Şimdi Ara

Konu Gerçekten Ciddi Beyler (+20) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
11
Favori
28.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Conservator

Ben sadece şuna karşıyım: karşı cins sırf cinsel deneyim yaşadı diye onu direkt "temiz değil" diyerek lekeliyorsunuz.
    Kaç cinayet işlendi zamanında kız bakire olduğu hâlde zarı esnek diye kanama olmadığı için "patlak" yaftası yapıştırılarak.
    Olaya bu kadar dar pencereden bakarsanız sonunda siz zararlı çıkarsınız. Ve göreceksiniz zaten anyayı konyayı.
    Bakire bir kız aldın diyelim, sonrasında seni terk etmeyeceği ne mâlum, senden sonra başkası ile birlikte olmayacağı ne mâlum?
    Bakire olmasa bile "bakireyim" deyip seni kandırmayacağı ne mâlum? Doktora mı götüreceksin onu?
    Kanaması olmadığı zaman inanmayacaksın ve içine kurt mu düşecek, kız suçsuz olduğu hâlde onu suçlu mu göreceksin?
    Her türlü kafayı yemeye müsait durumdasınız. Bir ilişki yaşadığınızda ya da birisine delicesine âşık olduğunuzda durumu daha net anlayacaksınız.
    Dediğim gibi namus iki bacak arasında değildir, namus beyindedir.
    Eşin bir başkası ile cinsel ilişki yaşayarak seni aldatmaz ama mesela hoşlandığı birinin kendisine dokunmasına izin verebilir.
    O zaman perdeleri de kapatalım, kapıyı da kilitleyelim, hanım komşuya da gitmesin, pazara da çıkmasın. Olay bu raddeye varıyor.
    Sizinkisi bir yandan mükemmelliyetçilik, bir yandan takıntılıcılık.
    Ve dediğim gibi 3. sayfa haberlerine çıkanlar da yine sizin görüşünüzde olan insanlar. Vakti geldiğinde hiçbir şeyin mükemmel olmadığını öğreneceksiniz ama o zamana kadar sizden isteğim: sırf siz evlenmeden önce cinsellik yaşamaya karşısınız diye, evlenmeden önce cinsellik yaşamış olan kızlara "bok" atmamanız. Tabirlerinizi geri çekmeniz.
    Adamakıllı dersiniz ki: "ben bakirim, evlenene kadar da cinsel ilişki yaşamayı düşünmüyorum ve ilk cinsel deneyimim evlenecek olduğum bayan ile yaşamak istiyorum. Kendim gibi birini istiyorum." Konu burada kapanır.
    Benim tek derdim, burada; sırf evlenmeden önce öyle ya da böyle cinsel bir deneyim yaşadı diye kız için "patlak, o***pu, temiz değil" muhabbeti yapmanız.

tartşmaya donüsmesin uzatmıycam okurken sinir ediyorsun adamı . tabiki temiz değil bide ters yolla yapmış dahada günah . o cinsel deneyim ayaklaını geç kız vermiş kardeşim vermiş biizm kültrümüzde o kızla evlilik düşünülmez . eğer ben güveniyorsam oda bana aşıksa kanama olmasa bile sesimi çıkartmam esnek demekki okadarda ayıklamam. zaten ilişkşi yaşadım kardesim ozaman anlıycaksın falan demişşin aşıkta oldum boş boş konuşma tanımassın etmesin ne biliyorsun bunları yapmadığımı.. namus beyindedir ve beyninde namus olan sevgilisine bacaklarının arasını açmaz. 3. sayfa haberlerine çıkan zihniyet vsvs saçmalıyıp durmuşsun. en fazla kıza teşekkür eder olmaz derim ne cinayetinden bahsediyorsun anyayı konyayıda kim göstercekse göstersin hadi bize.. cevap atcaksanız pm olarak atın . iyi geceler..
  • Terk derdim diyorum: telaffuzlarınız.
    Haksızsınız demiyorum.
    2. kişi için bu: beni tanımazsın etmezsin, belki bayanım belki erkeğim. Hakkımda önermelerde bulunma.
    Hâlâ "yollu" falan diyorsun, ben de artık diyorum ki "iyi, öyle olsun."
    Ben de biliyorum çünkü, eninde sonunda dediğime geleceksiniz.

