Şimdi Ara

Konu Gerçekten Ciddi Beyler (+20) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
330
Cevap
11
Favori
28.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Conservator

Bak, bu zamana kadar olabildiğince mükemmel yaşamışsın. Tek kusurun, dar kafalılığın. Burda ne ben ne de bir başkası senin görüşüne saygısızlık ediyor. Ama senin bu tutumun berbat.
    Kadınlar neden kızlık zarını diktirmek istiyor? Siz erkeklerin kan merakı yüzünden, kızlık merakı yüzünden.
    Onların sence çok mu hoşuna gidiyordur bu durum? Tekrar dikiş atılması, o dikişlerin patlaması?
    Kız arkadaşının yaşı hakkında herhangi bir yorum yazmamışsın ya da ben fark etmedim.
    Eğer senin yaşlarındaysa, sana ne? Sen yapmadın diye kimse yapmayacak mı? Ciddi anlamda âşık olsaydın, eninde sonunda sineye çekerdin bu durumu. Çünkü her şey "vajina" değil! Ki zaten anal yapmış. Bu onun kendi özeli, kendi kişiselidir, senden önce olmuş, seni ilgilendirmez. İki üzülür, bir ağlarsın ama ola ki sırf bunun için bir kızı sileceksen bence de ne halt edersen et. Bir Türk kızını burada lekeliyorsun sırf anal yaptı diye ama elin yabancıları için diyorsun ki "en azından yaptığını söylüyor, ordan bir kız bulayım". E aynı şey değil mi? Kızın sana ne demesini bekliyordun, ilk konuşmanızda seks hayatı hakkında konuşmasını mı? Zamanının geldiğini düşünmüş, seni ciddiye almış ve söylemiş, bil diye. Sen yapmamışsın, yapanlara "pislik" gözüyle bakıyorsun. Haddini bil.
    "Temiz" kız arıyormuş. Senin düşüncelerin lekeli, ona ne demeli? Yetkin birisin anlattığına göre ama senin yaptığını kendine güveni olmayan adamlar yapar. Evlilikte de kıskançlığında karı katili olursun sen. Bence de Türk kızlarına bulaşma. Kafaya bak.

Bir başkasının aletini arkadan daldırdığı bir kızla aynı yatağa girip o işi yapacak adamda mide yoktur.
  • böyle konulara yukardaki musevi arkadaş gibi; bende girmem.

ama neden girdiğimi yazının sonunda musevi arkadaş ve diğer 2 adet bayan arkadaşımız gibi sende okuyacaksın. öğreneceksin.

hızlı yaşam denen bişey varsa o yollardan az çok geçmiş halen de geçen biri olarak piyasada 3 türlü türk kadını var

1 sermayeler- bunlar yukardaki bazı arkadaşların anlattığı ve enteresandır, savunduğu grup. gün geçtikçe sayıları artmakta garip ama AKP döneminde artış hızı katlanmaktadır. üzücü bir olaydır.
    Bunlar her haftasonu birinin yatağından geçer. Yaptıklarını bir başarı sanırlar. Karakter aranmaz. Eğlenceli adam ararlar. Paralı-eğlenceli bulurlarsa atlarlar. Yakışıklıları boş geçmezler. Sevgilileri ya olmaz ya da kısa süreli keriz bulurlarsa olur. Aslında bunlar olmazsa olmazdır. Seks ihtiyaçlalrını bunlar karşılarlar. Çoğu çok geç yaşta kendileri gibi çaresiz birisi ile evlenir. iyi numara yapanları mutlu olur. Bence bunlar bu şekilde yaratılmışlardır oturup konuştuğunuzda anlarsınız.

2- Normaller - bu kızlar gerçekten duygusal ve yaradılış gereği duyguları ile hareket eden bir cins olan kızların aşk sonucu sevgi sonucu bir ilişki yaşayıp bununla beraber aşkın getirdiği herşeyi yaşamış olanlarıdır. Saygı duyulmaları gerekir.

2A - normaller yalancılar - geçmişini doğru olarak anlatmayan g..tü başı oynayanlar gözü dışarda olanlar. Vakit kayıpları.

2B - normaller iffetliler - geçmişini delikanlı gibi doğru olarak anlatanlar. (seninki bu. yalnız anal olması sıkıntı - senin kararın)

3- İffetliler - ideal eş. ideal anne. kısacası ideal.

işte sen ideal eşini ya 2B veya 3. kategoriden seçeceksin.

