğunu nereden anladın. Belki orjinal ürünlerin hepsi aynı bu şekilde.

Yok hocam bildiğin uhu ile yapıştırılmıştı kılıfın dış yüzeyi resimde de göründüğü gibi.Ayrıca yurtdışında kılıfa dayanıklılık testi yapanlar var YouTube’dan bakabilirsin kılıfı anahtarla çizdiklerinde çok hafif çizik benzeri bir iz kalıyor o da geçiyor sürtünce.Zaten kılıfın kutusunda da bazı uyuşmazlıklar vardı:Yazılar olması gerektiğinden daha altta,kılıfın kutusunun alt tarafı kapalı.Yani adamlar bunlar hariç her şeyi neredeyse kusursuz yapmışlar.Deri hissi bile hoştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorlimg

adamlar kendilerini rezil etme ve batma yolunda hızla ilerliyor. tabi bunları batıracak bir rakip lazım. o da hayırlısı ile gelecek inş.

Amazon gelince bunlar da kendilerine çeki düzen verirler diye düşünüyorum e tabi 5 yıldır Hepsiburada’yı geçen bir e-ticaret sitesi yok.Bir yerden sonra bozdu adamlar kendini.

• yahu kardeşim bir şey yanlış yada beklediğiniz gibi çıkmadıysa 9 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade hakkınız var.

paketi kapatın verin kargoya paranızı geri alın.

gördüğüm kadarıyla sıkıntılar hep ithalatçı garantili ürünlerde çıkıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem277

Ürünün orjinal olduğunu düşünüyorum. Deri kılıf alıyorsunuz. Gerçek derinin ısı yalıtımı yüksektir yani Eğer apple tasarımı olsa bile gerçek derı kaplamada kılıf ve telefon makul bir seviyede ısınacaktır. Ayrıca bu kılıfın belli bir kalıpta durması için plastik bir gövdeye yapıştırılması gerekiyor tabiki. Deriyi kazımışsınız ve altından plastik çıkmış.
    Herhangi bir başka marka logosu göremedim ve ürün orjinal değıl diye başlık açıyorsunuz. Eğer ürün orjinal ise hepsiburada size ticari itibarlarını zedelediğiniz için dava açabilir. Başınız derde girebilir.

Hocam yapma Allah aşkına gerçek ürün böyle olabilir mi sence?Bu arada kılıfın kutusundaki yazılar da uyuşmuyordu ayrıca aynı kılıfın orijinalinin durability testlerini izledim orada çok ufak bir çizik benzeri bir şey oluyordu hafif sürünce geçiyordu.Yani diyeceğim şudur ki emin olun ürün böyle olsa kimse almazdı Apple’dan telefon koruyoruz karpuz değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sphygmus

Baska sitelerde sahte cikiyor konu acilmiyor,hepsiburada da neden sahte cikinca konu aciliyor?

Ben hangisinde çıkarsa çıksın konu açarım şahsen satıcısı sitenin kendisi ise.

• quote:

Orijinalden alıntı: irfanconi

yahu kardeşim bir şey yanlış yada beklediğiniz gibi çıkmadıysa 9 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade hakkınız var.

paketi kapatın verin kargoya paranızı geri alın.

gördüğüm kadarıyla sıkıntılar hep ithalatçı garantili ürünlerde çıkıyor .

Öyle bir durum yok hocam zaten öyle bir şey olsaydı emin olum Hepsiburada hakkında bu kadar başlık açılmazdı.Hem ürüne zarar veren benim yani iade almazlar.Temel amacım iade etmek değil zaten ben yandım siz yanmayın.Akılsız başın cezasını cüzdan çeker.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.