Şimdi Ara

Kocasına sinirlendi genelevde iş buldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Seksi çok seven ve kocasını bu konuda başarısız bulan bir Alman kadın genelevde işe girdi.
    Almanya'nın Berlin kentinde yaşayan ve 58 yaşında olan Adelheid Kran, evde yaşadığı şartların kendisini genelevde çalışmaya zorladığını söylüyor.
    Kran, "seksi çok seviyorum. Seks olmadan yapamıyorum. Ama kocam Günther seks konusunda hiç istek duymuyor ve bu işi yılda sadece bir kere yapabiliyor" diyor.
    Seks konusunda yaşadıkları anlaşmazlıkların bütün hayatlarını etkilediğini de söyleyen Kran, gazetede 'olgun kadınlar' arayan bir genelevin ilanını gördükten sonra başvuruda bulunmaya karar vermiş.

Standartları var

Kran, "gazetede ilanı gördükten sonra denemeye karar verdim. Günther bundan rahatsızlık duymadı. Ama ben artık isteklerime karşı gelemiyordum. İşe girdikten sonra evde de her şey yoluna girdi" diyor.
    "Genelevde tam zamanlı olarak çalışmıyorum. Sadece beğendiğim erkeklerle ilişkiye giriyorum. Böyle bir işte, kesin standartlar koymak zorundasınız..."

(eğer çizmeyi aşan bir konuysa silin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembel hayvan -- 3 Şubat 2006 0:20:40 >

• Kadının kocasıda pe.. mi oluo

töbe töbe yaaa ne
  • adamın kocası g.vat oluyo heralde
  • Batı medeniyeti bumu oluyor şimdi...

Ben böyle modern'liğin, sözde hoşgörünün , 21. yüzyıla girdik böyle şeyler normal düşüncelerinin içine edeyim..

Bunları gördükçe ben geri kafalı ve doğulu hatta kro olmakla gurur duyuyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mika_hakinen

Batı medeniyeti bumu oluyor şimdi...

Ben böyle modern'liğin, sözde hoşgörünün , 21. yüzyıla girdik böyle şeyler normal düşüncelerinin içine edeyim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızı babası vermiyor?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • medeniyet dediğin açmaksa bedeni-desenize hayvanlar sizden daha medeni!
  • Bizleri bunlardan ayıran en önemli özelliğimiz budur. Sevincimizi,üzüntümüzü,yemeğimizi paylaşırız. Ama kadınlarımızı asla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 3 Şubat 2006 0:51:28 >
  • normal bişi bu
    azgın karı namus yok ırz yok
    üstünden şimdiye kaç adam geçmiştir hemde alman
    poşet
  • son derece normal bişi.. neden tepki veriyorsunuz ki? alan mamnun, veren memnun bize ne?...

ama bu arada batı medeniyeti bu mu derseniz, ewet batı medeniyeti bu... üzülerek söylemek gerekir ki, biz karı satan pezevenkleri vergi rekortmeni ilan ederken utanmadık da, kayıt dışı bi çok pezevenk türeyince mi medeni olduk..

kimse inkar edemezki, ülkemizde fahişelik yapılmıyor değil, üstelik son derece yaygın, çünkü talep çok, ama burada satılan kadın oluyor.. öyle kendi isteğiyle gidip çalıştıklarını sanmıyorum.. basbayağı satılıyorlar.. biz ne kadar medeniyiz..

bir de şu yanı var, burada genelevde çalışmak için vesika sırasında olanların sayısı bir hayli fazla, Sinan Aygün demişti, oradan biliyom... vesika adeta taksi plakası, dolmuş plakası gibi kıymetli, çünkü yasal seks.. hatta genelevde çalıştıktan sonra hakkını arayıpta emekli olan biri de vardı.. sanırım tek sevindirici tarafı bu ülkemiz orospularının...

ama şunu hepimiz gözden kaçırıyoruz.. bu haberde çalışmak isteyen kadın.. kimse zorlamadığı gibi, bunu benzeri bir durumda, daha genç yaşta bir işsiz kadın iş kurumu içkili lokantaya işe yolluyordu, anlayın işte buradaki kons.. neyse.. kadın çalışmak istemediğini ve bu işin kendini rencide edeceğini savunuyor.. yani vijdani red hakkını kullanıyordu.. işte bizimkilerin askerden kaçmak için istedikleri vijdani red bu oluyor.. mesela bir vejeteryana kasap olması için zorlayamazsınız, müslümanı içki fabrikasında istemezse çalıştıramazsınız..

yani adamlar haklı, kimin vijdanı neye elveriyorsa ona göre davranmasına müsadece ediyo.. keşke heryerde böyle olsa..

• en kolay bulunabilecek iş

günther ismine de oldum olası gülmüşümdür

gutbettin gibi bişey
  • OHAAA DİYORUM YUH
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: mika_hakinen

Batı medeniyeti bumu oluyor şimdi...