Diğerlerini hiç düşünmeden yüzüne gülüp beraber olup yatağa atabilirsin. İstedikleri kadar anlatsınlar, savunsunlar.

Dostum ben çok dinine bağlı bir müslüman sayılmam ama kutsal kitap mucizesine inanırım.

Tecrübelerimden sonra iyice inanmaya başladım. bildiğimiz gibi aile toplumun çekirdeği bununda direği kadındır.

ve ben eşim olacak kadını abuk subuk birisi seçme lüksüne sahip değilim.

şimdi gelelim en başta yazdığım, yazının sonunda okuyacağın şeye :

hadisi şerif : "Tanrı kadına Haya vermiştir. Haya (utanmak duygusu) güzeldir, fakat haya, kadınlarda daha güzeldir"
  • Karmaşık konular bunlar. Benzer şeyler illa herkesin başına gelmiştir. Yaşım 25 ve bu konuda düşüncem şudur : Herkesin mantıklı olmak kaydı ile kendi doğruları vardır. İnsan kendini bunlarla mutlu etmeye çalışır. Kişinin bir başkasının yaşam ve görüş tarzı ile mutlu olması imkansızdır. Ben ömrümü zina yaparak geçireyim sonra da bakire kızla evleneyim mantıklı bir görüş değildir mesela. Sana tavsiyem kendi doğrularının mantıklı olup olmadığını sorgulaman ve eğer mantıklı buluyorsan onlara bağlı kalman. Örneğin musevi arkadaşın doğruları mantıklıdır ancak bir müslüman olarak benim için geçerli değildir. Senin düşünce yapın da herkese mantıklı gelmiş her ne kadar onlar için geçerli olmasa bile.

Son olarak şunu ekleyeceğim : Evet affetmek ve hatalar yapmış insanlarla da evlenmek gerekir ancak bunu yapabilmek erdem gerektir ve gerçekten herkesin yapabilceği birşey değildir. Eğer ileride o kişiye başka bir sebepten kızıp geçmişinde kalan bir olayı yüzüne vuracaksan en büyük ayıbı yapmış olursun.
  • biz söyleyince yobaz oluyoruz

herşey ortada geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequle

Artık düşünüyorum maddi durumum da müsait okul askerlik bitince 1 seneliğine yurtdışına çıkıp ordan bir kızla mı evlensem ne yapsam ? En azından ne yaptığını ne yaşadığını adam gibi yüzünüze söylüyor yabancı kızlar. Bizim kızlarımız gibi salağa yatıp 20 tane erkeğin kucağından geçmiş olmuyor.

Kardeşim yanlış anlamada senin mesajında da çok çelişki var ? farkında mısın bilmiyorum.

Önce diyorsun ki işte kızlara güvenim kalmadı yok hepsi ilişkiler yaşamış temizini nasıl bulacam falan sonradaki yukarıdaki mesajında ki gibi diyorsun işte eğitim durumum ve maddi durumum iyi yurt dışına çıkıp oradan mı evlensem bari yabancı kızlar çok açık sözlü yüzüne söylüyor demişsin, kusura kalmada kardeşim midem kaldırmıyor diyorsun ama yabancı kızların yaptıklarını midem kaldırır diyorsun ona bakarsan senin kız arkadaşın çok açık sözlü olmuş sana istese söylemez di anal ilişkiye girdiğini senin ruhunda duymazdı ama gelmiş söylemiş kısacası ha bu kızla evlenmişsin ha yabancı kızla kusura bakmada midem kaldırmıyor falan deme hiç.

Midesi kaldırmayan adam yabancı kızla nasıl evlenir ? he desen ki oraya namuslu yabancı bir kız bulsam evlenirim o zaman eyvallah derim ama sen yok açık sözlüler ne yaşıyorlarsa direk söylüyorlar falan ona bakarsanda senin kız arkadaşında söylemiş hemide anal olduğunu istese söylemese ruhun duymaz.
  • Geçmiş olsun.O kızı çok seviyorsan,aşıksan,kız dindarsa,iyi bir ailenin iyi bir kızıysa,geçmişte bir kere yaptığı hatadan dolayı onu hemen silip atma derim.Kızın dindar olup Allah'tan ağlayarak tövbe ettiğine kanaat getirirsen,ağlayarak senden özür dilediyse,biraz daha onu tanımaya çalış,hatasını bulmazsan,(gerekirse aynı evde farklı odalarda yaşayın) evlen derim.
    Ancak seviyorsan,ancak kız dindar değilse,pişkinse,ancak sana yalvarıyorsa sil at onu.Bir daha görüşme.Geçmişi temiz bir kız bulur evlenirsin.
    Tekrar geçmiş olsun.Ben 30 lu yaşlarıma geldim,bir kız var ama henüz o kadar dallandırıp budaklandırmadım.(Evleneceğim demiyorum yani yanlış anlama.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçine sinmediyse bırak derim..

