Şimdi Ara

Konsollarda ''Tüplü TV'' Daha İyi Grafik Veriyor... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
18.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler işte görüntüler var yukarıda daha fazla tartışmaya gerek yok.
  • Aylar önce başka siteden bir arkadaş level dergisine mail atmıştı ve bu cevabı vermişlerdi.

Kopmuştum yine kopuyorum

Ulan oynamasak yutucaz
  • O değilde siyah beyaz tüplü televizyonlar hepsinden daha iyiymiş
  • level da iyice saçmalamış. biliyodum iyice mallaştıklarını ama bu kadar da tahmin etmiyodum.
    konuya şöyle olsa böyle olsa diye de bakmasın kimse. nextgen konsolları lcd'ye mi bağlasak görüntü daha iyi tüplüye mi bağlasak daha iyi. cevabı belli.
    tüplünün kapasitesi belli. eğer teknolojisini geliştirselerdi elbet tüplü tv daha iyi olcaktı ama öyle bişey de yok.(yaygınlaşmayan hd tüplüleri saymıyorum)
    sonuç olarak kimse kendini avutmasın böyle şeylere.
    bence bu level'ın yaptığı piyasaya yeni girecek olan xbox 360'a ve satşlarını arttırmak isteyen ps3'e bir yardım olabilir. malum herkesde lcd yok tüplüsü olan da korkmadan alsın diye böyle haberler yapıyo olabilir. doğan'ın dergisi ne de olsa, yalan söylemek onların işi.
  • levelda daha önce buna benzer bi yazı okumuştum ve gülüp geçmiştim. elbette ki hd tvler tüplülerden daha kaliteli görüntü sunuyor. tartışmaya gerek bile yok.ayrıca tüplü tv de benim gözlerim yanıyor ancak lcd tv lerde göz sorunum da yok. florasan lamba gibi yanıyor mübarek
  • konuyu açan Balıkesirli arkadaşa (bende balıkesirdeyim) neden yükleniyor sunuz?
    bir yerde okuduğu bilgiyi sizinle paylaşmak istemiş.
    bölüm yetkilisi bile nasıl bir üslupla yazıyor? ne demek yaşın kaç senin falan?

lütfen biraz daha dikkat edelim tepkilerimizde.

arkadaşım sende bilgini paylaşmaktan çekinme bu tür kişiler hep karşımıza çıkacaktır.
    ama söylediklerini dikkate alanlarda olur.

paylaşım için saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: baltazar1903

konuyu açan Balıkesirli arkadaşa (bende balıkesirdeyim) neden yükleniyor sunuz?

arkadaşım sende bilgini paylaşmaktan çekinme bu tür kişiler hep karşımıza çıkacaktır.

paylaşım için saol

zaten yorumların bir çoğu level üzerineydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

quote:

paylaşım için saol

başlardaki yorumları okursanız ilk tepkinin arkadaşa olduğunu anlarsınız...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

quote:

paylaşım için saol

başlardaki yorumları okursanız ilk tepkinin arkadaşa olduğunu anlarsınız...

evet şimdi baktım ilk başta yorumların hepsine bakamadım kusura bakmayın...
    bölüm yetkilisi ve altındaki mesaj bunlardan bazıları...
    ama sanırım yazının tamamını okumayıp başlığa göre yorum yaptılar

• Araştırma biraz garip geldi bana. Çünkü çözünürlük bakımından HD Tvler tüplü tvye oranla daha fazla çözünürlüğü vardır
  • tüplü tv daha iyi görüntü veriyor diyenlere he deyin gitsin aynen öyle deyin , çünkü tartışması bile mantıksız geliyor bana
    ama şunu bende test ettim ps2 yi plazmaya taktığında çok değişik bi görüntü oluyo,
    ama next gen konsollar fark yaratıyo iki televizyon arasında
  • Arkadaşlar oyungezer dışındaki dergiler fos.Geçen electronic months gaming aldım adam xbox360 arcadepack deki controllere kablolu demiş
    Yuh dedim ya valla.
  • Sadece ve Sadece çözünürlük dışında tüplü tv ler veya monitörler lcd teknolojisini havada karada tokatlar. LCD teknolojisi daha geliştirilmekte olan bir teknolojidir. Ne adam gibi kontrast verebilir ne de adam gibi renkleri gösterebilir ne de doğru dürüst tepkime süresi vardır. Tek avantajı çözünürlüğü ve kapladığı alandır. Dikkat ederseniz eğer basım işleri için grafik hazırlayan grafikerler LCD monitör kullanmaz. Peki nedeni nedir?

Nedeni gayet basit. LCD monitörde görünen renk ile baskıda çıkan renk farklıdır. Bunun nedenide LCD monitörlerin Bütün renk paletini kapsıyor olmayışıdır.

