Trekking bisiklet bakıyorum... Önerisi olan?
Arkadaşlar bütçem 18 bin liraya kadar. Stabilize yol veya asfaltta kullanacağım, işe gidip gelirken özellikle. Dağ bisikletim zaten var.
Bu bisikletler 28 inch çapında oluyor zaten. En az 24 vites olsa iyi olur. Hatta 27-30 daha sıcak bakıyorum.
Hidrolik frene alıştığım için de v frene pek sıcak bakmıyorum.
Deore setleri olan bisikletlere baktım bir tık bütçemi yükseltmem gerekiyor ama buna da değer mi bilemedim. Alt segmente geçtikçe fiyatlarda iniyor tabi.
Ayrıca amortisör de olsun istiyorum. Havalı amortisörü olanlardan Bianchi T14fs olan var fiyatı da makul sayılır fakat renk konusu hiç içime sinmedi.
Bianchi modelleri hepsi siyah. Ben gri, beyaz, koyu sarı tarzında göze hitap etmesini istiyorum almışken.
51-52 cmlik kadrolar benim için uygun... Ağırlık olarak da 12 kg civarında bir şeyler olsa güzel olacak...
Kısacası araştırdım çok modeli fakat bu fiyat dahilinde içime tam sinecek bir şey bulamadım. Önerisi olan varsa bakabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Topuk ağrısı
Yıllardır uzun mesafe koşan sporcu birisiyim. Yılda bir iki kez oynadığım futbol maçlarını son dönemlerde biraz arttırdım. En son oynadığım futbol maçı sonrasında eve geldikten sonra bir topuk ağrısı başladı. Daha önceleri aşil tendonlarımda ağrılar vardı zaten. Sol ayağımdaki topuk ağrısı günlerdir geçmek bilmiyor. Aralıklı eski hızımda koşamasamda koşmaya devam ediyorum. Isınınca ağrı azalıyor soğuduğu zaman artıyor. Aşil tendonu için çok ortopedi ve fizik tedavi gezdim hiç birisi bir gram fayda etmediği için bu konuda da gitmek istemedim. Başına bu tarz bir rahatsızlık gelip geçirebilen var mı?
Bekar kızların evli erkeklerle takılması
Çevremde başlıktaki gibi o kadar çok benzer olaya rastlıyorum ki sonunda bunu dile getirme ihtiyacı duydum. O kadar yakışıklı bekar, karakteri - işi düzgün arkadaş var ki, bunlar hayatını birleştirecek birisini bile bulamazken bekar kızların hepsi evli erkeklerin çevresinde fink atıyor. Tüm günü birlikte geçirdikleri yetmiyor gibi iş çıkışı bile birlikte etkinliklere katılıyorlar. Hiç mi bu adamların karısına saygısı yok, hiç mi karılarının bunları kontrol eden bir mekanizması yok, bekar kızların nasıl bir vizyonu var gerçekten pes dedirtiyor.
Araba android multimedya cihazındaki internet yavaşlığı
Arkadaşlar arabadamdaki multimedya cihazındaki uygulamaları telefon üzerindne bağlanarak kullanıyorum. Bilgisayarda internete girdiğimde bağlantı hızı çok iyi fakat arabadaki multimedya cihazındaki uygulamalarda (youtube music ve spotify uygulamalarında) internet çok yavaş çalışıyor. Şarkıya bastıktan 1 dakika sonra şarkı çalmaya başlıyor. Neden kaynaklanabilir?
Video Kamera Tavsiyesi
Whatsapp'da video kalite kaybı sorunu
Turkcell hat - internete giremiyoruz
Excelde sekme sabitleme
Arkadaşlar bir tablo var kopyalamak istediğim. Kopyalama yapacağım hedef tabloda bazı hücrelerde formüller mevcut. Yapıştırma yaparken bu formüllü olan hücrelere denk gelen hücrelerin yapıştırılmamasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Parçalı şekilde formüllü hücrelere denk gelen hücreleri seçmeden kopyala yaptığımda yapıştır yapınca aradaki boşluklar aynı şekilde yapışmıyor. :(
Arkadaşlar iş yerindeyken park halinde duran arabama ptt kargonun arabası geri gelirken ön tamponuna vurmuş. Neyse tutanak düzenledik, fotoğraf çektik ama ilk kez başıma böyle bir iş geldiği için süreç nasıl ilerleyecek çok iyi bilmiyordum. Karşı taraf bana sigorta şirketine tutanağı yolladığını söyledi ama bugün 3. gün herhangi bir ses çıkmayınca kendi sigorta şirketimi aradım. Bana karşı tarafın sigorta şirketini aramam gerektiğini dosya açılmış mı kontrol edin dedi. Karşı tarafın sigorta şirketini aradım. Bana tamir edilecek bir servise gidip bu tutanakla onların kendilerini aramasını gerektiğini söylediler. Buraya kadar olanlar doğru mu bir teyit almak istedim? İkincisi tamponda çok büyük fazla bir şey yok ama 3 yerinden 3-4 cm boyutunda çatlak oluşmuş. Fakat bu çatlaklar büyüyebilir cinsten. Benim duran arabaya çarptıkları için ileride kasko veya sigortada bana bir ekstra ücret çıkar mı? Yorumlayan arkadaşlara tşk ederim şimdiden.
Meslek: Mühendis
İlgi Alanları: Basketbol, Fotoğraf, Telefon, Notebook, Müzik, Uydu, Araba
Güvenilmek, sevilmekten iyidir. (George Macdonald) @ |

Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28.625
İkinci El Bölümü Mesajları: 11.408
Konularının görüntülenme sayısı: 308.530 (Bu ay: 5.128)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 361 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El