Ve kadının tecavüze uğradı, tamam sorun etmiyorsun da; o zaman gençlik hatalarını da mazur görme büyüklüğünü göstersene? Ki, bunların hepsinden de "pişmanlık" duyması gerekmez. Sen diyorsan ki karşımda tecrübeli birini istemiyorum, benim gibi tecrübesiz olsun; "tamam" diyorum, bir şey dediğim yok. Ama rica ediyorum artık şu saatten sonra ne siz çirkin tabirlerde bulunun ne de ben uyarmak zorunda kalayım. Kısır döngü oluşup durmasın.
  • intenseLight İ kullanıcısına yanıt
    Gerçekten sevse bile benim onun gibi düşünenler sizler kadar geniş olamadığımız için kaldıramayız bu durumu. Bugün onla yatan yarın başkasıyla da yatabilir.
  • Seks'i hayatinizin merkezine koyacak kadar yobazlasmis bir kac insan toplulugu daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conservator C kullanıcısına yanıt
    Rica ediyorum benimle muhabbeti kes.Sadece kendi bildiğini okuyup,alakasız kendi bilgilerinle dolduruyorsun.Gösteriş budalası insanlardan nefret ederim.Daha önce yazdıklarıma baksana ne kadar saçma alakasız cevaplar verdiğinin farkına varırsın.Senin gibi yozlaşmış bir insana bu kadar zaman ayırdığıma inanamıyorum.Sırf insanların mutlu olmasına tepki olarak doğmuşsun sanki.Lütfen bu mesajdan sonra cevap vermeden beni bloklarsan sevinirim.
  • gerçekten üzüldüm size bizim burdada bi arkadaşla 14 yaşındayken ikisi anal yolla ilişkiye girmiş gerçekten ahlaklı insan çok kalmadı ve bence siz çok ahlaklı bir insansınız bence size daha iyileri layık bende olsam bende kaldıramam başkasının sevgilimle yatmasını , orasını burasını görmesini cinnet geçiriyor insan aklına getirince
    bence yol yakınken bırakın her kapalı kızada kötü bakmayın ne ahlaklıları var içlerinde bence size denk gelen zorla kapanmış
  • kendinle celisiyorsun. internette sevgilisindn gizlice kizlik zari diktiren insanlardan bahsediyorsun ancak sevgilin acikca sana durumu soylemis. bence bi kafani topla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı detayları açıklığa kavuşturmak lazım.

