Şimdi Ara

Konu Gerçekten Ciddi Beyler (+20)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
330
Cevap
11
Favori
28.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum günümüzde biliyorsunuz kız-erkek, sevgili ilişkilerini. 6-7 aylık bir ilişkim vardı. Aslı astarı şu şekilde: Facebook'tan bir kızla 9-10 ay kadar konuştuk. Tam 7.5 aydır da çıkıyorduk. Yani yaklaşık 1.5 senelik bir geçmişimiz var. Ben 22 yaşındayım bu sene üniversite son sınıfa geçtim. Makine Müh. okuyorum yani bu sene okul bitecek. İşimde hazır yani 1.5 sene sonra Allah ömür verirse okulu bitirmiş diplomayı almış iş sahibi bir birey olacağım. Şu zamana kadar 3 tane kızla çıktım. Ciddi olarak 1 kişiyle düşündüm o da yarı yolda bıraktı. Neyse kızla ciddi düşünüyordum. Babamın bir lafı vardır bana her zaman söyler.( Benim kız kardeşim var 2 tane biri 17 diğeri 19 yaşında) Kız kardeşlerine nasıl davranılmasını istersen kız arkadaşlarına da o şekilde davran der. Hiçbir sevgilimle öpüşmekten ileriye gitmedim. 1 dakikayı bile geçmez bu öpüşmeler bırakın ellemeyi hiçbirine dokunmadım bile. Dün gece konuşurken sana bir şey itiraf edicem tutamıyorum içimde dedi bana. Evet dedim söyle. 18 yaşındayken 1 sene çıktığım bir çocuk vardı dedi. Evet dedim (biliyordum da bu çocuğu) anal ilişki yaşadım onunla dedi. Dünyam başıma yıkıldı beyler. Ben sadece tek cümle ettim iletişimi bağı kopardım komple: Benim midem bunu kaldırmaz kusura bakma bir daha görüşmeyelim dedim. Çok aradı telefonla mesaj attı ama ne cevap yazdım ne de cevap attım mesajlarına. Hattımı değiştirmeyi düşünüyorum sadece şuan. İnanın öyle bir kız değildi görseniz o kadar masum ki bu kızı bunu yapmaz dersiniz inanamazsınız. Ben hala şoktayım daha yeni yeni kendime geliyorum bu yazıyı yazmaya daha yeni güç buluyorum kendim de. N'apacağız beyler ? Nasıl evleneceğiz biz ? Tamam bende zamanında yapsam o kızla yatsam bunla kalksam napayım bana müstehak bu derim. Ama BEN YAPMADIM BEYLER. Benim midem kaldırmaz bunu bırakın ileride eşim olacak kızın başka biriyle ilişkiye girmese bile çırılçıplak sevişmesini , sürtünme yoluyla birlikte olmasını da kaldıramam ben. İnanın çıldıracağım çok az kaldı. Dün geceden beri okuyorum internette. Doktor siteleri kızlık zarı diktirmek isteyen kızlarla dolu. 1 ay sonra evleneceğim diktirmem lazım binlerce mesaj var. Kadın forumları yapay kızlık zarından tutun da diktirme doktor önerileriyle dolu. 15-16 yaşında kız olmayanlar var. Neler neler okudum Zaten içim acıdı üzerine tuzu- biberi oldu. İnanın psikolojim bozulmak üzere nasıl evleneceğim ben kızlara güvenim kalmadı. İnanın ne aptal olduğumdan ne de yapamadığımdan değil Allahtan korktuğumdan yapmadım ben bu işi istesem şu ana kadar benimde elime bir sürü fırsat geçti yapardım. Yakışıklı da sayılırım bir ortama girsem çoğu kız bakar. Herkes çok yakışıklı olduğumu söyler. Ama ben tiksiniyorum artık kızlardan. Hepsini aynı kefeye koymayın diyeceksiniz ama o kadar çok şey okudum ki beyler inanın kendi kız kardeşlerimi bile daha sık denetleyeceğim artık. Gerekirse takip edeceğim. Su gibi fransızcam var ingilizcem de çok iyi. Artık düşünüyorum maddi durumum da müsait okul askerlik bitince 1 seneliğine yurtdışına çıkıp ordan bir kızla mı evlensem ne yapsam ? En azından ne yaptığını ne yaşadığını adam gibi yüzünüze söylüyor yabancı kızlar. Bizim kızlarımız gibi salağa yatıp 20 tane erkeğin kucağından geçmiş olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequle -- 12 Eylül 2013; 21:51:00 >
  • İlla gidip bende onun bunun kızını evlenicez vaadiyle kandırıp kızlığını mı alayım ya da o kızlar kendini belli ediyor zaten öyle kızlara takılıp bende o şekilde bir hayat mı yaşayım yani ? Bu devir bunu mu hakediyor ? İlla milletin namusuna el mi atmak gerekiyor. Git kapalı kızla evlen diyeceksiniz. Yan komşumuzun kapalı bir kızı vardı. Annem çok görüşür onlarla .. teyzenin kızı nasıl hanım nasıl efendi kız falan derdi hep 1-2 ay konuştuk onunla da üniversite 1. sınıfta çıktık. Kız ilk haftadan dudaklarıma yapıştı bize çağırmıştım. Normalde çağırmam ailesi yanımızda komşumuz diye çağırdım. Evden attım o hareketi yapınca kızı bildiğiniz kapı dışarı ettim. Anneme de söyledim senin hanım hanımcık dediğin kız bu kadar oluyor işte, safsınız siz dedim. Kapalı bir kız düşünmüyorum zaten. Edebi adabıyla giyinsin ama mümkünse açık istiyorum.
  • Ne yaptın ya..
    Dünya ona da kalmaz kızlara da.Olduğun gibi kal hocam herkes layığını bulur.Davul bile dengi dengine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okurken gerçekten üzüldüm hocam ilerde bizim çocuklarımız bu kişilere anne diyecek.Gerçekten çok çok zor bir durum.Ne demek ya " 1 ay sonra evlenicem diktirmem lazım " Bu nasıl bir iğrençliktir ? Siz yapmadıysanız bu sizin için gerçekten çok zor.Umarım doğru kişiyi bulursunuz ama çok zor.Hatta imkansız.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Hocam miden kaldırmıyorsa unut gitsin sevmiyorsun galiba zaten