Yani yukarda dalga geçtiğiniz tüplü tv deki renkler doğru renklerdir. Motorstorm kızıl bir gezegende oynanmıyor(LCD nin renkleri çarpıtması..) Motorstorm kahverengi toprak üzerindeki çamuru yansıtan dünya üzerinde oynanıyor.. Ama gelin görün LCD tv de oynadığınız zaman kendinizi marsta hissediyorsunuz. LCD tv lerdeki renkelr canlı renklerdir ama doğru renkler değildir.

Tekrar söylüyorum LCD nin tek avantajı çözünürlüğüdür

• quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

alın size hd ready tüplü tv, 720p ve 1080i desteği var.

Konsollarda ''Tüplü TV'' Daha İyi Grafik Veriyor...

Yemin ederim aynı tv bizim evde var markası,tasarımı,rengi falan aynısı.

Ama tüplü tv hd özelliği yok Allah kahretmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 3 Eylül 2008; 2:59:53 >

• Bunlari biliyormuydunuz?

xbox360 kirmizi isik vermiyor,aslinda o görünen tamamen sizin hayal gücünüz...

Aslinda ps7 coktan gelistirildi ama sirayi bozmamak icin piyasaya zamani gelince cikacak...

Cell'i 12 yasinda bir cocuk cözmeyi basardi evde suan oynuyor...

Güzel yazi dizisi olurmus aslinda.En iyisi bir dergi cikarmak lazim:)
  • çocukça yorumlardan başka bişey göremiyorum topic te.
    gerçekten konsol bölümü iyice elden çıkmış, bilgisiz sadece ego tatmini için uğraşan insanlarla dolmuş.
    motorstorm daki karşılaştırma yapılan tv, flat bile değil. milattan kalma bi tv nin o görüntüyü vermesi doğal. fraps in verdiği foto lara bakın birde. tüplü tv nin bulanık olduğu gibi saçma şeyleride hemen yazıp oynamışsınız. evinizde hiç tüplü tv yok galiba veya tüplü monitör yok.
    tüplü diyince hemen tüyleri ürpermiş ahalinin, tüplü tv lerin görüntüsü kötü olduğu içinmi lcd ler yaygınlaştı sanıyorsunuz? başka avantajları var. hd tv olayı, sadece lcd teknolojisi sayesinde geliştirilebilmiş bişey sananlar bile var heralde. tüplü tv üretimi hala hacimli bi şekilde ve büyük firmalar tarafından geliştirilerek devam etseydi, hd crt tv ler yaygınlaşacaktı ama lcd yeni bişey olduğunu belli ettiği için, şıklığı yüzünden, az yer kaplaması yüzünden daha fazla tercih edileceği belliydi ona yatırım yapıldı.
    yıllardır lcd teknolojisi kullanılıyordu notebook larda ama lcd tv ler geç yaygınlaştı. hd gibi bi etiket buldular satıyorlar, sanki hd sadece lcd de mümkün. maliyeti aşırı yüksek olmasına rağmen (üretim zaiyatı lcd de aşırı yüksek ti ilk zamanlar) millet kapış kapış etti. yeni yeni biraz ucuzlamaya başladı. hala gelişmekte ama eksikleri çok.

şimdi level de ne araştırılmış bi anlamaya çalışın tekrar. adamlar belkide hd destekli crt tv de test yaptılar ve doğal olarak crt daha iyi görüntü verdi.

• SAÇMALIK berbat goruntu yuzunden lcd tv aldım mantıgı bıle yok ne akla hızmet boyle bır arastırma yapmıslar
  • hd crt tv hd lcd tv den biraz daha iyi olabilir fakat ülkemizde hd crt tv satışı yapıllıyor mu?
  • HD CRT daha iyi diyenlerin kaç tanesi LCD yerine HD CRT aldı acaba? ben aldım diyen varsa birşey soracağım; en fazla 32" olan, fullhd desteklemeyen, ekranda yansıma yapan, daha fazla yer kaplayan ve hiç de ucuz olmayan HD CRT almanın mantığı nedir?
  • Ne kadar boş insan var bu forumda hey Allah'ım. Daha okuduğunu anlamayan zihniyet burada yorumda bulunmuş.

Yazıyı önce adam gibi okuyun ondan sonra yorumlanızı yapın. Kimse tüplü tvnin lcd tvlerdeki hayvan gibi çözünürlüklerini ve netliklerini geçtiğini söylemiyor. Sadece köşe yumuşatmada tüplünin daha başarılı olduğu söyleniyor.

Ayrıca konuyu açan arkadaşa yüklenen zihniyetide anlamak mümkün değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MâxeLL -- 3 Eylül 2008; 13:45:16 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.