Evlilik yaşamış boşanmış biri için "başkasının altında inlemek" tabiri kullanmak yanlış, öyle biriyle görüşmek zaten önce onu göze almak demektir. Herkes kendi ahlak değerlerine göre eşini seçer beğenir anlaşır vesaire... Namus olgusu kimisine göre bacak arasındadır, kimisine göre beyindedir. Benim için her ikisindedir. Kimisi vardır, konu sahibinin bahsettiği gibi hanımcık muhafazakar hatta tesettürlü beş vakit namazında takılır görsen vay be tam evlenilecek kız dersin ama yemediği halt yoktur her gönlünün hoşuna gittiğiyle öpüşme elleşme bir çok erkeğin kucağından geçmiştir, kimisi vardır giyiminden hayat tarzından bu kesin vermiştir dersin ama senden daha temizdir ahlaklıdır. Sonuçta her insan nefis, şehvet arzu sahibi, ateşle barut yan yana durmaz. İlişkilerde bunun gibi sürprizler yaşamamak için insanları çok iyi tanımak gerek, ne istediğimizi bilmemiz gerek. Dediğim gibi herkes kendi ahlak değerlerine göre eşini seçer, kimisi için kızın geçmişi önemli değildir ne yaşadığına takılmaz öylece kabul eder, kimisi kendisii her boku yer kırmadığı fındık kalmaz sonra da eşim olacak kişi kız oğlan kız olsun der, kimisi de arkadaş gibi nefsine mukayet olur cinselliği evlilikle nikahla yaşamak ister... Benim ahlak anlayışım, dini inancım bana evlilik öncesi cinselliği yasak kılar ve kendimi bu konuda teskin ederim, ve kendim gibi bir eş isterim, hakkımdır, öyle evlilik öncesi cinsellik yaşamış biriyle görüşmem mantıksız olur değil mi? Arkadaşımın hatası bu konuyu bi şekilde daha önceden gündeme getirmeyip öğrenememesi. Şimdi diyeceksiniz bu kadar da olmaz, bir kıza böyle sorulur mu diye... elbette sorulmaz, ama öğrenmenin yolunu burda adım adım yazacak değilim, insan evleneceği kişiyi tanırken kriterlerini kırmızı çizgilerini karşı tarafa belirtir, anlaşılırsa ilişki devam eder, anlaşılmazsa zaten o ilişki yürümez. Hata sadece arakdaşta da değil, kız öyle bişey yapacak gibi tanıtmamış kendini, ya başta belli edecekti böyle bir ilişki yaşadığını, yani "benim önce bi ilişkim oldu arkadan verdim" falan demez elbette, "cinsel bi yakınlaşmam oldu senin için bir sorun olur mu" gibisinden belirtmesi lazımdı ki kabul edilebilir mi değil mi o an anlaşılırdı zaten. Kaldı ki bir ilişkide dürüstlük, güvenirlik en önemli kriterlerdir, önce bunlar sağlanmalı. Arkadaşın hatası: 1.5 sene boyunca bunu bi şekilde öğrenememesi, kızın hatası 1.5 sene bunu gizleyip böyle önceki sevgilisiyle cinsel yakınlaşmasının olduğunu arkadaşa bildirmemesi, yani onun için sorun olup olmadığını öğrenmemesi. İki taraf da hatalı bence. Kimse gelip bir kızın geçmişinden size ne istediğini yaşar eder falan gibi atıp tutmasın, arkadaş da belirtmiş, ben nasıl kendime cinsellik konusunda hakim olmuşsam eşimin de evlilik öncesi böyle bi ilişki yaşamamış olmasını isterim diye söylüyor, onun anlayışı, kriteri, şartı o, ister yobaz deyin, ister at gözlüklü dar görüşlü deyin ister gerici deyin... saygı duymak zorundasınız. Senin için geçmişi önemli değildir, ister gider keraneden beğenrisin, ister tertemiz bir kız bulursun beni ilgilendirmez, saygı duyarım; ama her haltı yiyip (ister erkek, ister kadın) ben temizim imajı vererek karşısındakini kandırmak, keriz yerine koymak, şerefsizliğin daniskasıdır. Allah herkese hakettiği bir eş nasip etsin inşallah.
  • 18 yaş, 1 yıl ilişki, anal... o çıktığı çocuk benmiyim la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi237 -- 13 Eylül 2013; 1:40:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequle

