Y

Yarbay
12 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme
Toplam: 199 (Bu ay: 0)
Gönderileri
2015 Ocak sonu trafiğe çıkışlı (2014 model) garantili, kusursuz 0 kokusu üzerinde olan aracımı, ev alma niyeti ile satışa koymuş bulunmaktayım.Öğretmenim ve sadece okula gidiş-geliş yapmak için kullandım.En yüksek performans, en düşük yakıt tüketimine sahip kör nokta uyarı sisteminden panoromik camlara,masajlı koltuklardan, navigasyona tam donanımlı bir araçtır.
Samsung ue40f7000 tv 3d açınca belli olmayan aralıklarla Ekranın ortasında siyah yatay Şerit oluşup kayboluyor.Servise gönderdim panel Değişti yine aynı.Sizce neden olabilir?Teşekkürler.
Arkadaşlar sorum açık.Kariyer oynamak istemiyorum.Ana konuda 2 kez sordum cevap veren olmadı.Offline ligler kupalar var mı?Varsa nerdeler?

Evet bu menüler oyunda bulunmuyormuş arkadaşlar...
Merhaba arkadaşlar.Us psn'den bir arkadaşla nfs rivals aldık.Oyun arkadaşta sorunsuz çalışmasına rağmen bende oyun içinde R2 tuşu tepki vermiyor.Araba çalışmıyordu.Oyunu tam 4 kes psn'den silip yeniden yüklediysemde sorunuma çözüm olmadı.Yaptığım araştırmalarda EA ve Sony'nin resmi forumlarında oyunun çözümüne ulaştım.Dil problemi olan arkadaşlar için çözüm;

Oyun inerken biri oyun,diğeri update dosyası olmak üzere iki adet dosya iniyor.İnme işlemi tamamlandığında update dosyasını oyunu kurmadan önce siliyorsunuz.Daha sonra cihazınızın internet bağlantısını kesip oyunu kuruyorsunuz.Böylece R2 çalışıyor.Oyunun training bölümünü geçtikten sonra cihazınızı internete bağladığınızda update dosyasını yeniden indirip kuruyor ve siz oyununuza sorunsuz devam ediyorsunuz.
Herhangi bir habere tıkladığınızda araya giren reklam kaybolmuyor,siteye geçiş sağlanamıyor.(htc one browser, google chrome browser)
Asus M4A78VM anakart ve amd phenom ııı 720 be işlemciye uyacak en iyi ekran kartı nedir?Şuan 4850x2 ekran kartı takılı.Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar.Pesi 3d oynayanlara bir sorum olacak.
Samsungun 2011 model bir 3d tvsinde oyunu oynamaya calisiyorum ama crasstalk denen bir olaydan müzdaribim.Orta saha cizgisinin yakin tarafinda2. Bir cizgi,oyuncunun arkasinda hafiften bir gölgelenme hafiften arkasinda 2. Bir oyuncu gibi seyler...Gow Chains of Olympustada daha az olmak kaydiyla benzer seyler yasiyorum.Film izlerken henuz gormedim.3d video klip izlerken cok nadir denk geldim.
Pes 2012 yi 3d oynayip sıkınti yasayan var mi?Sorun oyundan mi, yoksa tv yi servisemi gondermeliyim?
Yardimci olacak,konuyu okuyacak arkadaslara cok tesekkurler,mutlu yillar.
4 oyun,40tl.Is b. hesabima parayi yatirana bilgileri veririm.Bu oyunlari almamis olanlar varsa kacirmayin arkadaslar.
Daha önce 3 arkadaşa fifa+crysis kardeşliği kurdum.Ordan 1 kişilik yerim kaldı.Bu aradada eski atari salonu efsanelerinden kof95i aldım.Bu 3 oyuna sahip olmak isteyen 1 arkadaşın pm.Sini bekliyorum.
Oyunlari simdi aldim,almak isteyenler pm. atsin.İs b, havale yapan oyunu kapar.
Hakkında
Meslek: Öğretmen-Matematik-Fen Bilimleri
İlgi Alanları: Konsollar
Forum İkinci El İmzası:
Referanslar:Kaplan Bey,Dragonstory,ilkbilir...
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Peugeot
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Vodafone
ISS
Superonline
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
TV
Samsung
Klima
Mitsubishi Heavy
Ses Sistemi
Creative
Notebook
Acer
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 22 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.427
İkinci El Bölümü Mesajları: 689
Konularının görüntülenme sayısı: 8.159 (Bu ay: 118)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 754 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.