Şimdi Ara

Konu kapanmıştır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
8.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu kanı bozuk tarafından bende soyuldum :( ne yapmalıyım sizce_?

Bugün emniyete gittim, adamın ankaranın en tanınmış dolandırıcısı olduğunu söylediler. Yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Umarım bu soysuza karşı dişe dokunur birşeyler yapabiliriz.

Küçük bir tuhafiye dükkanları var, orda avladı beni de. Son adresleri ise şöyle:
    Muhittin YAZLIK: Şevkat mah, Ersin sok, 10/A, Keçiören - ANKARA.

Bu konuyla alakalı bilgi verebilecek veya yardımcı olabilecek kişiler bana aşağıdaki e-mail adresinden ulaşabilirlerse çok sevinirim. Çok teşekkürler..

csknyyldz@yahoo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunayyildiz -- 19 Nisan 2011; 23:03:23 >
  • arkadaşlar bu şerefsizlerin en son kurbanı benim galiba.aynı yöntemlerle telefonumu aldı ve senet verdiler 2 ay geçmesine rağmen paramı ödemedi.ve sürekli sallıyor bugün ödeyeceğim yarın ödeyeceğim diye.işin garibi hala telefonlarıma çıkıp yalakalık yapabiliyor.bende bugün avukata gideceğim
  • Forum ahalisi, bunlar yine faaliyete geçtiler ve son mağdur benim, sineye çekecek durumda da değilim, kendime hakim olmaya çalışıyorum, klasik hikaye karakola gittim, savcılığa suç duyurusunda bulun dediler, bunlar hala faalsa devlet niye var? da demeyeceğim, ne yapabiliyorsam yapacağım, etkili olması için yönlendirirseniz sevinirim
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.