Malum günümüzde biliyorsunuz kız-erkek, sevgili ilişkilerini. 6-7 aylık bir ilişkim vardı. Aslı astarı şu şekilde: Facebook'tan bir kızla 9-10 ay kadar konuştuk. Tam 7.5 aydır da çıkıyorduk. Yani yaklaşık 1.5 senelik bir geçmişimiz var. Ben 22 yaşındayım bu sene üniversite son sınıfa geçtim. Makine Müh. okuyorum yani bu sene okul bitecek. İşimde hazır yani 1.5 sene sonra Allah ömür verirse okulu bitirmiş diplomayı almış iş sahibi bir birey olacağım. Şu zamana kadar 3 tane kızla çıktım. Ciddi olarak 1 kişiyle düşündüm o da yarı yolda bıraktı. Neyse kızla ciddi düşünüyordum. Babamın bir lafı vardır bana her zaman söyler.( Benim kız kardeşim var 2 tane biri 17 diğeri 19 yaşında) Kız kardeşlerine nasıl davranılmasını istersen kız arkadaşlarına da o şekilde davran der. Hiçbir sevgilimle öpüşmekten ileriye gitmedim. 1 dakikayı bile geçmez bu öpüşmeler bırakın ellemeyi hiçbirine dokunmadım bile. Dün gece konuşurken sana bir şey itiraf edicem tutamıyorum içimde dedi bana. Evet dedim söyle. 18 yaşındayken 1 sene çıktığım bir çocuk vardı dedi. Evet dedim (biliyordum da bu çocuğu) anal ilişki yaşadım onunla dedi. Dünyam başıma yıkıldı beyler. Ben sadece tek cümle ettim iletişimi bağı kopardım komple: Benim midem bunu kaldırmaz kusura bakma bir daha görüşmeyelim dedim. Çok aradı telefonla mesaj attı ama ne cevap yazdım ne de cevap attım mesajlarına. Hattımı değiştirmeyi düşünüyorum sadece şuan. İnanın öyle bir kız değildi görseniz o kadar masum ki bu kızı bunu yapmaz dersiniz inanamazsınız. Ben hala şoktayım daha yeni yeni kendime geliyorum bu yazıyı yazmaya daha yeni güç buluyorum kendim de. N'apacağız beyler ? Nasıl evleneceğiz biz ? Tamam bende zamanında yapsam o kızla yatsam bunla kalksam napayım bana müstehak bu derim. Ama BEN YAPMADIM BEYLER. Benim midem kaldırmaz bunu bırakın ileride eşim olacak kızın başka biriyle ilişkiye girmese bile çırılçıplak sevişmesini , sürtünme yoluyla birlikte olmasını da kaldıramam ben. İnanın çıldıracağım çok az kaldı. Dün geceden beri okuyorum internette. Doktor siteleri kızlık zarı diktirmek isteyen kızlarla dolu. 1 ay sonra evleneceğim diktirmem lazım binlerce mesaj var. Kadın forumları yapay kızlık zarından tutun da diktirme doktor önerileriyle dolu. 15-16 yaşında kız olmayanlar var. Neler neler okudum Zaten içim acıdı üzerine tuzu- biberi oldu. İnanın psikolojim bozulmak üzere nasıl evleneceğim ben kızlara güvenim kalmadı. İnanın ne aptal olduğumdan ne de yapamadığımdan değil Allahtan korktuğumdan yapmadım ben bu işi istesem şu ana kadar benimde elime bir sürü fırsat geçti yapardım. Yakışıklı da sayılırım bir ortama girsem çoğu kız bakar. Herkes çok yakışıklı olduğumu söyler. Ama ben tiksiniyorum artık kızlardan. Hepsini aynı kefeye koymayın diyeceksiniz ama o kadar çok şey okudum ki beyler inanın kendi kız kardeşlerimi bile daha sık denetleyeceğim artık. Gerekirse takip edeceğim. Su gibi fransızcam var ingilizcem de çok iyi. Artık düşünüyorum maddi durumum da müsait okul askerlik bitince 1 seneliğine yurtdışına çıkıp ordan bir kızla mı evlensem ne yapsam ? En azından ne yaptığını ne yaşadığını adam gibi yüzünüze söylüyor yabancı kızlar. Bizim kızlarımız gibi salağa yatıp 20 tane erkeğin kucağından geçmiş olmuyor.

