Şimdi Ara

Büyük Azı Dişimi Çektirdim Pişmanım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür ağrıyordu soluğu diş hekiminde aldım.Sağ alt çenede azı dişim daha önceden dolguluydu,dolgu düşünce dişi kaybettik çektirme aşamasına gelinmiş.Zaten hemen yanında olan küçük azı dişim bebeklik zamanımda çekilmiş orada bir boşluk vardı.Şimdi de bunu çektirince yan yana 2 tane diş yok oldu koca bir boşluk oluştu.

Bu devasa çukuru nasıl kapattırmalıyım,diş ekimi (implant) mı uygudur ne uygudur.

BENZER DURUMU YAŞAN VAR MI YA DA BİLGİSİ OLAN BERBAT DURUMDAYIM :( Ağrıyordu çürüktü ama en azından yerinde duruyordu şimdi koca bir boşluk ve derin bir çukur var

• Geçmiş olsun.İmplant yaptırmalısın.
    Orası boşken birşey yiyip içmek çok sıkıntı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

Geçmiş olsun.İmplant yaptırmalısın.
    Orası boşken birşey yiyip içmek çok sıkıntı olacaktır.

Teşekkür ederim,kesin yaptırmam gerek artık..

Dişin çekildiği yerde koca bir boşluk var,içerideki et felan görünüyor.Ağrı yapar mı bu morfinin etkisi geçince..Yaparsa ne öneririrsiniz.
  • hekımden hekıme fark var . dişimdeki iltahap sonucu doktora gittim bana direkt bunu çekeceğiz başka yolu yok dedi farkl ıbir hekıme gittiğimde tedavi uyguladı ve çekilmesine egerk olmasıgını soyledi . Tek doktordan duyupo direk çektirp yanlış yapmıssın
  • çok azıyodu boşver.
  • Hocam ne kadar çürük olursa olsun her zaman dişi çektirmek en son sırada olmalıdır. Diş de bir organ ve kaybında implant falan eski yerini tutmuyor. Benim gittiğim diş hekimi her ne kadar kurtulması zor da olsa %80 çürük dişimi kanal ve ilaç tedavisiyle kurtarmayı başardı. Yani demem o ki dişi kurtarmak zor da olsa bence çektirmek için acele etmemeliydiniz. Sağlık olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipsiz olmuşsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suzumiya Haruhi

Hocam ne kadar çürük olursa olsun her zaman dişi çektirmek en son sırada olmalıdır. Diş de bir organ ve kaybında implant falan eski yerini tutmuyor. Benim gittiğim diş hekimi her ne kadar kurtulması zor da olsa %80 çürük dişimi kanal ve ilaç tedavisiyle kurtarmayı başardı. Yani demem o ki dişi kurtarmak zor da olsa bence çektirmek için acele etmemeliydiniz. Sağlık olsun.

Her ay düzenli olarak ağrıyor 2 gecedir uygulamadığım tedavi kalmadı uykusuzluktan ve ağrıdan ölüyordum.Son çare çektirmek oldu.Çektirdikten sonra dişin o halini görünce çok büyük pişmanlık yaşadım zaten.Ağrısına razıyım dedim kendi kendime :( 2 doktor da kurtarılmaz deyince zaten moral bozuldu.
  • implant fiyatları hakkında biligisi olan var mı
  • Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 2 Nisan 2015; 16:04:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

quote:

Orijinalden alıntı: Suzumiya Haruhi

Hocam ne kadar çürük olursa olsun her zaman dişi çektirmek en son sırada olmalıdır. Diş de bir organ ve kaybında implant falan eski yerini tutmuyor. Benim gittiğim diş hekimi her ne kadar kurtulması zor da olsa %80 çürük dişimi kanal ve ilaç tedavisiyle kurtarmayı başardı. Yani demem o ki dişi kurtarmak zor da olsa bence çektirmek için acele etmemeliydiniz. Sağlık olsun.

Her ay düzenli olarak ağrıyor 2 gecedir uygulamadığım tedavi kalmadı uykusuzluktan ve ağrıdan ölüyordum.Son çare çektirmek oldu.Çektirdikten sonra dişin o halini görünce çok büyük pişmanlık yaşadım zaten.Ağrısına razıyım dedim kendi kendime :( 2 doktor da kurtarılmaz deyince zaten moral bozuldu.

Bozmayın moralinizi hocam, çekilmesi uygun görüldüyse mecbur çektirmişsiniz. En azından önünüzde implant yaptırma şansınız var. Tekrar geçmiş olsun.

• Teşekkürler arkadaşlar.

Şuan kanı durduramadım bu sıcakta üşüyorum tırnaklarım morardı,elim bembeyaz oldu.Vişne suyu ile takviye yapmaya çalışyıorum az da olsa yararı olursa iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.