Şimdi Ara

Konu kapanmıştır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
8.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla dondum kaldım.. NAsdıl insanlar bunlar anlamıyorum..büyük geçmiş olsun.. Ama mutlaka savcılık bunu bulur.. Şayet isim vs sahteyse mng neye dayanarak teslimat yapmış.. onlarda suçlu..

Orjinalden alıntı: furkani

Valla dondum kaldım.. NAsdıl insanlar bunlar anlamıyorum..büyük geçmiş olsun.. Ama mutlaka savcılık bunu bulur.. Şayet isim vs sahteyse mng neye dayanarak teslimat yapmış.. onlarda suçlu..

isim sahte değilmiş.tc kimlik no'sunu kargo şubesinden aldım.kişinin kimlik bilgileri şöyledir.

tc kimlik no:16361118704

T.C. Kimlik No Doğrulama Sonuçları:
    Adı: İBRAHİM
    Soyadı: AKTAY
    Doğum Tarihi: 1967

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Umarım bu tatsız durum en kısa sürede çözümlenir,geçmiş olsun.
  • çok büyük geçmiş olsun kardeş... bence en güvenlisi gene tanıdıklarda yada daha önce alış veriş yaptıklarından mal almak ...

Polise gitmekte bir cozum degil, daha once buna benzer bir olay gelmisti forumdada yazmistik (benimle birlikte 5-10kisinin basina geldi cunku -ankara-kecioren/muhittin yazlık olayı- ) elimde 3000ytl lik senedim ve mahkemeler olmasina ragmen adam cillop gibi ortalikta gezip dolasiyor ve buyuk ihtimallede agina yeni avlar dusurmeye devam ediyordur!!!
  • gecmiş olsun kardeş bu şerefsizler yüzünden islam dini müslüman insanlar suclanıyor cok zoruma gidiyor iisim müslümamn fiil hiristiyan Allahtan korkosu olmayan insanlardan her şey beklenir benimde 500 ytl gitmişti bu şekilde allah yardıncın olsun

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobe_bryant1977 -- 22 Aralık 2008; 20:56:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meyan

T.C. KİMLİK NUMARASI 16361118704

SOYADI AKTAY

ADI İBRAHİM

ADRES ATATÜRK MAH./ ÇİĞLİ/ İZMİR

Adamın adresi izmir haberin ola...Gençte değil 41 yaşında onun bunun oğlu tenezzül ettiği şeye bak gidip çalışıp alın teriyle kazansalar olmuyo sanki..

adresini nasıl buldun :s
  • arkadaşlar hepinize ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

quote:

T.C. KİMLİK NUMARASI 16361118704

SOYADI AKTAY

ADI İBRAHİM

ADRES ATATÜRK MAH./ ÇİĞLİ/ İZMİR

Adamın adresi izmir haberin ola...Gençte değil 41 yaşında onun bunun oğlu tenezzül ettiği şeye bak gidip çalışıp alın teriyle kazansalar olmuyo sanki..

gerçekten adresini nasıl buldun?ben de uğraştım ama bulamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin186 -- 23 Aralık 2008; 7:53:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadaşlar bende aynı şerefsiz şahıs tarafından dolandırıldım.ben sahibinden.comda onun htc touch viva adlı cihaz ilanını gördüm ve sony ericsson w950iile takas önerdim.bir müddet pazarlık sonucu cihazımın üstüne 40 ytl vermek üzere anlaştık.oğlunun sakaryada okuduğunu dini bütün bir müslüman olduğunu söylüyordu.bana kargoyu yaptığını söyledi.hakkatten bir müddet sonra telefonuma mng kargo alaatin şubesinden adıma kargo yapıldığı mesajı geldi.bende hemen yurt içi kargo konya meram şubesine telefonu ve içine koyduğum 40 ytl yi kargoladım.ben ertesi günü kargoyu bekledim ama bir türlü gelmedi.içime bir kurt düştü.hemen konyayı aradım bana ibrahim aktayın kargoyu verdikten 1 saat sonra kargoyu iptal ettiğini söylediler.ben hemen yurt içi kargo meram şubesini aradım kargoyu durdurun dedim ama kargo çoktan teslim ed,ilmiş.bugün saat 12 de.tam şok yaşadım.hala mng kargo sitesinde benim adıma kargo gözüküyor.eğer anında iptal edildi yazısı olsaydı ben telefonumu kurtaracaktım.şimdi ne yapacağımı bilemiyorum.gönderdiğim telefonun faturası bende var ama adıma değil.hakkımı nasıl arıyacağım bilmiyorum.sahibinden.com yöneticilerine telfon açtım.bana savcılıktan yazı gelirse o kişinin ip numarasından adres tespiti yapacaklırını söylediler.gerçekten çok zor durumda kaldım.bana bu konu için yardımcı olabilecek arkadaşlara sesleniyorrum.ne olur yardımcı olun.çok mağdur durumdayım.bende bu telefonu satıp üniversitede okuyan çocuğuma gönderecektim.biraz kar ediyim derken eldekinden de oldum.site yönetimine ve üye arkadaşlara şimdiden teşekkür eder iy, günler dilerim.saygılarımla..mustafaerhankaya@hotmail.com 05394546707 23/12/2008.