• Nur süresi 3. ayet

Zina eden erkek ancak, zina eden veya Allah’a ortak koşan bir kadınla evlenir. Zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya Allah’a ortak koşan bir erkek evlenir. Bu, mü’minlere haram kılınmıştır

Kimisi bu ayet için zinaya devam eden diyor kimisi ise bir kere bile yaptığı için yeter diyor. sen doğru olanını yapmışsın kardeş. Biz müslümanız ve peygamber sünnetine göre eşimizi imanına göre seçeriz. zina yapmış biri hatta anal yapmış bir kadın eş olarak seçmeyiz. sen başkalarının lafına bakma, herkes kendi dünyasını yaşar senin dünyan sünnet üzerine kurulu olsun
  • 1-Görüşlerine katılmasa da,seviyeli yazın için teşekkür ederim.
    2-Cinsellik bir ihtiyaçtır,evet.Ancak insan neden ille de zina yapar,dinim İslam da da,Yahudilikte de,Hristiyanlıkta da zina şüphesi varsa masturbasyon helaldir,hatta lazım (mekruh) tur.Afedersiniz de sevdiği adamı düşünerek masturbasyon da yapabilirdi.
    3-Zina,modernizm değildir.Modern olan,zina yapana aşırı tepki vermemektir bence.
    4-Tamam,iki kişi birbirini sevmişler,arzulamışlar.Pekii onlar niye evlenmez?Sonuçta arada aşk var.Bu aşkla birlikte yaşayabilirler,ya da çocukları olmadan boşanabilirler.Desteklemesem de (annem fransız babam türk.ikisi ayrıldıktan sonra büyük acılar çektim ben küçükken.) saygı duyarım.Hem zina olmaz,hem de birbirlerine kavuşabilirler.
    5-Bu ilişkiden bir çocuk meydana gelirse?

• Unut onu hacı sevmedin farzet ;)
  • Bakirsin bakire istiyorsun saygı duyuyorum. Bu devirde çok ama çok zor onu bulman şimdi ki kızlar eve erkek atıyor zaten sonra diktirip kekliyor birini hepsinin mantığı bu diktiirim ne olacak adetin son gününe getirende çok ama arkasında duracak sağlam karakterlisini bulmuşsun keşke bırakmasaydın.

Kadınlar klübüne bak neler yazıyorlar evlenmiş boşanmışından tut ev kızına üni. ortamı zaten belli.

Umarım istediğin gibi birini bulabilirsin ama ben buyum diyebilecek kalitede birini de bulursan kaçırma. Ve sakın ağlamalara kanma bir kişi oldu yalanına inanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Merak etme hocam inançlı olduğunu belirtmişsin. Ayet var evleneceğin kız da senin gibi en fazla öpüşmüş olacak. Ayet yerini bulmuş olacak ki kız itiraf etmiş ve bir nevi büyük bir yanlışlıktan kurtulmuşsun. Bence şükretmeli önündeki adaylara bakmalısın.

Hangi ayet öğrenebilir miyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: intenseLight

üst yorumdakinin dediği gibi gerçekten sevseydin bunu o kadar sorun etmezdin.unut gitsin kızı
    not:18 yaşındayım merakıma dayanamadım girdim konuya

Dostum akıl yaşta değil baştadır. Kimi adam vardır 15 yaşında olgundur. Kimisi vardır 30 yaşında çocuksudur. Ama düşünce bana uymuyor sana uyuyorsa yine de saygı duyarım. Binbir çeşit insan var bu forumda. Ama ben ilerde karım olacak kızı önceden başka bir erkeğin altında inlediğini düşünemem. Bu benim görüşüme çok ters. Ya katil olurum ya da kendimi öldürürüm. Kaldıramam bunu

Bunlarin tek sorumlusu ana-babalar disariya biz gerici degiliz ya da yobaz degiliz demek icin ya da modern gorunmek icin kizlarini serbest birakiyorlar. Sonra 18 yasinda ergen kizlar bi anlik kararlarla hayatlarini etkileyen kararlar alabiliyorlar.

