Şimdi Ara

Konsollarda ''Tüplü TV'' Daha İyi Grafik Veriyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
18.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ps3 ve Xbox360 İçin Geçerliymiş

    Bugün LeveL Eylül Sayısında 19. Sayfada HD Tv İle Tüplü Tv Test Edilmiş Ve Tüplü Tvde Daha İyi verimler Ortaya Cıkmıs.Tüplü Tvde Aralıkların Daha Acık Olduğu İçin Grafiklerde Kendiliğinden ''Curve'' Veriyor.HD tvlerde Köşeli Görünen Karakterler Nesneler.... Devamını Dergiden Okursunuz AnlatmaK İstediğim Ben Tüplü TV de Grafik Olarak Daha Yüksek Bir Perfonmans Alırken Bunu Diğer İnsanlara Söylediğimde Alay Ediceklerini Düşünmüştüm Fakat Bu Testlerden Sonrada Konuyu Açmak İstedim

    Oyun Firmaların High Defination Gaming Sloganını Hepimizin Aklına Kazıdı Hatta HD Anlasması Olduğu İçin Menü Yazıları Küçük Kullanıldı,Tüplü Tvlerde Verim Alınmaması İçin Yazı Fontları Okunmaz Hale Getirildi Hatta Bazı Oyunlar Calıstırılmaz Hale Getirildi..

    Biliyorum Şimdi Ps3 ve Xbox ı İçin HD alan Bir Çok Kişi Bana Laf SöyliceK Ama Lütfen Anlayarak Okuyun .....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 2 Eylül 2008; 15:33:06 >







  • Bilgisayarda 1280 X 720 çözünürlük 640 X 480 den iyimi? Buda aynı mantık.. Tüplü tv asla bir HD LCD den daha güzel görüntü veremez
  • Arkadaşım sen dalga geçiyorsun heralde. Sadece çözünürlük değil, kontrast, parlaklık ve daha sayamayacağım bir sürü şey daha var HDTV'lerin önde olduğu. Tartışması bile saçma ötesi.
  • Sevgili hemşerim,hemşerim diyorum sanırım balıkesirlisin ;) tüplü tv de grafik olarak lcd tv deki grafiği kesinlikle yakalayamazsın,ama tepkime süresi ve ghost açısından tüplü tv ler daha iyi,çünkü crt ekranlarda tepkime süresi 0

    bu arada balıkesir merkezdemisin ?
  • Kardeş sen scartla falan mı bağladın yoksa? HDMI'yı denedin mi?
  • tamam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Thathurts

    Bilgisayarda 1280 X 720 çözünürlük 640 X 480 den iyimi? Buda aynı mantık.. Tüplü tv asla bir HD LCD den daha güzel görüntü veremez

    bencede
  • olabilir aslında.

    hdtv daha fazla çözünürlük verdiği için ayrıntıları gösteriyo olabilir tüplüye göre yani.

    tüplüde tırtıklar belli olmayabilir.
  • saçma düz mantıklar kurmadan önce anlatılmak isteneni iyice okuyun.

    doğru bi tespit bu.
    tüplü monitör, lcd monitörden,
    tüplü tv, lcd tv den daha iyi görüntü veriyor bu açık.
    konsolların hd görüntü vermesi yüzünden, hd lcd ler daha avantajlı oldu tabiki ama, tüplü tv deki konsol performansını azımsamayın.
    ps3 veya xbox tüplüde verdiği görüntü, ps2 vs görüntüleri gibi değil, . poligon farkı çok fazla hissettiriyor kendini, görüntü gayet net oluyor. hd tv de 576p açtığınızda oluşan tırtıklı görüntü tüplü de daha az oluyor.
    bide renk farkı oluyor biraz oda hdmı ın yüksek çözünürlük haricindeki diğer bi nimeti.
  • Arkadaslar Ne Biçim Tepkiler Veriyorsunuz ? Dergiden Test Sonucunu Okudum Sadece Alın Sizde Okuyun 2.mesajdaki arkadas tahtaların eksik gibisinden smile kullandıysan bundan sonra dergilerdeki haberleride yansıtmayayım 15 yaşındaki gibi davranmayalım ama o manada yazmadıysan hiç sorun değil
  • tüplü tv'de görüntüler daha az kırıksız olabilir ama ayrıntılardan mahrum kalırsınız... mesela tüplü tvde GT5P kokpit kamerasında araçların saatlerindeki (hız, devir vs.) yazılar/rakamlar bulanık görünürken yüksek çözünürlükte net ve okunabilir oluyor. veya oblivionda tüplüde item menüsünde simgeler nokta gibi ve ne olduğu anlaşılmazken, yüksek çözünürlükte çok net ne oldukları anlaşılıyor.. (oynadığım oyunlardan örnekler verdim...)


  • İki katı çözünürlük farkı var, renk, contrast farkı var gelmiş daha iyi diyor, yaş kaç?

    Her seferinde "I love DH" daha neler göreceğiz bakalım

    Hadi detay olarak daha iyi grafik veriyor diyelimde, sen oyunu 640x480 Highda mı oynarsın, 1280x720 Mediumda'mı oynarsın?

    Zaten öyle bişey yokta, hangisinde oynarsın yani.

    Of gözümden yaş geldi




  • Anlatamıyorum Galiba Dergiden Aktarılan TESTi Gösterdim Size Anlatamıyormuyum Yada Anlamak İşinemi Gelmiyo Ozaman Git Test Merkezine Mail At LeveL Sitesinde Yazıyor Adres , Çözünürlük Konstrat Renk Ayarları Vs Vs Hd Tv nin Yanına Bile Yaklasamaz Zaten, Haber Dikkatimi Çekti Ve Bizdaki HD dede Bu Olayların Olması Konuyu Çarpıtmayalım Lütfen Konu Hakkındaki Yorumlara Devam..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 2 Eylül 2008; 15:20:59 >
  • tüplü tvlerde yazı okunmasa da çoğu kez daha güzel görüntü geldiğini gördüm ama tabi en küçük boy(7" m bilmiyorum ne kadar olduğunu)tv de oynadığım için benim için hd tv her zaman iyidir
  • level dergisi iyice kafayı yemiş:)
  • Bu Level; kadrosunu kaybetti kaybedeli,saçmalamaya başladılar.Satmak için abuk şeyler yazmaya başladılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgssnake -- 2 Eylül 2008; 15:24:23 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mgssnake

    Bu Level; kadrosunu kaybetti kaybedeli,saçmalamaya başladılar.Satmak için abuk şeyler yazmaya başladılar.



    +10000 bir kere alayım dedim almaz olaydım..böle saçmalıklarla daha da komik hale geliyorlar..
  • xbox 3660 ı her türlü ekranda kullandım tüplü tv , tüplü monitör , lcd monitör ve full hdtv. iyi bir lcd tvdeki görüntü hayranlık bırakacak kadar farklı. tüplü tv ancak ps2 ve xbox1 de daha verimli olur o kadar.
  • Bence de inanılmaz saçma bir şey. CRT TV'lerin en kalitelisinde bile görüntü, ortalama bir LCD TV ile kıyaslanamaz. Hadi Plazma TV'ler ile kıyaslasalar az da olsa hak veririm ama LCD TV'lerin durağan görüntülerde iyi olması sebebiyle, asla hiçbir TV onlarla boy ölçüşemezler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.