• geçmiş olsun..bu tip konularda mağdur olmamak için alışveriş sitelerinin güvenli ticaret özelliklerini kullanmak lazım bence..çünkü ödemeyi yaptığınızda siz ürünü eksiksiz teslim almadan ve onay vermeden satıcı kişiye parası aktarılmıyor..takas vb. durumlarda da güvenli olması için karşıdaki kişiye ilan vermesini teklif edin derim..sahibinden.com dan birçok alışveriş yaptım ve güvenli kısmı kullandığım için başıma bu tip bir olar gelmedi çok şükür.

tekrardan geçmiş olsun mağdur arkadaşlara..
    Öncelikle geçmiş olsun.
    Bu muhittin yazlık denilen şahıs tarafından dolandırılanlar için sevindirici bir haber!
    Sağlam kaynaklardan edindiğim bilgilere göre yakın bir zamanda bu adamı ailesiyle beraber sincan'da ziyaret edebilecekmişiz.
    referanslarım:skatyyyy,axiaziz.,dejavu166.iMHoTeP.bedocan.stoness..musti1907.Elky.pharmacist.shimoda.MRG43.freeagle.black61(3kez).Reason.ibra0661yosunkaya.seennu.sinan_54.thehook, cesar_.pozzecco07.ysyselimy .elektronik__manyak .scopus.rap_üstad. TARANTULA-MK.fatih_18_18_18.ŞahinAbi.djnksk88.FatihKOC.sugarboy(2kez).coppermine.oxygen3(2kez).bde.garuda.ByTKN(3kez).yunuslar.hakkos.Manavus.notyetktu.marikanwap.ISLAMBOL.::_Kosov@lı_::.mat2000..serkaN.ecozer.cagataybas..mülo26.SHEVYLENAX(2kez).serdrmacit.shakkaron.freedom36...portnoi...dj gamer... YasinEskici....ViTalyCL....beyaz şeytan....flasource....ReJim...syruse...vur....drrecep...anubis2005ve daha hatırlayamadığım kişiler
  • Hangi Sincan'dan bahsediyorsunuz! Muhittin Yazlık denilen şerefsiz adam daha dün benden mal almaya çalıştı. Senet yaparım falan dedi. Parayı vermeden makine vermem deyince vazgeçti, telefonu kapadı! Cep numarası: 0542 334 69 58

http://resim.donanimhaber.com/m_26004392/mpage_1/key_//tm.htm#27621929

biraz once gelen bir mail i aktariyorum aynen, bende bu ..siz magdurlarindanim cunku...

" merhaba . Öncelikle geçmiş olsun.Maalesef ben de muhittin yazlık denilen adamın ve adi karısının kurbanı oldum. Sahibinden.com da bilgisayar sattım senet karşılığı. Aylardır peşindeyim. Avukata verdim o da arıyor. Adresini bulur bulmaz tepresine çökeceğim. Bildiğiniz başka bir şey varsa bana yazar mısınız? Ya da size isterseniz avukatımın numarasını verebilirim.adresini bulmama çok az kaldı.Size de gönderirim .Adamın oğlunun numarasını gönderiyorum orada kalıyorlar. (numaranızı gizleyin veya başka birine satıcı gibi arattırın.)Adam her daim sarhoş zaten arayıp bir şekilde bulabilirsiniz belki. Avukatımdan izin almadan maalesef ben yapamıyorum.
    Oğlu Şahin Yazlık 0312 3393882 Karısının adı İlknur Yazlık muhtemelen numaraları 05304023396

05423346958

"

• Geçmiş olsun.
    Hiçbir şekilde bundan para alma gibi bir şansınız yok.
    Avukatlar da çaresiz.
    Çünkü adamın mal varlığı, maaşı yok.(Maaşını karısına aktarmış çünkü)
    Yapılabilecek tek şey, biraraya gelip bir plan program yapmak.
    Ayrıca, yakın zamanda dolandırılan bir arkadaşım adım-adım onun sonunu getirmeye çalışıyor.
    Daha öncedeki yazımda da söylediğim gibi ailesindeki yaşı tutanlarla birlikte bunları cezaevine kesin attıracak.
    Hiçbir yere kaçma şansı yok.
    Belki kimse parasını alamayacak ama en azından bundan sonra kimsenin canını yakamayacak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.