Şimdi Ara

Konu Gerçekten Ciddi Beyler (+20) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
330
Cevap
11
Favori
28.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ömür geçireceksin.Unut gitsin hocam.Yoksa ileride bunu problem yapacaksın.
  • ya kardeşim sende faceden bulduğun kıza ne umut bağlıyosun. Valla şu zamana kadar bende hiç bir kıza dokunmadım ablam var bunu düşünerek hareket ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequle

Sakın dalga geçilmesin baştan söyleyeyim benim derdim bana yetiyor kalp kırarım

Takma kafana hocam, nisanslandiktan sonrada soyleyebilirdi boylesi daha iyi olmus.

Bende seninle ayni gorusteyim dolasiyla evlenecegim kisidende aynisini beklerim

• Bu konuya mesaj atmakta ne kadar tereddüt etsem de bazı fikirlerinizin gerçekten yanlış olduğunu düşündüğümden dolayı atıyorum. İlk öncelikle tüm kızları genellemeyin diyeceğim bu size çok klasik gelecek ama isteniz de istemeseniz de aynı değiller. Konuyu açan arkadaş öpmüştüm sadece yazmış bana göre bu bile yanlış hemen cemaatçi felan damgası vurmayın. İnançlı bir insanımdır ve haram olan şeyleri yapmaktan şimdiye kadar hep kaçındım. Ve asla yapmayı da düşünmüyorum. Zamanında kötü şeyler yapmış daha sonrada bunları unutup evleneceğiniz insanın tamamen temiz olmasını bekleyemezsiniz. Temiz derken evet namus bir temizlik göstergesidir bana göre. Zina benim inançlarım doğrultusunda haramdır ve en büyük günahlardan biridir. Ne yazık ki insanlar bunu artık çok normal görüyor. Ve hatta erkekler yapmayanı veya yapmak istemeyen kızlara karşı Kezban damgası vuruyor. Bu da onların ne kadar akıldan yoksun olduğunu gösteriyor zaten. Neyse hal böyle olunca bu zamanda temiz, dürüst insan kız veya erkek olsun bulmak zor deseniz de sizin çevrenizden kaynaklanan bir durumdur bence bu. Benim çevremde asla bu işlere bulaşmayan çok düzgün yaşayan daha karşı cinsine eli bile değmemiş insanlar var. Eğer temiz, huzurlu bir aile istiyorsanız kendinizden ve çevrenizden başlamalısınız bu işe. Evleneceğiniz insanı sanal ortamda felan bulamazsınız. Zaten gerçekten seviyorsanız ki bu zamanda aşk da ayağa düştü. Her etkilenme aşk olarak adlandırılıyor. Siz ne kadar dürüst ve temiz yaşıyorsanız elbet hak ettiğiniz eşi günün birinde bulursunuz. Umudunuzu asla kaybetmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim olacak olanın benden önce bir başkasına ait oldugunu öğrenseydim bütün ilişkimi keserdim ve hayatımdan çıkarırdım onu
    yüreğin elbet söz dinlemeyecektir ama o da zamanla alışır bu duruma ve kabullenir başka birine aşık oldugunda kendine gelir
  • Bence sonuna kadar haklsın.Bende öyle bir durumda olsam içime kurt düşer kafama takılırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequle

quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

quote:

Orijinalden alıntı: ckola2009

Bence artık o kızı unutmaya bak cunku yaptıgı seyi unutman olmamis gibi davranmak daha zor gelır.Birde bisi sormak ıstıyorum sizden once bırıyle opusup ayni yatakta malum isi yapmadan bisıler yapmasını nasıl karsılardiniz

eğer kendi anlattıysa sorun yok. ama başkalarından duyarsam oyarım. bence arkadaş haksız. kız gelmiş anlatmış. anlatmayabilirdi. dürüst davranmış.

millet genelevden pavyondan kadın çıkarıp evleniyor. onlarda mı midesiz? kızın toyluk zamanına denk gelmiş olabilir.

Abicim iyi güzel söylüyorsun tamam dediğin çok hoş bu dürüstlük insanların duygularıyla oynayıp 1.5 sene sonra mı söylenmesi gerekiyor ? Hadi bunu geçtim ben yapmadım hiç diyorum öpüşmekten ileri gitmedim elleşmek bile yok. Şimdi bende sana bir soru sorayım.

Senin sınırsız paran var. Tüm arabaları almaya paran yetiyor ve bir galeridesin. Her marka her tip araçlar var içerde. Senin daha önce hiç araban olmamış. Bu araban ilk ve son araban olacak ömür boyu onu kullanacaksın. Bir tane araba var hoşuna gitti ama galeri sahibi sana gelip dedi ki abi bunun sol kaporta komple boyalı ve 50.000 kmde . Aynı arabanın aynı modelinin sıfırı var. Hangisini alırsın ? Unutma ilk ve son araban olacak başka şansın yok.

Hocam ama bunlar araba değil
    Eger galericü söylemeseydi 0.fiyatına alacaktınız degil mi? Adamda dürüstlükle söylemiş işte. Birde bu açıdan bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Merak etme hocam inançlı olduğunu belirtmişsin. Ayet var evleneceğin kız da senin gibi en fazla öpüşmüş olacak. Ayet yerini bulmuş olacak ki kız itiraf etmiş ve bir nevi büyük bir yanlışlıktan kurtulmuşsun. Bence şükretmeli önündeki adaylara bakmalısın.