Hocam senin duruma benzer bi durum ben de yasadim cok sevmeme hala sevmeme ragmen ve hic unutamayacagimi bile bile bitirdim. Cunku ben evlensem her yataga girdigimde aklima gelirdi heralde bu riski alamazdim.

• Avrupada ve Amerikada genellikle 16 yaşına kadar oluyor zaten bu işler.Senin İran'a gitmen lazım o zaman.
  • Bu arada bu kafa ile yani tecrübesizlik de var gözüne kestiren olur ise çok pis kekler seni haberin bile olmaz ruhun duymaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Ben sadece şuna karşıyım: karşı cins sırf cinsel deneyim yaşadı diye onu direkt "temiz değil" diyerek lekeliyorsunuz.
    Kaç cinayet işlendi zamanında kız bakire olduğu hâlde zarı esnek diye kanama olmadığı için "patlak" yaftası yapıştırılarak.
    Olaya bu kadar dar pencereden bakarsanız sonunda siz zararlı çıkarsınız. Ve göreceksiniz zaten anyayı konyayı.
    Bakire bir kız aldın diyelim, sonrasında seni terk etmeyeceği ne mâlum, senden sonra başkası ile birlikte olmayacağı ne mâlum?
    Bakire olmasa bile "bakireyim" deyip seni kandırmayacağı ne mâlum? Doktora mı götüreceksin onu?
    Kanaması olmadığı zaman inanmayacaksın ve içine kurt mu düşecek, kız suçsuz olduğu hâlde onu suçlu mu göreceksin?
    Her türlü kafayı yemeye müsait durumdasınız. Bir ilişki yaşadığınızda ya da birisine delicesine âşık olduğunuzda durumu daha net anlayacaksınız.
    Dediğim gibi namus iki bacak arasında değildir, namus beyindedir.
    Eşin bir başkası ile cinsel ilişki yaşayarak seni aldatmaz ama mesela hoşlandığı birinin kendisine dokunmasına izin verebilir.
    O zaman perdeleri de kapatalım, kapıyı da kilitleyelim, hanım komşuya da gitmesin, pazara da çıkmasın. Olay bu raddeye varıyor.
    Sizinkisi bir yandan mükemmelliyetçilik, bir yandan takıntılıcılık.
    Ve dediğim gibi 3. sayfa haberlerine çıkanlar da yine sizin görüşünüzde olan insanlar. Vakti geldiğinde hiçbir şeyin mükemmel olmadığını öğreneceksiniz ama o zamana kadar sizden isteğim: sırf siz evlenmeden önce cinsellik yaşamaya karşısınız diye, evlenmeden önce cinsellik yaşamış olan kızlara "bok" atmamanız. Tabirlerinizi geri çekmeniz.
    Adamakıllı dersiniz ki: "ben bakirim, evlenene kadar da cinsel ilişki yaşamayı düşünmüyorum ve ilk cinsel deneyimim evlenecek olduğum bayan ile yaşamak istiyorum. Kendim gibi birini istiyorum." Konu burada kapanır.
    Benim tek derdim, burada; sırf evlenmeden önce öyle ya da böyle cinsel bir deneyim yaşadı diye kız için "patlak, o***pu, temiz değil" muhabbeti yapmanız.

İmzamı atarım.

• quote:

