Şimdi Ara

Bakıyorum da her şey çok kötü ve daha da kötüye gidiyor intihar edeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hatta abilerim diyeyim sizlere içimi açmak beni çok rahatlatıyor.Direk konuya dalayım.Hiçbir şey istediğim gibi değil ve her şey daha da kötüye gidiyor.Annem, ben 6. sınıftayken vefat etti.Babannemgilde kalıyoruz babamla, taşındık yeniden küçükken annem çok hasta olduğunda babannemgilde kalıyordum şimdi toptan taşındık.Babannemi seviyorum sadece halam da var onun da kocası vefat etti, burada kalıyor onu fazla sevmiyorum.Bir tane deli yengem var menenjit midir nedir deli yani anlayacağınız, bildiğin deli.Amcam intihar etti.Eskiden bekçiydi silahı vardı kafasına sıktı öldü.Amcamın 1 oğlu 2 kızı var.Kızı dediğim ablam yani bir tanesi 29 yaşında bir tanesi de 35 yaşında, oğlu da 30 yaşında.Eskiden yani amcam intihar etmeden önce kendi evimde kalıyordum, ablam da kocasıyla bıçaklı kavga etti o da geldi bizim eve üçümüz öyle yaşıyorduk, ablamın kocasıyla olan kavgası sırasında babamda ordaydı.Babam sarhoştu ablamın kocasıyla kavga etti, pekte iyi bir sonuç olmadı.Sonra işte üçümüz yaşadık.Amcam ölene kadar.Amcam ölünce ablam kocasının yanına yeniden gitti.

Şimdi ablamla babamın arası çok kötü aslında ablam dediğim amcamın küçük kızı.Diğer kızı Samsun'da kocası asker.Biraz da kendimden bahsedeyim.Babannemgilin mahallesini hiç sevmiyorum,evini falan.Kendi evimde çalışabiliyorum dersime, başka yerlerde olmuyor nedense.Kendi evimde olmak bana çok iyi psikolojik katkı sağlıyor.Derslerim çok kötü bu dönem 6 tane zayıf vardı karnemde.Sadece İngilizce,ingiliz edebiyatı ve almancam 5 geri kalan hepsi ya 1 ya da daha yüksek ama bunlardan başka 5 yok.Bu arada ben lise 1'e gidiyorum.Hiçbir şey de istediğim gibi olmuyor.Bir kızdan hoşlandım sayılır,tipim falanda iyi annem babam saolsun.Mavi gözlü kumralım.Kız benden hoşlanmadı ne oldu dünyanın sonu mu dedim sallamadım.Bilgisayarımın sistemi çok kötü oyun oynayamıyorum, youtube'de gameplay videolarını izliyorum hevesleniyorum, sistem gereksinimlerine bakıyorum benim bilgisayarın bir özelliği bile o oyunun sistem gereksinimlerini karşılıyamıyor.Playstation denen aleti hiç oynamadım bilmiyorum nasıl olduğunu.Sadece bir kaç kere ps kafelerde oynamışlığım var.Teknolojik olarak tek iyi aletim galiba telefonum olsa gerek o da iyi sayılmaz fakat bana göre iyi, galaxy ace 2.Sınıfta sevilen birisiyim galiba ama fazla konuşmam kimseyle.

Gelecek kaygısı, beni bitiren şey bu.Ne olacağım hakkımda hiçbir fikrim yok.Tercüman olmak istiyorum, İngilizcem iyi olduğundan ya da hevesli olduğumdan.Sigara içiyorum,bira içiyorum.Sigara içtiğimi babam biliyor ama birayıda fazla içmem yılbaşı gecesi 4 tane içmiştim sadece.İşin aslı hayattan beklentim yok.İstediğim şeyler olmuyor.Bunların dışında dünyaya bir kere geliyoruz ve bazılarımız Türkiye'nin içinden bile çıkmıyor ben her yeri gezip görmek istiyorum,bütün hevesleri tatmak istiyorum uyuşturucu dahil.Kısacası doya doya yaşamak istiyorum fakat sistem izin vermiyor.Şimdi ergen olduğum için sistem kelimesini çok kullanabilirim ayrıca ergen olduğumdan dolayı her şeye karşı bir isyanım mevcut.2000 Tl maaşla sabah 7'de gidip akşam kim bilir saat kaçta gelmek istemiyorum, monoton hayattan ve içinde olduğumuz sistemden nefret ediyorum.Sistem bizi robot olmaya itiyor.İlk önce okulda bu fikri bizim beynimize sokuyorlar ve normal bir şeymiş gibi algılamamıza çaba sarf ediyorlar.