• quote:

Orjinalden alıntı: kibarfeyzo

son derece normal bişi.. neden tepki veriyorsunuz ki? alan mamnun, veren memnun bize ne?...

ama bu arada batı medeniyeti bu mu derseniz, ewet batı medeniyeti bu... üzülerek söylemek gerekir ki, biz karı satan pezevenkleri vergi rekortmeni ilan ederken utanmadık da, kayıt dışı bi çok pezevenk türeyince mi medeni olduk..

kimse inkar edemezki, ülkemizde fahişelik yapılmıyor değil, üstelik son derece yaygın, çünkü talep çok, ama burada satılan kadın oluyor.. öyle kendi isteğiyle gidip çalıştıklarını sanmıyorum.. basbayağı satılıyorlar.. biz ne kadar medeniyiz..

bir de şu yanı var, burada genelevde çalışmak için vesika sırasında olanların sayısı bir hayli fazla, Sinan Aygün demişti, oradan biliyom... vesika adeta taksi plakası, dolmuş plakası gibi kıymetli, çünkü yasal seks.. hatta genelevde çalıştıktan sonra hakkını arayıpta emekli olan biri de vardı.. sanırım tek sevindirici tarafı bu ülkemiz orospularının...

ama şunu hepimiz gözden kaçırıyoruz.. bu haberde çalışmak isteyen kadın.. kimse zorlamadığı gibi, bunu benzeri bir durumda, daha genç yaşta bir işsiz kadın iş kurumu içkili lokantaya işe yolluyordu, anlayın işte buradaki kons.. neyse.. kadın çalışmak istemediğini ve bu işin kendini rencide edeceğini savunuyor.. yani vijdani red hakkını kullanıyordu.. işte bizimkilerin askerden kaçmak için istedikleri vijdani red bu oluyor.. mesela bir vejeteryana kasap olması için zorlayamazsınız, müslümanı içki fabrikasında istemezse çalıştıramazsınız..

yani adamlar haklı, kimin vijdanı neye elveriyorsa ona göre davranmasına müsadece ediyo.. keşke heryerde böyle olsa..

turkiye icin soylediklerine katılıyorum. genelevler dolup tasıyor. ve düsürülüp calıstırılan cok bayan var. bizim ulkemizede istegiyle calısacak bayan oldugunu sanmıyorum. ama bu demek olmuyorki alman vatandasında yaptıgının dogru oldugunu. ozgurlugun sınırlarının asıldıgını dusunuyorum. bu tip olaylar cökmus yobazlasmı aile yapısının sonucları. avrupa bu sekilde ozgurluk yasyarak cokmu medeni yada bize gore medeni bir ulkemi. bence hayır. bu konuda geleneklerine baglı olan tek millet japonları goruyorum. evet orda da fuhus var turkiyede de var almanyada da var ama dusunceler farklı..

• kadın tipik bir ... delisiymiş ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfalı -- 3 Şubat 2006 1:43:03 >
  • çüşşşşşşşşş
    büsssssttttt
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibarfeyzo

son derece normal bişi.. neden tepki veriyorsunuz ki? alan mamnun, veren memnun bize ne?...

Burada kınanılan konu oradaki hukuk değil !!
    Bu işi yapmasına izin veren kocadır. Bir koca ne olursa olsun nasıl olurda karısının tatmin olamadığı için
    ya da kocası tatmin edemediği için başka erkelerle birlikte olmasına izin verebilir...
    Ben de böyle bir medeniyet düşüncesini ve yandaşlarını kınıyorum..

• Konu atılan mesajlar tam beklediğim gibi gidiyor. Bu haber ilginçliğiden dolayı okunabilirliği yüksek ancak okuyup geçilcek bir haber. Zira kimse yukardaki durumu tasvib etmez zaten. Oturup satırlarca yorum yapmanın alemi yok. Okursun ve geçersin.

Ancak yine biri gazı vermiş arkası da patır patır gelmiş.

Batı medeniyeti bu mu oluyor şimdi ? demenin bir anlamı yok.

Bu ülkede doğu bloku ülkelerden üç beş kuruş para kazanmak için gelen genç kızları fuhuş batağına düşüren, onlarla evlenip bu yola sokan insanlar yokmu?

Parasızlıktan karısının kendi evinde fuhuş yaptığını bilen hatta bunu bile bile teşvik eden insanlar yok mu?

Kurban bayramlarında hala sokak ortasında, tarla başında kurban kesip her tarafı kan kırmızı yapan cadde ortasında dana kovalayan insanımız yok mu?

Avrupalı bunları seyredince acaba İstam medeniyeti bu mu oluyor şimdi? demiyor mu sizce ?

Ha işte burada durup düşünmemiz lazım. Her kişisel haberi alıp evirip çevirip medeniyetler arası çatışmaya çevirmenin bir anlamı yok. Her toplum içinden çürük elma çıkar.

Türk toplumda bu özellik yüz yıllardır mı var bilmem ama bu zamanlarda olduğu kesin sürekli kendini birileri ile kıyaslayıp onların eksiklikleri ile övünüyoruz. Birinin eksiği ile bizim kıymetimiz artmaz. Kıymetimiz ancak bizim kaliteli olmamızla artar. Biz kaliteli bir toplum olduktan sonra batı medeniyetinin yozlaşmış olması ya da gelişmiş olması bizi alakadar etmez.

Ama bu özelliğimiz hayatımızın her alanında var. İş dünyasında, okulda, futbolda, kursta, aşk hayatında orada burada şurada... Birinin bir eksiğini yakaladığımızda derin bir oh çekiyoruz. Neden çünkü onun eksiği bizim diğer eksiklerimizi kapatıyor. Bir anlamda bu durumdan kendimize pay çıkartıp mutlu oluyoruz.

Sözü fazla uzatmaya gerek yok. Ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım.

• quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

kadın tipik bir ... delisiymiş ha

deli meli kadın agzının tadını bilior
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.