Şimdi Ara

Halısahada krampon giyilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
37.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • normalde suni çimde giyiyordum ama yarın normal halı sahada yapacagız maçı. krampon giyilirmi halısahada

Halı Sahada Krampon Giyilir mi?

Halı sahada krampon giyip giyemeyeceği merak edilen bir konudur. Kramponlar, oyunculara çim sahalarda daha iyi bir tutuş ve hız kazandırmak için tasarlanmıştır. Ancak halı sahalarda yüzey daha sert olduğundan kramponların kullanımı farklılık gösterir.

Genel olarak, halı sahalarda dişli veya çivili kramponların giyilmesi önerilmez. Bu tür kramponlar halı sahanın sentetik yüzeyine zarar verebilir ve oyunun kalitesini düşürebilir.

Bunun yerine, halı sahalar için özel olarak tasarlanmış kramponsuz ayakkabılar veya düz tabanlı kramponlar tercih edilmelidir. Bu ayakkabılar, halı sahanın yüzeyinde yeterli tutuş sağlar ve aynı zamanda sahaya zarar vermezler.

Çim saha kramponları, halı sahalarda giyilmeye uygun değildir. Çünkü çivili yapıları halı sahanın yüzeyini deforme eder ve oyuncuların sakatlanma riskini artırır.

Halı sahalarda krampon giyme konusundaki en önemli nokta, sahanın kurallarına uymaktır. Bazı halı sahalarında krampon kullanımı yasak olabilir. Bu nedenle, oynamadan önce sahanın yöneticilerine danışmanız önerilir.

Özetle, halı sahalarda dişli veya çivili kramponlar kullanmak uygun değildir. Bunun yerine, halı saha için özel olarak tasarlanmış kramponsuz ayakkabılar veya düz tabanlı kramponlar tercih edilmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tabiki.

|| AMD Phenom II P820 1.8Ghz , 3600Mhz BUS , 1.5Mb L2 Cache ||
    || 2Gb 1333Mhz 7-7-7-20 RAM || ATI Mobility HD5470 512Mb ||
    || 250Gb 7200Rpm HDD || 15.6" Wide Screen ||
  • Ben giyiyorum.

• yasak diye biliyorum saha sahibi görürse kramponları almaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kemik gelişiminizi tamamladıysanız giyilebilir.

Ancak giyilmeli midir?

Sahanın zeminini bilmiyorsanız yani kauçuk ya da çakıl neyse işte ne ile zeminin yükseltildiğini bilmiyorsanız bence uzak durun derim. Çünkü kırılmalara, burkulmalara, incinmelere, atmalara ve yırtılmalara neden olmaktadır. Sebebi ise siz normalsiniz bedeniniz de normal ancak zemin alışılanın dışında. Etki farklı tepki aynı olursa bu tepki bu kez sakatlık çıkartır.

★★★ Fenerbahçe 2011-2012 ★★★
    1 Volkan Demirel 3 Reto Ziegler 4 Bekir İrtegün 5 Emre Belözoğlu 6 Joseph Yobo 7 Moussa Sow 8 Sezer Öztürk 9 Miroslav Stoch
    10 Alex de Souza 14 Gökay İravul 15 Henri Bienvenu 16 Cristian Baroni 20 Özer Hurmacı 23 Semih Şentürk 34 Fehmi Mert Günok 35 Hasan Erbey
    38 Mehmet Topuz 53 Serdar Kesimal 54 Erten Ersu 58 Fabio Da Silva Bilica 60 Özgür Çek 62 Selçuk Şahin 67 Orhan Şam
    77 Gökhan Gönül 85 Serkan Kırıntılı 88 Caner Erkin 92 Issiar Dia 95 Recep Niyaz
    Aykut Kocaman
  • Vala giyersen hazırlıklı ol; lan Avni,öküze bak lan çivili krampon giymiş...gibisinden olaylara çok şahit oldum;aynı zamanda ergonomik açıdan sahaya uymazsın,kemiksel bir sakatlık çıkabilir.
  • benimde kramponlu bir şahsiyet parmağımı çatlatmıştı iyi küfür etmiştim ona ondan giyme

Karadeniz Teknik Üniversitesi
    Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (2011)
  • bende de toprak saha kramponu var tam çivili değil altı plastik ama sert ve yükseltili halısaha ayakkabısına göre..yarın deneyeceğim umarım sakatlık çıkmaz daha yeni aldım ayakkabıyı güzel başlangıç olsun isterim ve yorumlarımı yazarım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.