Sevmesem buraya gelip konu açar mıyım kardeşim ? Dünyam başıma yıkıldı diyorum İlerde evlenebileceğim bir kız olarak gördüm. Sonuç bu işte

Orijinalden alıntı: intenseLight

üst yorumdakinin dediği gibi gerçekten sevseydin bunu o kadar sorun etmezdin.unut gitsin kızı
    not:18 yaşındayım merakıma dayanamadım girdim konuya

Dostum akıl yaşta değil baştadır. Kimi adam vardır 15 yaşında olgundur. Kimisi vardır 30 yaşında çocuksudur. Ama düşünce bana uymuyor sana uyuyorsa yine de saygı duyarım. Binbir çeşit insan var bu forumda. Ama ben ilerde karım olacak kızı önceden başka bir erkeğin altında inlediğini düşünemem. Bu benim görüşüme çok ters. Ya katil olurum ya da kendimi öldürürüm. Kaldıramam bunu

kız senin tepkini merak etmek için öyle demiş olabilir.
  • Türkiye böyle hacım. Artık dünya eski dünya değil. Adam gibi değerleri olan senin gibi benim gibi toplasan %0.1 kalmadı. Utanma, arlanma filankalmadı millette. Derler ya hani "Cehalet mutluluktur" diye. Çok koyuyor be şu laf insana. Allah düzgün bir eş nasip eder inşallah. Ama yanarım şu insanlığın şu duruma gelmişliğine yanarım. "Oğlum dün gece bi kızla yattım var ya bombaydı bomba" diyenlere imrenerek "hadi ya anlatsana" veya "kız arkadaşı da var mıymış bana" diyen insanlara yanarım. Heyecanla öpüştüğü, yiyiştiği erkeği ve o anları arkadaşlarına anlatan kızlara yanarım. Bazen geçirmiyor değilim içimden "keşke ahlak değerleri olmasaydı zaten milletin iplediği yok değerleri bari ben de iplemezdim de pişmanlık hissetmezdim, patlamamış kız arayışına girmezdim" diye...
  • Dedim ya 1 kere daha ciddi bir ilişkim olmuştu çocukluk aşkı diyelim. 18 yaşına kadar beraber sürdürdük. Yarı yolda bıraktığı an tanıdım ben zaten kızları. Bu kız bana kızlığımı al demişti. Keşke alsaydım. Bu devirde böyle olacaksın demek ama dediğim gibi. Bıktım zaten türk kızlarının afra tafralarından da egolarından da büyük ihtimal dediğim gibi yabancı bir kızla evleneceğim. Bu türk kızlarına verdiğim son şanstı bitti artık çoğu aynı bunların. En azından şuan benim yaşımda 22 yaşındaki kızların %90'ının bir geçmişi vardır. İlişkiye girmese bile oral deneyimi olmuştur. Veya en kötü çırılçıplak bir erkekle sevişmiştir. Gidicem okul bitince ya fransaya ya da ingiltereye. 6 ay fransada yaşadım zaten. En azından kız yaptımsa yaptım diyor. Diktirme muhabbeti o kadar soğutuyor ki beni. Güven kalmadı kadınları şeytan olarak görüyorum.

