Konu Dışı'nın en büyük sorunu ne sizce
-
-
Galiba buranin sorunu herkesin yakışıklı olması
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
Sürekli benzer konular görmek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Herkesin zengin ve 1.90 kumral olması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Genelde ağlak ve benzer konuların açılması. Adam karnım acıktı diye konu açıyor ya da satrançta atı yamuk gitti diye konu açıyor. Bir diğeri sürekli hayat berbat, kötü diye konu açıyor. Yenilik pek yok.
_____________________________ -
------->>> @hamza5806
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
Neee
Sorun ben miyim
Foruma gelmiyorum bile adamım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Sen yanlış yerdeki doğru insansın.
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
Ne demek istiyorsun dostum evimde uyukluyordum
Forumun sorunlari mi tartisiliyor konu nedir
Benim en büyük sorunum suan para acilen para lazim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Kaç paraya ihtiyacın var yaklaşık ve ne amaçla kullanacaksın? Eğer birine borç vereceksem bunları bilmeliyim.
-Mona Sax -
Knk öyle bir para lazim ki
10 milyon lazim mesela
Yepyeni bi hayata yelken acmam lazim
Geri odemesizzz çünkü geri odeme yapip yapamayacağım 2 ay sonra belli olacak
GOD DAMN IT MAN
Aslında açılan çok farklı konular var, vardı, fakat adminler altında biraz düzgün muhabbet dönen, biraz tartışma çıkan, insanların bir şeyler öğreneceği, kritik düşünme yeteneğini geliştirebileceği bütün konuları siliyor. Geriye de çer çöp, saçma sapan konular kalıyor, onlara da yazanlar belli. Bundan yıllar önce benim konu dışını bırakma sebebim de buydu. Şimdi arada gelip, 3-5 mesaj atıp gidiyorum, eski anısı var diye.
_____________________________ -
Seni ve geçmişimizi göz önünde bulundurarak sana en fazla 650 TL borç verebilirim.
-Mona Sax -
aglaklik incellik ve zngin olma hayali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Marabalık ve 3 kuruşa çalışmak da olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
15 yıl önce buralar bambaşkaydı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Genel aglaklik. Hali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Steam ID:kassady
DH FORUM 2005 Üyesi
Benzer içerikler
- panço cips
- lcw şikayet
- azı diş çekimi yorumları
- vestel beyaz eşya yorumları
- arka sıradakiler mavi sakal kim
- nokia lumia 1520
- modern combat 4
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
- en iyi deprem uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt