Şimdi Ara

Kontağı kapatıyorum Elektirikli bisiklet yapıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gidişle millet kendi b.k gaz da yakıtta üretecek :) binmek lüks oldu kalite yiyip içecen insan sayısı yok. iyi mi oluyor oluyor evet acımıyorum kimseye çevremde var çocuğuna kuruyemiş alamayan zihniyet arabanın a sını göremeyecek zihniyet.

• babapars kullanıcısına yanıt

Toplu taşıma malesef.

İhtiyaç dahilinde kiralama yada taksi düşünüyorum.

Zaten İzmir şehir merkezinde oturuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisiklet bile 17 bin bayaa zenginlemişiz, 2012 de 10 bine 2001 model palio satmıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daft Punk D kullanıcısına yanıt

400 bine alınan eve 2000 bin kira nerede Allah aşkına. Muhtemelen aldığınız ev en az 20 yıllık falan

• Funnerman33 F kullanıcısına yanıt

36 yıllık. İzmir Göztepe metro çıkışında. Pazarlıkla uyguna geldi biraz. Tadilatlı, doğalgazlı metro dibinde arakat 2000 bence makul.

Uygun bulduğum için aracımın benzerleri en yakın fiyatlar 320 bin civarındayken sattım 285 bine.

• Elektrikli bisikletler artarsa bu seferde elektriğe her gün zam gelmeye başlar mazot benzin satış miktari azaldi elektrik kullanımı arttı diye . Dikkatli olalım :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HemşireZED kullanıcısına yanıt

250W üstü olunca polisler bişey demiyor mu hocam? Herhangi bir yaptırım olmuyor mu?

• 20 bin lira elektrikli bisiklete vereceğini motor al. Spor yapmak istiyorsan normal bisiklet al. 20 bin TL verilmez.

• Why Shy kullanıcısına yanıt

20 bine motor mu var ?

motor tercih etmeme sebeplerimi yazdım zaten

• bisiklet ekonomik bir araçtır, pardon ARAÇTI. artık bisiklette lüks oldu. gerçek anlamda iş görecek profesyonel düzey olmasa bile orta-üst segment gezi veya dağ bisikletleri için minimum 15-20 bin lira baymak gerekiyor. üst düzey karbon bisikletler 50'yi geçti bile.

mondial revival var gayet iş gören bir scooter.

• bu saatten sonra gördüğüm parası olan elektrikli araçlara binecek gibi olmayan da scooter, bisiklet vs..

• Scooter bile 2.5lt/100km benzin yakiyor. Km'de 50krş...

• Şunun gibi üstü sağı solu kapalı bir al bari

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-motosiklet-yanturlar-motorda-regal-raptor-k1-elektrikli-motosiklet-915847209/detay

• 1-kaynımda var: iş yerinde bi arkadaş hazırını aldı ben de elinden alıp sürdüm neymiş diye.elektrikli bisiklet pedal çevirmenize yardımcı olur kendi çevirmez ama motor gibi gaz verme mekanizmasına çevirtiyorlar elektrikli motor gibi oluyor baya da hızlı gidiyor.batarya sökülüyor evinde doldur işte sıkıntı kar buz bir ildeyseniz olmuyor diyelim yürüyemiyorsunuz ki bu mdr yrd bir bacak sakat mesela adamın yürüyemez o yolu.octaviası var inat gibi buz gibi havalarda binmedi bisikletle geldi.

2-yol vardı da biz mi binmedik? benim vardı bisiklet 1400 liraya almıştım kilidiyle 2018'de.araba da varken 5 dakikada uçuyordum işe ama otobüsler minibüsler sevişmeye başlayınca benimle koluma bacağıma vurmaya başlayınca ve yay geçitlerinde yayalara durup bana durmayınca bu ne len dedim sattım.ben yol ve yine iklim bulsam normalini alacam zaten elektriklisine gerek yok.

3-engelliyim: ama kafadan.. sol topuğum 2018'de sakatlandı diye araba almıştım aşil tendonu.1 km iş yeri için araba mı alınır?bu kış da arabayla gitmeyecem diye yürüyüp düşüp sağ bileğimi kırınca artık öpseler 100 lira yapsalar arabayla gidecez tabi sürebilirsek.

4-yakın olm benim iş yerim(züğürt tesellisi): ışıksız yoldan gidip göbekte yol verin laaaaan diye çıldırmak istersen 1km ama yok insan gibi ışıklı yoldan gideyim dersen 2.2 km.zaten araç da çok az yakıyor 1.4t astra otomatik.  

Var tabi ki hem bir sürü. Hemde sıfır bile var. CC düşük diyeceksen, senin elektrikli bisikletten daha hızlı gider.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yuki-yuki-fifty-50-cc-36-ay-elden-taksit-imkani-ile-985555473/detay

• Buna bu parayı vereceğine elektrikli motor al daha iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Why Shy kullanıcısına yanıt

50 CC olayına takılmamak lazım zira ruhsatta 50 cc geçtiği halde 80-90cc olanlar var. Karbüratörlü olanlardan alıp piston değiştiriyorlar kitleri olduğu gibi bazı bayilerin doğrudan değiştirip fiyatına ekleyip sattığını da biliyorum. İstersen uğraşmadan hazır değiştirilmişte alırsın.

E bike için 15.000 TL kit ne kadar mantıklı bilemem. Amortisi uzunsa ve daha ucuza benzer performans alınabilir ise daha uygun kitlere gidilir bana göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 5 Mart 2022; 11:51:5 >
  • Az ya da çok bisiklet sürülebilecek bir şehirde yaşıyorsanız, araba işi komple israf.

Yakıt, bakım, MTV, sigorta, kasko. Trafik rezil, bir çok şehir merkezinde park sorunu var.

• Buyükşehirde yaşayıpta günlük olarak motosiklet ve bisiklet kullanan birinin evinden hergün helalleşerek çıkması lazım.
    This is Spartaaa!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.