Malum günümüzde biliyorsunuz kız-erkek, sevgili ilişkilerini. 6-7 aylık bir ilişkim vardı. Aslı astarı şu şekilde: Facebook'tan bir kızla 9-10 ay kadar konuştuk. Tam 7.5 aydır da çıkıyorduk. Yani yaklaşık 1.5 senelik bir geçmişimiz var. Ben 22 yaşındayım bu sene üniversite son sınıfa geçtim. Makine Müh. okuyorum yani bu sene okul bitecek. İşimde hazır yani 1.5 sene sonra Allah ömür verirse okulu bitirmiş diplomayı almış iş sahibi bir birey olacağım. Şu zamana kadar 3 tane kızla çıktım. Ciddi olarak 1 kişiyle düşündüm o da yarı yolda bıraktı. Neyse kızla ciddi düşünüyordum. Babamın bir lafı vardır bana her zaman söyler.( Benim kız kardeşim var 2 tane biri 17 diğeri 19 yaşında) Kız kardeşlerine nasıl davranılmasını istersen kız arkadaşlarına da o şekilde davran der. Hiçbir sevgilimle öpüşmekten ileriye gitmedim. 1 dakikayı bile geçmez bu öpüşmeler bırakın ellemeyi hiçbirine dokunmadım bile. Dün gece konuşurken sana bir şey itiraf edicem tutamıyorum içimde dedi bana. Evet dedim söyle. 18 yaşındayken 1 sene çıktığım bir çocuk vardı dedi. Evet dedim (biliyordum da bu çocuğu) anal ilişki yaşadım onunla dedi. Dünyam başıma yıkıldı beyler. Ben sadece tek cümle ettim iletişimi bağı kopardım komple: Benim midem bunu kaldırmaz kusura bakma bir daha görüşmeyelim dedim. Çok aradı telefonla mesaj attı ama ne cevap yazdım ne de cevap attım mesajlarına. Hattımı değiştirmeyi düşünüyorum sadece şuan. İnanın öyle bir kız değildi görseniz o kadar masum ki bu kızı bunu yapmaz dersiniz inanamazsınız. Ben hala şoktayım daha yeni yeni kendime geliyorum bu yazıyı yazmaya daha yeni güç buluyorum kendim de. N'apacağız beyler ? Nasıl evleneceğiz biz ? Tamam bende zamanında yapsam o kızla yatsam bunla kalksam napayım bana müstehak bu derim. Ama BEN YAPMADIM BEYLER. Benim midem kaldırmaz bunu bırakın ileride eşim olacak kızın başka biriyle ilişkiye girmese bile çırılçıplak sevişmesini , sürtünme yoluyla birlikte olmasını da kaldıramam ben. İnanın çıldıracağım çok az kaldı. Dün geceden beri okuyorum internette. Doktor siteleri kızlık zarı diktirmek isteyen kızlarla dolu. 1 ay sonra evleneceğim diktirmem lazım binlerce mesaj var. Kadın forumları yapay kızlık zarından tutun da diktirme doktor önerileriyle dolu. 15-16 yaşında kız olmayanlar var. Neler neler okudum Zaten içim acıdı üzerine tuzu- biberi oldu. İnanın psikolojim bozulmak üzere nasıl evleneceğim ben kızlara güvenim kalmadı. İnanın ne aptal olduğumdan ne de yapamadığımdan değil Allahtan korktuğumdan yapmadım ben bu işi istesem şu ana kadar benimde elime bir sürü fırsat geçti yapardım. Yakışıklı da sayılırım bir ortama girsem çoğu kız bakar. Herkes çok yakışıklı olduğumu söyler. Ama ben tiksiniyorum artık kızlardan. Hepsini aynı kefeye koymayın diyeceksiniz ama o kadar çok şey okudum ki beyler inanın kendi kız kardeşlerimi bile daha sık denetleyeceğim artık. Gerekirse takip edeceğim. Su gibi fransızcam var ingilizcem de çok iyi. Artık düşünüyorum maddi durumum da müsait okul askerlik bitince 1 seneliğine yurtdışına çıkıp ordan bir kızla mı evlensem ne yapsam ? En azından ne yaptığını ne yaşadığını adam gibi yüzünüze söylüyor yabancı kızlar. Bizim kızlarımız gibi salağa yatıp 20 tane erkeğin kucağından geçmiş olmuyor.

Salla gitsin. Böyleleri ile vakit harcamaya değmez.

Yabancı ülkeye gitmene gerek yok. Türkiyede de var istediğin gibi edep haya sahibi kızlar.

Ayrıca zaten artık insanlar 2-3 yıl çıkmadan evlenmiyorlar. Karşındakini tanıman gerekiyor.
    Senin 1.5 yıl tanıyıp 7-8 ay çıkmış olman onu tanımana vesile olmuş ve yanlıştan dönmüşsün.
    Eğer hemen 2. ayda nikahı kıysan ve ilerde öğrensen daha kötü olurdu.
  • Paragraf kullanaydın eyiydi.
  • Hocam sağlam kızı sağlam referanslarla bulabilirsiniz.. face den sizinle arkadaş olan bi kızın daha. Öncede aynı yollarla başka arkadaşları olmuştur bu da doğal bişey.. eğer bu konuda hassas biriyseniz geçmişini bilmediğiniz yada öğrenemedikniz bi kızla evlenmeyin..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.