Kardesim yasadıgın durumu anlıyorum bu devir kötü devir bunları kıyamet alameti olarak bile yorumlayabiliriz insanlık çıldırmıs durumda herkes kendini tatmin etme yolunda.Eski zaman böylemiydi analarımız teyzelerimiz eski hayatta yaşamak isterdim eminim sende öyle düsünüyorsundur o kızada onu hissetmen normal masum bi kız nasılda böyle bi iğrençlikyapar diye piskolojin bozulmustur sana önerim bir psikiyatrise git buraya yazdıklarını onada anlat gerçekten onunla çözümler bulabilirsiniz (psikiyatrisin erkek olmasını tavsiye ederim.) dediğim gibi geçici dünya paran var mevkin var maşallahın var be hocam elin sidikli kızını ne yapıcaksın sen efendiyimde diyorsun asıl senin gibi iyi bi arkadaşımız zor bulunur bu devirde daha iyileri herzaman çıkıcaktır.Hiç canını sıkma sen iyi geceler.
  • tequle kullanıcısına yanıt
    Orta okul 7 de tanışıp liseye kadar çıktığım kız vardı lıseye kadar dıyorum cunkı bu tarz bir olay yaşamıştım kızla kavga edıp yaz tatılınde konuşmadık ızmıre gıtmıstı orada akrabası olan bı çocukla tanısıyo bu sırada lıseye yenı gecmıstı çocuk bundan büyük ve tipsiz apaçi bir şey di kız ortalamadan iyiydi yani, işte birlikte denize felan gidiyolar sonra çocuk bunu eve çağırıyo eve atıyo sonra bununla yatıyo o sırada video ya çekiyo çocuk sonra yaz tatili bitiyor lise başlıyor sonra bu özür felan dileyip benle barışıyor seni söyle seviyorum böyle seviyorum tabi ben bu sırada kızın elini tutmamışım daha zaman geçiyo sonra benım bı arkadaşım o cocugu tanıyo ve cıktıgm kızıda tanıyo ve ona o kızla cıktıgmı soyledıgımde sasırıyo ve olayları anlatıyo ve çocuk bu arkadssıma vıdeoyuda ızletmıs ve o ne ısterse kızda yapıyomus zorla olmamış kız bana işte aglıyo zorla yaptı ayrılmak ıstedım son kez konuşalım dıye cagırdı gıtıtm kapıyı uzerıme kılıtledı sonra söyle böyle oldu dıye senı sevıyorum felan sonra kızdım buna epey onu yaparken bıle bana yalan soyluyormuş kızn facesıne gırdım çocuk demıskı nıye onla çıktın lan hanı bana sadece oynatmak ıcın cıktıgını felan soylemıstın neden çıktın felan gıbı sonra benı tehdıt ediyodu neyse seviyodum kızı çıkmaya devam ediyodum ben ongibi 10 tanesini s---- atarım hiç sorun degıl hergun okuldan almaya gıdıyodum yınede devam etmeye calısıyodum ama olmuyodu abisi aklına geldikçe deli oluyo insan öyle bi herifle nasıl yatar nasıl böyle bişiy yapar lan ben elını tutmadım dıye bagırıyodum buna ve bi gün sende benden bunu bekleme dedı ve benım sarteller attı lan bensana dokunmamışım dokunmamışım dedıgım saka degıl harbıden dokunmadım lısede 15 yaşında 18 yasındakı kızlarla çıkan bırıydım tip var öyle bırıyken elımı surmemısım bana olafı dedı bıraktım kızı 1 yıl kadar öncede başkasıyla el ele gezerken görmüştüm aradan yıllar geçti şimdi facesi denkgeldi baktım bı fotoğrafına sunu yazmış.

Övünülecek tipim olmayabilir . Fakat her kızda olmayan namusum var! ne namusu neyin namusu dedim içimden güzelliğe masumluğa inanmıyıcaksın en yapmaz dedıgın kız zevk ıcın yapıyo sana dıyecegım kısaca eğer kız itiraf ettmiş belli zoruna gıtmıs ve sevıyo sanırım eğer devam edebilirim sevmesi düşünmemin önüne geçer diyosan devam et bırakma yok ben düşünmeden yapamam diyorsan hayatından herşeyini çıkar ona dair bir iz kalmasın bitir kendinide sıkıntıya sokma boş yere değmez.
  • Kişilik meselesi ben gelemem bu işlere diyorsan iletişimi kesiceksin. 6 ay acı çekeceksin.
  • sen şapşirik misan ?

anal ilişki demiş vajinal dememiş ki ne zarından bahsediyosun bakirsen bakire aramak hakkındır ancak bu zamanda bulabilir misin orası muamma bence kızdan özür dile o da senden dilesin barışın olur öyle şeyler

