Şimdi Ara

Konsollarda ''Tüplü TV'' Daha İyi Grafik Veriyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
18.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugüne kadar hangi teknolojik konuda otorite kabul edilmişlerde engin bilgileriyle böyle yorumlar yazıyorlarmış.......................
  • Lcd>monitör>tüplü tv... Bunun aksini idda eden hayal dünyasında yüzüyordur.
  • Bu arada haber verene saldirmak yeni bir anlayis herhalde, bu mu yilin trendi ?
    Benim gozumde LCD ve Tuplu TV Farki.

Konsollarda ''Tüplü TV'' Daha İyi Grafik Veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 2 Eylül 2008; 16:04:48 >
  • Sanki Tırtıkları Düzeltiyor diymi ? Bir Nevi Antialasing tamda Bu Yazıyordu Dergide Antialasing birşeyler daha Zero Cok Doğru Deyinmiş
  • Doktorlar bosuna orucu bünyesi kaldırmayanlar tutmasın sonra olmayan seyleri gorme ve duyma gibi sorunlar ortaya cıkabiliyor diye alın size ornegi iste ben buna oruc kafaya vurdu derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka

Bu arada haber verene saldirmak yeni bir anlayis herhalde, bu mu yilin trendi ?
    Benim gozumde LCD ve Tuplu TV Farki.

Bende Buna Göz Derim Ayrıca Ben Haberi Sundum Level Dergisindekilerden Bahsediyorsan Oruç Vurdu Diye Birşey Diyemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Doktorlar bosuna orucu bünyesi kaldırmayanlar tutmasın sonra olmayan seyleri gorme ve duyma gibi sorunlar ortaya cıkabiliyor diye alın size ornegi iste ben buna oruc kafaya vurdu derim

Bazilari gibi ceneye vurmasinda kafaya vurmasi iyidir.
  • Allah aşkına buna inanmak isteyip kendini avutanlar, bir tane oyun açıp önce tüplü tv'de sonra Hd tv'de oynasınlar. Farkı o zaman görürsünüz.

Tüplü tv'de de görüntü güzel ancak HD ile karşılaştırılmamalı.
  • Bu biraz züğürt tesellisi olmuş bence, öyle bişey olsaydı herkes elindeki milyarlar saydığı tv' lerini, monitörlerini satar tüplü tv alırdı
  • Hatta şu eski küçük siyah-beyaz televizyonlarda da HD'den daha iyi gösteriyormuş. Renkler falan süpermiş siyah-beyaz TV'de.
  • Çoğu kişi ne denmek istediğini anlamamışki. HDTV'de çözünürlük yüksek olduğundan görüntü çok daha canlı ve iyi (gibi) görünür. Fakat dikkatli bakıldığında birçok tırtık veya grafik hatası görülebilir. Tüplü Tv'de ise yapısı gereği o tırtıklar göze batamaz.

GTA çıktığında neden lcd veya plazma kullananlar bu grafikler çöp heryer köşeli diye ağlarken tüplüde oynayanlara gayet güzel görünüyordu
  • LCD TV

TUPLU TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 2 Eylül 2008; 16:30:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: by C.

LCD TV

TUPLU TV

işte budur

• Hocam Tüplü Tv de çoğu oyunun yazısı bile okunmuyor Allah aşkına.

Ayrıca azıcık oynayınca göz baş kalmıyorçgörü-ntü titriyor hafif hafif.

Züğürt tesellisi direk başka bir şey değil.

Level'de gittikçe kötüleşti biliyorum ama bu kadar rezalertleştiğini tahmin edemezdim.

Yuh.

Bir kere hepsini geçtim en başta tüplü TVler geniş ekran değil 4:3 oldukları için oyunların sağından solundan kırpılıyor. Sırf o bile rezalet.

Yuhhhh diyorum başka bir şey demiyorum. Bu forumda kimseye değil yanlış anlaşılmasın. Level gibi Türkiye'nin en büyük oyun dergilerinden biri bunu yazmışsa insanlarda bunu züğürt tesellisi olarak kullanır tabi buna kimse kızamaz.

Doğan gurubuna geçen her şey gibi Levelinde sonu kötü oldu.

• Bu kadar saçmalık olur mu?O zaman playstation 2 de playstationdan 3 ten daha güçlü bi makine
  • Bence her şekilde Hd tv'ler daha iyi bir görüntü veriyor. Bunun tartışmasını yapmak bile saçma geliyor bana, Tüplü tv en fazla hdtv'nin görüntüsüne yakınlaşabilir, daha iyi veriyor demek saçma bir durum olur. İki tv arasındaki görüntüyü gözlerimle gördüğüm için şunu diyebilirim, iki tv arasında çok ama çok fark oluyor. Level neye dayanarak herkesin hemfikir olduğu bir konuyu bu şekilde dergisine taşımız anlamadım açıkçası.
    Hbaer içinde ayrıca teşekkürler. Level çok bozulmuş, ben bunu anladım.
  • tüplü tv deki çamur görüntü mü lcd tv den daha iyiymiş? o bulanık görüntüye iyi denilmesi için bu incelemeyi gözlük kullanan birinin gözlüksüz yapması lazım. tüplü tv de bişey gözükmüyor ki tırtık gözüksün. level ne yapacağını şaşırdı.
  • ben 1 sene kadar 55 ekran ve 72 flat tuplu tv de hem xbox 360 hemde ps3 kullandım...xbox 360 ve ps3 un bazı oyunlarında tuplu tv de oldukca guzel goruntu veriyor(scart-rgb baglı) ama her oyunda değil tabikide..ozellikle futbol oyunları fifa tam bir felaket cok boguk oluyor...tuplu tv dede ben cok keyif aldım..ancak lcd monitor(22') yada lcd tv ile karsılastırmanız aynı demeniz hatta ileriye gidip daha iyi demeniz buyuk bir yanılgı olur..göz ve nizam var.bizzat oynadım denedim ..ki forumda ki arkadasların hepsi gormustur...tuplu tv de oyunlar net değil bulanık oluyor...tuplu tv de keyif alabilirsiniz bazı oyunlardan size guzel gelebilir ama o ayrı bir olay...lcd tv yada lcd monitorde oyunlar parlak net ve canlı oluyor..bunu inkar eden teknolojiden aciz insandır.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 2 Eylül 2008; 17:20:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka

quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Doktorlar bosuna orucu bünyesi kaldırmayanlar tutmasın sonra olmayan seyleri gorme ve duyma gibi sorunlar ortaya cıkabiliyor diye alın size ornegi iste ben buna oruc kafaya vurdu derim

Bazilari gibi ceneye vurmasinda kafaya vurmasi iyidir.

Yapma yav.Level'ın avukatıyız sanırsam
  • Bencede tartışmak yersiz,işin matemetiği var, normal tv'den 720p 3 kat,1080p 7 kat daha iyi gösterir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.