Bütün bu sorunlardan,nefret ettiğim sistemden,istediğim hiçbir şeyin olmamasından kurtulmanın tek yolu intihar etmek ve bu fikri babamla paylaşacağım babamla beraber intihar edeceğiz.Babam da zaten hayattan bıkmış bir durumda aynı benim gibi.Düşünsenize hiç var olmamak, hiçbir şey bilmemek,karanlık bir sonsuzluğun için de sadece unutulmuş küçük bir parça olmak ne kadar güzel bir şey.Galiba ateistim.

Biraz uzun yazmış olabilirim fakat içimi dökmek beni çok rahatlattı, umarım yorum yapan olur.

Teşekkürler
    Saygılar.

Ayrıca bunlar haricinde galiba annemin hastalığı bende de var.Annem kanserden ölmüştü.Ellerinde kırmızı kırmızı şeyler çıktı,yüzünde de çıktı daha sonra elinde büyük bir protein gibi bir şey çıktı kocaman tümör gibi, sivilce gibi değil, leke gibi bende de çıkmaya başladı avuç içimde ya da psikolojik olarak öyle hissediyorum,görüyorum.

Konu dışına böyle bir konu açmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama konu dışı özele pek rağbet yok.

• Konu dışı özeldeki konuya da yazdığım gibi, karı kız konusu olsa hemen damlardı playboylar.

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Kardeş Allah selamet versin, intihar filan düşünme sakın. Sıkıntılı zamanlarını atlatırsın inşallah, şifa bulursun.

Saolun hocam, umutsuzum biraz.
  • ıntıhar bır çözüm yolu değıldır.benım hayatımdada senınkıne benzer sorunlar var,belkı çoğumuzda var.sorunlarını çözmeye çalışmalısın hatta umursamamaya zorla, bır sure sonra alışıyorsun.daha lıse 1'desın hayatında yaşayacak çok şeyın olacak, hem olumlu hem de olumsuz yönden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Hiçbir şeye, sırf inanmak istediğin için inanma. Bir şeye inanmak, onu gerçek yapmaz. Fikirleri, gözlem ve deneylerden elde edilen kanıtlarla test et. Çok beğendiğiniz bir fikir, iyi kurgulanmış bir testi geçemiyorsa yanlıştır. Yola devam et. Kanıtlar sizi nereye götürüyorsa oraya gidin. Elinizde hiç kanıt yoksa, peşin yargıda bulunmayın. Belki en önemli kural da şudur:
    Unutmayın; yanılıyor olabilirsiniz!"
    -Neil deGrasse TYSON

• quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

ıntıhar bır çözüm yolu değıldır.benım hayatımdada senınkıne benzer sorunlar var,belkı çoğumuzda var.sorunlarını çözmeye çalışmalısın hatta umursamamaya zorla, bır sure sonra alışıyorsun.daha lıse 1'desın hayatında yaşayacak çok şeyın olacak, hem olumlu hem de olumsuz yönden...

Umursamamak konusunda üstüme yoktur fakat gerçekten nasıl anlatacağımı bilmiyorum,içim içimi yiyor.
  • Hayatta yol çok var da açmaya üşeniyor insanlar sadece,olay bu.Kabadan yardımcı olayım biraz. Öncelikle karı kız olaylarına hiç değinmiyorum oraya girersem dalga geçmekten başka birşey yapmam,daha lise1e gidiyorsun ne sevgilisi kardeşim beraber hayat bilgisi dersi mi çalışacaksınız veya yerden yüksek mi oynayacaksınız? tamam filmlerde zartlarda zurtlarda görüyorsunuz da herşeye özenmeyin.

Hayatta yapıcak birşey yok boş geliyor diyorsun,Boş gelir tabi boş takılıyorsun çünkü.Buyur kendin söylemişsin oyun oynamak istiyorum video izliyor hevesliyorum ama bilgisayarım çok dandik diye.Kendin alsana bir bilgisayar o zaman? Sigara içiyorum alkol içiyorum zart zurt diyorsun, onları bırak parça parça topla çok mu zor? 8 gb ram 60-70 lira,250-300 liralık bir ekran kartı haydi haydi işini görür vs vs.Parça parça biriktir al en azından hayatında bir aksiyon bir beklenti olur + tamamladığında "kendin" aldığını farkedersin ilk defa hazıra konmak yerine.

Sistem mistem zaten klasik ergen lafları.Hayatta dediğin gibi sabah 7 akşam 7 2 milyar maaş olmayan birçok yol var, olay kafanda bitiyor onu çabalayıp ele etmen önemli sadece yattığın yerden of ya sistem ya bizi robotlaştırıyo ya diye boş boş düşünürsen kimse elinden tutmaz zaten.Yurtdışına gitmek gezmek dolaşmak istiyorum demişsin,ne sistemi engelliyor bunu kendine bahane üretip duruyorsun. Basit bir hesap ile 6-7 milyar bir bütçe sayesinde bir ülkeyi rahat rahat sıkıntısız gezebilirsin. O para da hiç kazanılmayacak birşey değil,evli çocukları olmayan bir birey her şekilde biriktirebilir bu parayı.istersen her sene farklı farklı ülkeleri gezebilirsin hatta ama senin kafada bitmiş iş.Daha 14 yaşında sigara + alkol ve şimdiden uyuşturucuya merak olduğuna göre senden pekte hayır gelmez işin gerçeği ama neyse.Ben yine konuyu görmüşken yorumumu yaptım, bundan sonra kendini düzeltmek veya daha beter çamura batmak senin elinde hiç anneni amcanı falan bahane etme ama.Herkesin hayatında problemler var, emin ol benimki seninkinden çok daha sıkıntılı geçti ama hiçbir zaman senin gibi onları bahane ederek çamura batmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 10 Şubat 2014; 17:26:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geleceğin senin elinde

• Kardeş intiharı düşünme . Sana birşey söyleyeyimmi ; bilgisayarın kötü olsa bile film izleyebilirsin . Daha lise 1 desin lise 4 e çok var . Ben 11. sınıfım hala çalışmıyorum dersleri . Kendini filmlere kaptır . Dersleri boşver . Bu haldeyken sana ders çalış demeyeceğim . Trilyon tane yabancı dizi var . Belki sana yardımı dokunur ; Fringe ' i izle .

Orijinalden alıntı: burnaldinho

Hayatta yol çok var da açmaya üşeniyor insanlar sadece,olay bu.Kabadan yardımcı olayım biraz. Öncelikle karı kız olaylarına hiç değinmiyorum oraya girersem dalga geçmekten başka birşey yapmam,daha lise1e gidiyorsun ne sevgilisi kardeşim beraber hayat bilgisi dersi mi çalışacaksınız veya yerden yüksek mi oynayacaksınız? tamam filmlerde zartlarda zurtlarda görüyorsunuz da herşeye özenmeyin.

Hayatta yapıcak birşey yok boş geliyor diyorsun,Boş gelir tabi boş takılıyorsun çünkü.Buyur kendin söylemişsin oyun oynamak istiyorum video izliyor hevesliyorum ama bilgisayarım çok dandik diye.Kendin alsana bir bilgisayar o zaman? Sigara içiyorum alkol içiyorum zart zurt diyorsun, onları bırak parça parça topla çok mu zor? 8 gb ram 60-70 lira,250-300 liralık bir ekran kartı haydi haydi işini görür vs vs.Parça parça biriktir al en azından hayatında bir aksiyon bir beklenti olur + tamamladığında "kendin" aldığını farkedersin ilk defa hazıra konmak yerine.

Sistem mistem zaten klasik ergen lafları.Hayatta dediğin gibi sabah 7 akşam 7 2 milyar maaş olmayan birçok yol var, olay kafanda bitiyor onu çabalayıp ele etmen önemli sadece yattığın yerden of ya sistem ya bizi robotlaştırıyo ya diye boş boş düşünürsen kimse elinden tutmaz zaten.Yurtdışına gitmek gezmek dolaşmak istiyorum demişsin,ne sistemi engelliyor bunu kendine bahane üretip duruyorsun. Basit bir hesap ile 6-7 milyar bir bütçe sayesinde bir ülkeyi rahat rahat sıkıntısız gezebilirsin. O para da hiç kazanılmayacak birşey değil,evli çocukları olmayan bir birey her şekilde biriktirebilir bu parayı.istersen her sene farklı farklı ülkeleri gezebilirsin hatta ama senin kafada bitmiş iş.Daha 14 yaşında sigara + alkol ve şimdiden uyuşturucuya merak olduğuna göre senden pekte hayır gelmez işin gerçeği ama neyse.Ben yine konuyu görmüşken yorumumu yaptım, bundan sonra kendini düzeltmek veya daha beter çamura batmak senin elinde hiç anneni amcanı falan bahane etme ama.Herkesin hayatında problemler var, emin ol benimki seninkinden çok daha sıkıntılı geçti ama hiçbir zaman senin gibi onları bahane ederek çamura batmadım.