benim de sevgilim benden önce bi çocukla çıkmış öpüşmüşler sadece ama ben bunu sorun bile etmedim galiba sana göre mezhebim baya geniş ha senin gibi olsaydım kızı silmem lazımdı orası ayrı mesele
  • Sıkma canını kendine uygun birisini bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyakamozx -- 13 Eylül 2013; 1:59:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Bak, bu zamana kadar olabildiğince mükemmel yaşamışsın. Tek kusurun, dar kafalılığın. Burda ne ben ne de bir başkası senin görüşüne saygısızlık ediyor. Ama senin bu tutumun berbat.
    Kadınlar neden kızlık zarını diktirmek istiyor? Siz erkeklerin kan merakı yüzünden, kızlık merakı yüzünden.
    Onların sence çok mu hoşuna gidiyordur bu durum? Tekrar dikiş atılması, o dikişlerin patlaması?
    Kız arkadaşının yaşı hakkında herhangi bir yorum yazmamışsın ya da ben fark etmedim.
    Eğer senin yaşlarındaysa, sana ne? Sen yapmadın diye kimse yapmayacak mı? Ciddi anlamda âşık olsaydın, eninde sonunda sineye çekerdin bu durumu. Çünkü her şey "vajina" değil! Ki zaten anal yapmış. Bu onun kendi özeli, kendi kişiselidir, senden önce olmuş, seni ilgilendirmez. İki üzülür, bir ağlarsın ama ola ki sırf bunun için bir kızı sileceksen bence de ne halt edersen et. Bir Türk kızını burada lekeliyorsun sırf anal yaptı diye ama elin yabancıları için diyorsun ki "en azından yaptığını söylüyor, ordan bir kız bulayım". E aynı şey değil mi? Kızın sana ne demesini bekliyordun, ilk konuşmanızda seks hayatı hakkında konuşmasını mı? Zamanının geldiğini düşünmüş, seni ciddiye almış ve söylemiş, bil diye. Sen yapmamışsın, yapanlara "pislik" gözüyle bakıyorsun. Haddini bil.
    "Temiz" kız arıyormuş. Senin düşüncelerin lekeli, ona ne demeli? Yetkin birisin anlattığına göre ama senin yaptığını kendine güveni olmayan adamlar yapar. Evlilikte de kıskançlığında karı katili olursun sen. Bence de Türk kızlarına bulaşma. Kafaya bak.

savunma mekanizması çalışmış....belliki kızsın sadece şunu bil MİDEMİZ ALMIYORRRRR
  • Normalde pek yazmam böyle konulara. Öncelikle hepinizin fikrine saygı duyuyorum her ne kadar fikirleriniz bana ters olsada.

İki fikrimi belirteyim kaçayım hemen. Öncelikle Müslüman değilim, diğer semavi dinlere veya inek, krem peynir ve benzeri şeylere de inanmıyorum. Ailem yahudi yani museviler.
    Ben kendi hür düşüncem ile başka yolu seçtim. Şimdi bunları niye belirttim; sizin ''cinsel ahlak'' olarak olaya baktığınız muhabbet yüzünden. Semavi dinlerin size öğrettiği veya dayattığı bir ahlak. Genelde insanoğlunun doğal olarak nefsine yenik düşüp kırdığı düzen.

Öncelikle birey olarak kadınlar yani dişiler birer mallarınız değillerdir. Kimsenin malları değillerdir kendi hür iradeleri ile bu hayatta iyi veya kötü (bakış açısına göre) yaşarlar. Bir çok şey yapabilirler her insan gibi. Normal bir insan olup cinsel tabularını kırarlar. Bu onları af edin ''sokak karısı'' yapmaz. Tabi ki Türkiye gibi bir yerde geçmişten gelen kültür etkileriyle sağlıksız ve bana kalırsa pekte akıl karı olmayan fikirler ortaya çıkabiliyor.

Cinsellik bir ihtiyaçtır. Lüks değildir. Yapmayın, insan olarak hepimizin hormonları vardır belli bir yaşa geldiğinde uyanan. Onları kontrol altında tutup hayatı kendine zindan etmektense niye hayatı sadece yaşamaz insan anlamıyorum. Bir dişinin ihtiyacı dahilinde bir er kişisi ile seks yapması niye mantıksızdır? İki kişi birbirini sevmiştir, arzulamıştır ve aralarında özel bir olay yaşanmıştır. Bunlar ileride birlikte geçinemeyeceğini anladıklarında doğal olarak ilişkilerine son verirler. Şimdi kadın kullanılmış mı oldu? Bu onu kabalık yapıyorum ama ''ikinci el'' diye mi nitelendirdi. Evet bunun o saçma ata erkil bir düşünce ile çıktığı çok açık. Ne yani erkek yaşayınca bravo, bir kadın yaşayınca yasak, ayıp, namus gitti mi oluyor. Evet ne yazık ki bazı bölgelerde aynen böyle oluyor. Yazık.
    Sevmek sadece sevdim demekle olmuyor. O kişi ile paylaşman gereken haz, duygular ve başka hisler var. Bunlar yaşanmadan o insanı sevdiğini nasıl anlayabiliyorsun? O kişiyi seviyorsan onu cinsel olarak arzuluyorsun demektir zaten. Bunun nesi yanlış yani. Böyle hissetmek ve bunu hissettiğin gibi yaşamak.

