Kontağı kapatıyorum Elektirikli bisiklet yapıyorum
-
- si 25.000tl değil totalde 17.000 tl tutuyor menzil veya güçten taviz verirseniz 10.000 tl yede yapılabilir ve alba en kaliteli kittir aynı güçte kiti 10.500 tlyede b kalitesindede yapabilirsiniz hatta yine güç ve menzilden taviz vererek 5.000tl ye kadar düşürülebilir neyse oralara çok girmiycem önemi yok
- si hergün hastanede park yeri aramak zulüm
- olarak uzun yoldada arabaya binerim
- Tehlikeden bahsetmişsiniz A2 ehliyetim var çok fazla motor tecrübem var ama tehlikesi olmadığı için motor yerine bisiklet yapıcam bisiklete tehlikeli diyosan sen yoldada yürüme reis yolda yürümekte tehlikeli arabadan inme sakın tuvaletede arabayla git
-
Aylık 1000tl kar için Bisiklet + elektrik sistemine 25 bintl veren adam gibi adam. Yağmur kar çamur hava şartları hayat tehlikesi uzun yol cabası.
-
- si 25.000tl değil totalde 17.000 tl tutuyor menzil veya güçten taviz verirseniz 10.000 tl yede yapılabilir ve alba en kaliteli kittir aynı güçte kiti 10.500 tlyede b kalitesindede yapabilirsiniz hatta yine güç ve menzilden taviz vererek 5.000tl ye kadar düşürülebilir neyse oralara çok girmiycem önemi yok
- si hergün hastanede park yeri aramak zulüm
- olarak uzun yoldada arabaya binerim
- Tehlikeden bahsetmişsiniz A2 ehliyetim var çok fazla motor tecrübem var ama tehlikesi olmadığı için motor yerine bisiklet yapıcam bisiklete tehlikeli diyosan sen yoldada yürüme reis yolda yürümekte tehlikeli arabadan inme sakın tuvaletede arabayla git
edit : Zaten mevzu 1000tl değil biraz heves yaptım bisikleti kullanmasam bile kenarda durur
Mevzu 1000 tl olsa arabayı satarımzaten arabayı kullanmasam bile kapının önünde yatırınca yine cebimden para çıkıcak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 4 Mart 2022; 17:19:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ooo fakirligi iliklerinizde hissediyorsunuz anlasilan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
seneye mezunum inşallah bu zulüm son buluyor
Bisiklet sürülebilecek güzergahınız varsa, can güvenliğiniz tehlike altında değilse bisiklet elektrikli olsun-olmasın tabi ki faydalı. Ancak tasarruf amacıyla bu yatırımı yapıyorsanız batarya maliyet-ömürlerine bakmalısınız aynı zamanda.
-
Hocam araca çok sık in bin yapıyorum ve kısa mesafe oluyor genelde
örnek veriyorum 10 dakikalık yol 4 tane ışık var ve park yeri bulunmuyor sabah gidiyorum öğlen geri geliyorum daha sonra akşam benzer bi yol için biniyorum sonra tekrar geliyorum
Hocam yolda motorun bisikletten daha tehlikesiz olacağını biliyorsunuzdur sanırım?..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kullanacağım güzergahda arabalar 30-40 dan fazla gidemiyor sıkışık trafik ve heryerde ışık var
Birde motor kullanırken kendime hakim olamıyorum tehlikeli kullanıyorum
Ürün seçimi hakkında bilgi verebilir misin? Neden bu ürünü seçtin? Montajı nasıl oluyor?
Türkiyede alba en iyi kit hocam çok fazla olumlu dönüş var ve teknik destek yedek parça vs çok kolay ama pahalı
türkiyede bu işi hakkıyla yapan 3 firma var alba, Pillibisiklet diğerini unuttum
mesela bu kit 15.000tl aynı güçte bu kiti pillibisikletten 10.500 tl yede alabilirsiniz sorunda yaşamassınız
3 çeşit motor var
Ön jantta eklenmiş motor ( yokuşlarda patinaja düşüyor )
orta göbeğe eklenmiş motor ( ben bunu tercih ettim direk dişlilerle bağlantılı )
bide arka janta eklenmiş motor var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 4 Mart 2022; 16:57:29 >
25bini zenginlik gören dehşetülvahşet dh topluluğu
bu kadar uğraşıcağınıza bi tane yamaha nmax alsanız rahat edersiniz
yakıtıda düşük 2.3 galiba
-
Hocam artık motora binmek istemiyorum gerçekten mevzu yakıtta değil aslında
Biraz bisiklete heves ettim pedal çevirmekte istemiyorum
olmassa bi kenera kaldırırım ne olucak bir tane elektirikli bisikletim olmuş olur
Fiyatlarına bakın isterseniz. En ucuzu 30000 lira ve 100000 kilometreye dayanmış vaziyette.
-
ben arabasını satıp alır diye düşünmüştüm de zaten istemiyomuş
ayrıca benim xmax 115.000 km de hala biniyorum 2015 model
-
Ben 2 hafta içinde aracımı 285 bine sattım ve 400 bine bakımlı ev aldım. 2000 tl kiracı var şuan.
-2000 TL den +2000 TL kâra geçtim.
Bebek gibi arabama kıydım.
Kullanmasan, kapıda yatsa bile ayda 1000 TL masrafı var.
Sigorta, Kasko, Vergi, yıllık bakım, muayene vs ...
2006 yılından beri ilk kez arabasızım ama pişman değilim.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
şöyle birşeyler baksanıza
-
Toplu taşıma mi yoksa şirket aracı mi kullanıyorsunuz şu an
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektrikli niye yapıyorsun ki normal sür. Bende arabada var bisiklette. 8 senedir düzenli bisiklet kullanıyorum. Arkadaşlarla bir çıkıyoruz doğa, orman sürüşleri özellikle ruhumu dinlendiriyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aylık 1000tl kar için Bisiklet + elektrik sistemine 25 bintl veren adam gibi adam. Yağmur kar çamur hava şartları hayat tehlikesi uzun yol cabası. |
edit : Zaten mevzu 1000tl değil biraz heves yaptım bisikleti kullanmasam bile kenarda durur Mevzu 1000 tl olsa arabayı satarımzaten arabayı kullanmasam bile kapının önünde yatırınca yine cebimden para çıkıcak |
Fiyatlarına bakın isterseniz. En ucuzu 30000 lira ve 100000 kilometreye dayanmış vaziyette. |
Benzer içerikler
- airbag ışığı muayeneden geçer mi 2024
- fiat egea 1.3 yakıt tüketimi yorumları
- arabada termostat olmazsa ne olur
- ayak altı led elektrik nereden alınır
- trafik cezası ödedim ama ödenmemiş görünüyor
- ıd 7
- nissan x-trail e-power fiyat
- alpine a290 fiyat
- 2023 en çok satan arabalar
- suv tavsiye 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X