Haklısınız hocam, bu yorumunuzda hazıra konduğumu fark ettim gerçekten.Yavaş yavaş bazı şeylerin mümkün olduğunu anlıyorum.Hayat gerçekten bir beklenti,bir heves olmadan boş.Biraz daha iyi hissediyorum hocam kendimi ayrıca söylediğiniz her şeyde haklısınız.Klasik bir ergenim,doğrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Man

quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

Hayatta yol çok var da açmaya üşeniyor insanlar sadece,olay bu.Kabadan yardımcı olayım biraz. Öncelikle karı kız olaylarına hiç değinmiyorum oraya girersem dalga geçmekten başka birşey yapmam,daha lise1e gidiyorsun ne sevgilisi kardeşim beraber hayat bilgisi dersi mi çalışacaksınız veya yerden yüksek mi oynayacaksınız? tamam filmlerde zartlarda zurtlarda görüyorsunuz da herşeye özenmeyin.

Haklısınız hocam, bu yorumunuzda hazıra konduğumu fark ettim gerçekten.Yavaş yavaş bazı şeylerin mümkün olduğunu anlıyorum.Hayat gerçekten bir beklenti,bir heves olmadan boş.Biraz daha iyi hissediyorum hocam kendimi ayrıca söylediğiniz her şeyde haklısınız.Klasik bir ergenim,doğrudur.

Aynen öyle kardeşim,herşey kafanda bitiyor işte.En basit örneği aynı liseden çıkma babaları orta düzey maaş alan yani kısacası senin benim gibi 2 arkadaşım var, bir tanesi şuan ismini vermiyeyim bir anadolu şehrinde dandik bir üniversite okurken karı kız kovalamaya çalışıyor diğeri ingilterede bursla oyun yapımcılığı (bölümün ismi hatırlamıyorum tam olarak) okuyor. Eğer kendinde bir hedef koyup toparlamaya başlarsan yapamayacağın şey yok,yurtdışına gitmek yurtdışında okumak gezmek o kadar büyük hayaller değil sadece yattığın yerden olmayacak şeyler.Sigara alkol uyuşturucunun zerre faydası yok ilerde anlayacaksın hazır yaşın küçükken kopmaya bak onlardan, yabancı dilini geliştir 2. 3. dil ekle kendine bunlar kendi evinde hazırlanarak yapabileceğin şeyler,ilerde hayallerine ulaşmanda çok yardımcı olurlar veya yaşın küçük + ergensin şuan o tür şeylerle ilgilenesin yoktur dediğim gibi paranı biriktir bir bilgisayar yap sabah akşam online oyun zart zurt derken kafan dağılır zaten, ps3 falan al ne bileyim yapacak o kadar çok şey var ki sadece senin istemen gerek yoksa istediğin halde yapamayacağın şey sayısı çok çok az.

• CSB değilse çok ciddi yazıyorum bunları dört yıl sık kendini kesinlikle spora başla derslerine calis deniz ulaş. İsletme müh git 5 yıl orada sabret mezun ol 1 2 yil calis hem dilini geliştirirken hem ülkeleri vs tanirtanirsin hem de iyi para biriktirirsin sonra isten ayrılıp dünya turuna cik

• Kardes allah sabir versin vallaha durumun cok zor intiharsa kolay bir yol ve sakin o yolu secme gecmisine bir sunger cek hatta seni uzenlerden ayril ve bir ise basla spor yap kendi hayatini kur nefes alip yasamak kadar guzel bir sey varmi yapma sakin ole bir sey.

• biran kendim yazdım sandım adamın nickiyle aynı nerdeyse nickimiz

Çözümüde ; her şeyi kafandan silip okulu okuyacaksın mecburen sistem böyle. Güzel bir iş buldun mu al sevgilini geeezzz
  • Yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oluyorsunuz.Şu anda tek tutunma kaynağım babam ve hedeflerim.Ayrıca bizim biyoloji hocamız bir şey dedi, alan seçme kalkacak dedi.Sayısal derslerde çok zayıfım hiçbir şey anlayamıyorum daha çok edebiyatı seviyorum ve sözel dersleri.Alan seçme de kalkarsa kesin hep sınıfta kalıp okuldan atılırım.Zaten dil bölümü de açmaları çok küçük bir ihtimal.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.