Hangi ayet öğrenebilir miyim?

Nur suresi 26. ayet

• sevgili dostum. çok özur diliyerek söylemeliyim ki okurken kızın itirafı kısmına çok güldüm. sora sana üzüldüm. ama bu devirde 0 km bir kız bulman imkansız gibi bir şey. toplumun yapısı ok bozuldu dha lisede illet catır catır çakışmaya başlıyor ünide falan sexin bini bir para. ama suna ınanıyorum sen adam gıbı adam olursan allahda sana ve gonlune gore verır kafana takma
  • Ben de olsam senin yaptığını yapardım.
  • bak hocam kız sana bunu söylemese ruhun duymazdı. Herkes geçmişte hata yapar cocugu cok sevmiştir ve onun her istedigini yapmıştır cocuk onu bırakmasın diye. Kız hiç olmazsa dürüst cıkmış sana herseyi anlatmıs. Sende haklısın fakat seviyorsan affet. Kızlar hep sunu der... 10 kişinin or.... olacagıma 1 kişinin olayım der ve ona kendini adar burda ki hata bizim erkeklerde malesef

• millet kız bakire olduğu zaman sende bir problem mi var sevişmedin diye ayrılır bizimkisi bakire bulmadğı zaman terkeder hayat tuhaf cidden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

quote:

Merak etme hocam inançlı olduğunu belirtmişsin. Ayet var evleneceğin kız da senin gibi en fazla öpüşmüş olacak. Ayet yerini bulmuş olacak ki kız itiraf etmiş ve bir nevi büyük bir yanlışlıktan kurtulmuşsun. Bence şükretmeli önündeki adaylara bakmalısın.

Hangi ayet öğrenebilir miyim?

Nur suresi 26. ayet

Diyanet İşleri: Kötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler de kötü kadınlara; temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara lâyıktır. O temiz olanlar, iftiracıların söyledikleri şeylerden uzaktırlar. Onlar için bir bağışlanma ve bolca verilmiş iyi bir rızık vardır. Aynı anlam mı çıkıyor?

• Görüşünü sonuna kadar destekliyorum hocam. Bakir olmayan erkekler bakire kadın diye takıntı yapınca ağzıma geleni söylüyorum; ama bir erkek evleneceği kadın için sonuna kadar beklediyse kadından da bunu beklemeye her zaman hakkı vardır. Ama gidip de kendisi her haltı yedikten sonra evleneceğim kadın bakire olsun dememeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndlessPowerr

Nur süresi 3. ayet

Zina eden erkek ancak, zina eden veya Allah’a ortak koşan bir kadınla evlenir. Zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya Allah’a ortak koşan bir erkek evlenir. Bu, mü’minlere haram kılınmıştır

Kimisi bu ayet için zinaya devam eden diyor kimisi ise bir kere bile yaptığı için yeter diyor. sen doğru olanını yapmışsın kardeş. Biz müslümanız ve peygamber sünnetine göre eşimizi imanına göre seçeriz. zina yapmış biri hatta anal yapmış bir kadın eş olarak seçmeyiz. sen başkalarının lafına bakma, herkes kendi dünyasını yaşar senin dünyan sünnet üzerine kurulu olsun

Doğru söze ne denir.

Birlikte olursan ilerde hep aklında olur mutlu olamazsın unutmaya çalış önüne bak.
  • Yapacak bişi yok hocam..Kızlar masum ayağına kendini iyi "kakalatıyor"Başkalarıyla ilişkiyi yaşayıp daha iyisini bulunca terk ediyor kızlık zarınıda diktirip kurtuluyor...Arkadaşın dediği doğru 10.000 KM başlıyor artık temizi...Artık kime inanacağımızı şaşırdık etraflıca araştırıp sormak lazım bence yinede delikanlı kızmış olanı anlatmış ya kendisini sana "kakalatıp" evlendikten sonra bunu söyleseydi?
    Açıkca söyleyeyim biz çok kızın arkasından bu muhabbeti dönderdik "YAZIK DEDİK KENDİSİ KAKALATTI İŞTE ADAMA"
    Artık etrafımızda Temiz kız bulmak "maden" bulmak ile eş değer...GEÇMİŞ OLSUN
    Benim felsefem "KAPALIDAN UZAK DUR" MANTIGIDIR
    nice kapalı gördüm görmez bilmez olaydım..Kapalı böyleyse kim bilir açıklar nasıldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 13 Eylül 2013; 11:51:02 >
  • kıyamet...
  • Sevdiğim kızın geçmişi beni ilgilendirmez ama öyle bir yazmışsın ki vallahi ben bile duygulandım, dostum ne diyeyim ki sana. Artık tiksineceksen, miden kaldırmayacaksa bırak gitsin en yararlısı olur.

Ulan yapacaksanız ne anal yapın ne de diktirin. Dürüst olduktan sonra kim takar? Ama aksine ben bakireyim hayatımmm diyen kızdan korkacaksın.
  • Şimdi burada sana koyan durum ilişki yaşayıp bunu sana söylememiş olması mı yoksa başka biriyle ilişki yaşamış olması mı.Sıkma canını bu arada hocam.
  • Fazla tepki vermişsin. Sana dürüstçe davranmış söylemiş. Söylemek için de uygun anı beklemiş. Mühim olan hatasını anlaması ve bu hatadan ders çıkarak aynı hataları yapmaması.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.