Arkadaşımız ben bakirim demiş yani karşılığını bekliyorum diye. Saygı duyarım bir şeyleri hiç yaşamamış biri böyle bir istek bulunmakta kendine göre haklıdır. Ama bir şeyler yaşayıp o pişkin iki yüzlülüğü ile hala ben bir şey yaşamayan kendi ahlakına göre saf temiz bir bayan arıyorum demez mi? Çok samimiyetsiz ve saygısızsınız.

Belirtmem gereken bir diğer nokta da her kim olursa olsun böyle bir forumda veya arkadaş arası muhabbetler yada toplumsal diyaloglarda lütfen ama lütfen rica ediyorum -'' Benim evleneceğim, ilerde çocuklarımın anne diyeceği kadın; kucaktan kucağa...'' gibi bir cümle kurmasın. Öncelikle karşınızdaki bireylere saygınız olsun sonrada kendinize. İnsanları yargılamayın. Zaten bu olayı kucaktan kucağa bir olay olarak algılıyorsanız bir sorun var demektir. Oturup iyice düşünmeli ve hayatınıza yön vermelisiniz.

Cinsellik ayıp değildir. Tabuda değildir. Ayıp olan; sadece bir şeyler yaşadığınız o insanları bir hiç yerine koyup saygısızca ve dünyanın kralı sizmiş gibi -''aaa nasılda yaptım ama, skorrrr.'' diye karaktersiz düşünce yürütmenizdir. Olayı çok çok yanlış anladığımızı gösteriyor bu cümleler.

Bir çoğunuz ile aynı düşünce yapısında olmadığımızı hatta yanından bile geçmediğinizi biliyorum. Kimisi oha namussuza bak diyebilir, diğeri modern olarak nitelendirebilir. Yada dinsiz bir kafir. Ama ben sadece hayatı yaşayan ve tecrübe eden bir insanım. Hepimiz bir hayatın içinde yaşayıp gidiyoruz, hayatı çekilir kılan bu yaşamlarımızın bu denli farklı olması diyorum ve kaçıyorum izniniz ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkey

Türkiye böyle hacım. Artık dünya eski dünya değil. Adam gibi değerleri olan senin gibi benim gibi toplasan %0.1 kalmadı. Utanma, arlanma filankalmadı millette. Derler ya hani "Cehalet mutluluktur" diye. Çok koyuyor be şu laf insana. Allah düzgün bir eş nasip eder inşallah. Ama yanarım şu insanlığın şu duruma gelmişliğine yanarım. "Oğlum dün gece bi kızla yattım var ya bombaydı bomba" diyenlere imrenerek "hadi ya anlatsana" veya "kız arkadaşı da var mıymış bana" diyen insanlara yanarım. Heyecanla öpüştüğü, yiyiştiği erkeği ve o anları arkadaşlarına anlatan kızlara yanarım. Bazen geçirmiyor değilim içimden "keşke ahlak değerleri olmasaydı zaten milletin iplediği yok değerleri bari ben de iplemezdim de pişmanlık hissetmezdim, patlamamış kız arayışına girmezdim" diye...

