Şimdi Ara

Konu kapanmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
8.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin186 -- 19 Temmuz 2009; 19:07:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

dragonstory,marmoli,madd_maxx82,scorqion,patato,Lacrymatoire ,Samsung-İstanbul,Urthas,Lèon,1906nedir,denizbülent,huso,acosan,saricamtekno, Charles Dickens, ScreamEagles, Lionheart , Kankabir
    Lanore - Victusa ve SoulinVictus (Bana laptop satıp bios şifresini söylemeyen adam size neler satar... )
    REFERANS SİSTEMİNDEN SONRAKİ SATIŞLARIMDA HEP ÖNCE PARAYI ALDIM SONRA CİHAZI GÖNDERDİM. GÜVEN KONUSUNDA SIKINTINIZ OLMASIN. ALLAH HARAM LOKMA YEDİRMESİN İNŞ..
  • Kullanıcı Bilgileri
    nazende_gul1
    Ad mahmut
    Soyad günebakar
    Telefon (Cep) +90-535-5649592
    Üyelik Başlangıcı : 13 Ekim 2008

Böyle ayrıntıları gözden kaçırmamak gerek.

Geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10.Lincoln -- 22 Aralık 2008; 13:06:28 >

Orjinalden alıntı: Meyan

Geçmiş olsun..Bas bas bağırıyoruz ne olduğu belirsiz insanlardan elden teslim olmadığı sürece alışveriş yapmayın diye niye bu insanlar akıllanmaz anlamam ki..Verdiği hesap adı ayrı kullandığı hesap adı ayrı..

Telefonun imei numarası aklındaysa veya sağda solda yazıyosa telefonu kapattır kullanıma..
    Telefondan kim olduğunu bulmaya çalış ama adam açık hat kullanıyodur büyük ihtimalle..Kargoya verirken cep telefonu diye belirttiysen gidip savcılığa başvurabilirsin..Yalnız bu adamların hepsi kolay yoldan para kazanmayı bulmuş zehir zıkkım olsun yapacak bişey yok pek fazla..

adama mahmut günebakar'ın kim olduğunu sordum.yeğeni olduğunu söyledi,ayrıca nickini de yeğenim buldu dedi.

arkadaşlar ne deseniz haklısınız?bundan 3-4 ay önce böyle bişey başıma gelse bu kadar koymazdı ama evlenip iş yerinden 3-4 aylık maaşımı alamadığım bi zamanda başıma gelmesi çok koydu bana.

• Geçmiş olsun..Forumdaki tanıdık ve referansı olmayanlar hariç kimseden parayı önce yollayıp ürün almam..

bence polise git ve suç duyurusunda bulun elindeki bilgilerle
    konu silinebilir
    5 ay önce açıldı
    Konu kapanmıştır
    4 yıl önce açıldı
    konu silinebilir
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun kardeş sahibinden.com un yarısı dolandırıcı zaten

Orjinalden alıntı: sugarboy

geçmiş olsun kardeş sahibinden.com un yarısı dolandırıcı zaten

teşekkür ederim.bu söylediğinize katılıyorum artık.

ultraslan_4423/nesferatu/sataguler/Şahin Abi * 3 / ByTKN /freezzer/multisync82 / siyau /casberg/Murat©/sinan3344 / n1ghtwolff /egzantirig/ emevi /reason666 * 5 /reyta /NakkaSss/kartal3457/ realteco / sienen / aBaBaDaN / visor * 2 / kadiryildiz84/ viperc / hederahelix / van_hoijdonk /ß.m.Ø / içinden.geleni.söyle / cyber_burak / gorgi190307 / cenkozgen / Rakavuz / WodkaLemon/ dilaver_isik *5 / digitaldelisi /giocan / erk44 / robertobaggio6208/ Mp3DeLiSi/Ostard/B.AYAR/ fairboy/ :)
  • 5310 senin adına değilmi zaten

imei numarası elinde ise kapattır gitsin. Sana yâr olmayan başkasına da olmasın bence...
  • gerçekten çok kötü bir olay kardeşimin böyle bir olayın başına gelmesi benide çok üzdü gercekten adamın sahibinden sitesindeki bilgileri çelişkilerle dolu ve en önemlisi de üyelik tarihinin gözden kaçması dilerim Allah (c.c) o nun başından musubetleri eksik etmez bu dar zamanda yaptığı bu adiliğin cezasını dilerim kat be kat fazlasıyla öder. çok çok geçmiş olsun ..

Orjinalden alıntı: matrix22

gerçekten çok kötü bir olay kardeşimin böyle bir olayın başına gelmesi benide çok üzdü gercekten adamın sahibinden sitesindeki bilgileri çelişkilerle dolu ve en önemlisi de üyelik tarihinin gözden kaçması dilerim Allah (c.c) o nun başından musubetleri eksik etmez bu dar zamanda yaptığı bu adiliğin cezasını dilerim kat be kat fazlasıyla öder. çok çok geçmiş olsun ..

sağolasın kardeşim.şimdi mng kargo teslimat şubesini aradım.bu kişiye ait bilgileri istedim.kargo teslimatında ibraz ettiği belgelerin bilgilerini istedim.daha önce de başka bir arkadaş aynı kişi ile sorun yaşamış.verdiği adresin ve kimlik bilgilerinin sahte olduğunu söyledi.eğer jandarma kayıtlarında görünmediği çıkmış.eğer yine böyle bişey varsa mng kargoyu suçlu görüyorum..ordan alacağım bilgilere göre hareket edeceğim.fakat ne yazıkki gönderdiğim cihaza ait imei numarası bende yok.orda elim ayağım bağlanıyor.inşallah bi sonuca varabilirim kardeşim

• arkadaşlar teslimat şubesinden kişiye ait tc kimlik no'sunu öğrendim.
    tc kimlik no:16361118704

T.C. Kimlik No Doğrulama Sonuçları:
    Adı: İBRAHİM
    Soyadı: AKTAY
    Doğum Tarihi: 1967

kargoyu kişi şubeden teslim almış.dolayısı ile bana vermiş olduğu adresin yanlış olması pek önemli değil.burda kargo şirketinin suçu olduğunu sanmıyorum.

Orjinalden alıntı: MENEME2002

Geçmiş olsun.

Eyvallah saolasın.

• cok gecmiş olsun kardesim..ALLAH önce pazara cıkaran zihniyeti sonra da cümlemizi ıslah etsin..gercekten ozellikle son cümleni okuyunca daha bir üzüldüm,inanclı bir arkadasa benziyorsun sıkma canını ALLAHa havale et sen nasıl olsa alacaksın hakkını..hadi selametle..

adamla yine irtibata geç başka birisi aracılığıyla, adama yine takas teklif et. inandırıcı olması için başka bir ilden olduğunu söyle. bir yolunu bul ve de ki, "telefonu şubeye göndereyim, sen de şubeden al çünkü daha az kargo parası veririz" adamı ne yapıp edip kandırın. daha sonra kargoyu ver ve otobüse atlayıp konya'ya git. adam telefonu alırken tepesine bin, halini hatırını sor. doladırıcılığına dini alet ettiği için 2 kez sor.

direkt savcılığa giderek suç duyurusunda bulun. son 6 ayda, mahkemeler çok ciddiye alıyor internet üzerinden yapılan dolandırıcılıkları. ya da telefonumu gasp etti bu adam de.
    REFERANSLARIM İÇİN PROFİLİME BAKIP ALIŞ VERİŞ YAPTIĞIMIZ ARKADAŞLARDAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.