Orijinalden alıntı: tequle

quote:

Orijinalden alıntı: intenseLight

üst yorumdakinin dediği gibi gerçekten sevseydin bunu o kadar sorun etmezdin.unut gitsin kızı
    not:18 yaşındayım merakıma dayanamadım girdim konuya

Dostum akıl yaşta değil baştadır. Kimi adam vardır 15 yaşında olgundur. Kimisi vardır 30 yaşında çocuksudur. Ama düşünce bana uymuyor sana uyuyorsa yine de saygı duyarım. Binbir çeşit insan var bu forumda. Ama ben ilerde karım olacak kızı önceden başka bir erkeğin altında inlediğini düşünemem. Bu benim görüşüme çok ters. Ya katil olurum ya da kendimi öldürürüm. Kaldıramam bunu

gerçekten sorunun köküne inmeye çalış sorun gerçekten ne? senden önce biriyle beraber olup bunu yapacak kadar yakın olmaları mı? yaptıkları şey(olaydan bahsediyorum) sana çok mu iğrenç geliyor?kendinde demişsin millet kızlık zarı diktirmek için yazmışlar filan diye.seninki sana gayet dürüst davranmış.başkası bunu yapamıyor gördüğün gibi.bunu sır olarak senden saklaması daha hoş olmazdı heralde bütün güvenin giderdi.geçmiş geçmiştir herkes hata yapar.bence kestirip atmamalısın.ilişkinizin durumu neydi bilemem ama sana bunu söyleyecek kadar yakın hissediyorsa kendini bence sende tekrar düşünmelisin.
    senin kendi duygularını da kendin çözebilirsin.
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM
  • @furkey: Böyle düşünen insanlar çok az var. Dediğin gibi bende aynı senin gibi düşünüyorum

@intense: Kardeşim yazdığımı okursan benim 1 dakikadan fazla kimseyle öpüşmem bile olmadı. Bir kızın göğsünü bile ellemedim. Yapmak istesem yapardım ama dediğim gibi bende Allah korkusu var. Bu kızla 7.5 ay oldu 1 kere kıza yaklaşıp ne öpmeye çalıştım ne başka bir şey yapmaya. Ama ben bunu kaldıramam. BUNU HAKETMİYORUM. Çünkü ben yapmadım. Yapsaydım önceden dediğin gibi tamam bana müstehak derdim. Seviyordum da Allah benim kalbime bu sevgiyi verdi. Karşıma da böyle bir kız çıkardı. Bende yaptığım için bu bana layık der zaten üstünde durmazdım. Diktirmek o kadar iğrenç bir şey ki. Dediğim gibi ben o kızla evlenirsem kafayı yerim. Karının başka biriyle anal sex yaptığını düşünsene önceden o erkeğin altına girmiş o ben kaldıramıyorum bunu beynime anlatamıyorum

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

artık kızların en masumunda bile km 10.000 den başlıyo durum %90 nında böyle malesef

Peki yapmayan erkekler n'apsın ? Biz bu kızlarla evlenmek zorunda değiliz ki. Allahtan tek dileğim zina yapanların karşısına çıkarsın aynı tipte erkekleri/kadınları. Bizim karşımıza da bize layık temiz kızlar çıkarsın.

quote:

artık kızların en masumunda bile km 10.000 den başlıyo durum %90 nında böyle malesef

Peki yapmayan erkekler n'apsın ? Biz bu kızlarla evlenmek zorunda değiliz ki. Allahtan tek dileğim zina yapanların karşısına çıkarsın aynı tipte erkekleri/kadınları. Bizim karşımıza da bize layık temiz kızlar çıkarsın.

bende zina yaptım ama zina yapmış biriyle asla evlenmem evleneceğim kızın geçmişi önemli.
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM
  • quote:

quote:

quote:

bende zina yaptım ama zina yapmış biriyle asla evlenmem evleneceğim kızın geçmişi önemli.

Bir kızın kızlığını aldın mı ? Bu beni ilgilendirmez saygı duyarım senin görüşüne de ama. Eğer bir kızın kızlığını aldıysan bunu haketmiyorsun. Bu da benim görüşüm sende bana saygı duy
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.