harfiyen katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

Orta okul 7 de tanışıp liseye kadar çıktığım kız vardı lıseye kadar dıyorum cunkı bu tarz bir olay yaşamıştım kızla kavga edıp yaz tatılınde konuşmadık ızmıre gıtmıstı orada akrabası olan bı çocukla tanısıyo bu sırada lıseye yenı gecmıstı çocuk bundan büyük ve tipsiz apaçi bir şey di kız ortalamadan iyiydi yani, işte birlikte denize felan gidiyolar sonra çocuk bunu eve çağırıyo eve atıyo sonra bununla yatıyo o sırada video ya çekiyo çocuk sonra yaz tatili bitiyor lise başlıyor sonra bu özür felan dileyip benle barışıyor seni söyle seviyorum böyle seviyorum tabi ben bu sırada kızın elini tutmamışım daha zaman geçiyo sonra benım bı arkadaşım o cocugu tanıyo ve cıktıgm kızıda tanıyo ve ona o kızla cıktıgmı soyledıgımde sasırıyo ve olayları anlatıyo ve çocuk bu arkadssıma vıdeoyuda ızletmıs ve o ne ısterse kızda yapıyomus zorla olmamış kız bana işte aglıyo zorla yaptı ayrılmak ıstedım son kez konuşalım dıye cagırdı gıtıtm kapıyı uzerıme kılıtledı sonra söyle böyle oldu dıye senı sevıyorum felan sonra kızdım buna epey onu yaparken bıle bana yalan soyluyormuş kızn facesıne gırdım çocuk demıskı nıye onla çıktın lan hanı bana sadece oynatmak ıcın cıktıgını felan soylemıstın neden çıktın felan gıbı sonra benı tehdıt ediyodu neyse seviyodum kızı çıkmaya devam ediyodum ben ongibi 10 tanesini s---- atarım hiç sorun degıl hergun okuldan almaya gıdıyodum yınede devam etmeye calısıyodum ama olmuyodu abisi aklına geldikçe deli oluyo insan öyle bi herifle nasıl yatar nasıl böyle bişiy yapar lan ben elını tutmadım dıye bagırıyodum buna ve bi gün sende benden bunu bekleme dedı ve benım sarteller attı lan bensana dokunmamışım dokunmamışım dedıgım saka degıl harbıden dokunmadım lısede 15 yaşında 18 yasındakı kızlarla çıkan bırıydım tip var öyle bırıyken elımı surmemısım bana olafı dedı bıraktım kızı 1 yıl kadar öncede başkasıyla el ele gezerken görmüştüm aradan yıllar geçti şimdi facesi denkgeldi baktım bı fotoğrafına sunu yazmış.

Övünülecek tipim olmayabilir . Fakat her kızda olmayan namusum var! ne namusu neyin namusu dedim içimden güzelliğe masumluğa inanmıyıcaksın en yapmaz dedıgın kız zevk ıcın yapıyo sana dıyecegım kısaca eğer kız itiraf ettmiş belli zoruna gıtmıs ve sevıyo sanırım eğer devam edebilirim sevmesi düşünmemin önüne geçer diyosan devam et bırakma yok ben düşünmeden yapamam diyorsan hayatından herşeyini çıkar ona dair bir iz kalmasın bitir kendinide sıkıntıya sokma boş yere değmez.

Seninkisi daha acıymış be kardeşim

Konu sahibi doğru olanı yapmışsın ilerde aklından çıkmazdı yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: HayalPerestİso

siz lisede ve üniversitede işinde gücünde efendi,çalışkan çocuklara yüz vermeyip *** heriflerle takıldınız, yiyiştiniz falan filan yaptınız o ***ler ,iyi bir iş sahibi olamadı. ama o yüz vermediğiniz efendi, dürüst çocuklar iyi yerlere geldiler. evlilik çağına geldiğinizde de senelerce takıldığınız ***lerle değil de iyi bir iş sahibi olan efendi, çalışkan adamlarla evlenmek istediniz. ama onlar geçmişinizden dolayı sizi istemedi. sonra da "türk erkekleri çok gerikafalı, namusu bacak arasında arıyor" diyorsunuz. siz senelerce *** heriflerle takılacaksınız,iş evliliğe gelince düzgün bir adamla evleneceksiniz ha? ne kadar şakacısınız."

+1111111111
  • Masquerade89 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kızlar kızların içini bilir oldum tamam bizde hata yaptık ama ben abartmadım hatalarımı kızlar en ufak bır ayrılıkta motora bağlıyor çook olay yaşadım böyle çok kız tanıdım takıldım kızla küsüştük en yakın arkadaşımla çıktı sonra tüm okuldakilerle hergün farklı biriyle görmeye başladım kızı ve bununla ufak tefek opusme koklaşma yasıyoduk ılk ben opmustum bu kızı sorduğumda seni unutmak için diye bi cevap aldım ki en yakın arkadaşımla benım unutmak ıcın takılan kız gordum yanı gülünç
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.