Şimdi Ara

Knight Online'ın meşhur internet kafeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Portakal Cafe

İstanbul Beşiktaş'ta Beramus'taki kunt sayesinde tanınmış bir kafeydi. Alt katında sadece tanınmış kişilerin alındığı bölümde oynarmış bu kişi. Baya girip görmeye hevesliydim zamanında arkadaşlarla çok merak ederdik açıkçası.

Ctrl+Alt+del Cafe

Yine Beşiktaş'ta yanılmıyorsan bir serverda aybarstr nickli bir abimizin cafesiydi. Daha sonra Knight Online yetkilileri ile ortak çalışmaya başlamıştı ve şuan bilardo cafeye dönüştürüldü.

ChatLine Cafe

Bu da Beşiktaş'tadır. Beşiktaş'ta genelde GB & Premium buradan alınır diye biliyorum.

Genellikle cafeler oradaki karakterlerle meşhurlaştırılmıştır sizin de bildiğiniz varsa paylaşın. Hangi player hangi kafeden şehirden öğrenmiş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 7 Kasım 2012; 1:02:53 >

• Chatlak kafe var Ankara'da birde Atanet kafe vardı, Adapazarı'ndaydı galiba.
  • Bende Ankara Chatlak Cafe'de oynardım. Sonradan meşhur oldu ko ile ilgili. Koreli yapımcı ziyarete gelmişti buraya , fotoğrafları falan durur halen.
  • Düzce de maksimum vardı yanılmıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Chatlak kafe var Ankara'da birde Atanet kafe vardı, Adapazarı'ndaydı galiba.

atanet cafe halen mevcut fakat olaylar olaylar dıyorum. :) cok dıkkatlı olmalısınız. alısverısde sorun yok Allaha şükür. çokda tanınmıs bır yerdır.
  • Zonguldak , Mercan Cafe

Ares DragonAir (Ali, öcal) sayesinde bi ara bayağı ünlüydü.
    Şuan ko bile oynanmıyor cafede gerçi.
  • İstanbul bakırköy metacafe- Fındıkzade - Uğur internet cafe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

İstanbul bakırköy metacafe- Fındıkzade - Uğur internet cafe

metacafe de efsanelerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raptora6767

Zonguldak , Mercan Cafe

Nerede kalıyor mercan cafe ?
  • bakırköy metakafe vardı gb pedal türevi şeyler alırdık bi abi vardı gb kasıyordu hileyle ne günlerdi
  • şirinevlerde champion internet cafe vardı ilk gb mi ordan almıştım 10 gb 7.5 tl idi ne günlerdi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

quote:

Orijinalden alıntı: Raptora6767

Zonguldak , Mercan Cafe

Nerede kalıyor mercan cafe ?

Balıkhanenin en üst katı devran amca nın karşısındaki balıkhane
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

şirinevlerde champion internet cafe vardı ilk gb mi ordan almıştım 10 gb 7.5 tl idi ne günlerdi be

aksu vardı bizim zamanımızda ama tam meydanda değil 2003 de felan diesden I3alistic diye warior oynuyordu orada.
  • Pendik'te Gamers Club vardı.
    Xigenon'daki WaratiIIa ve zerabu ile ünlü olmuştu. Pokelik yapardım. +10 CS'yi gördüğüm ilk yerdi
  • Ankara'da Chatlak , Chatlak Arcadia , Aksiyon 1-2 , Mouse 1-2-3-4 net , Gökkuşağı net , Blue Net , CypherTech(kapandı sonradan) ko ile ünlü olmuş şahibeli kosever elemanlarıyla yer edinmiş cafeler.
  • İstanbul / Gültepe de bir cafe vardı adını hatırlamıyorum ama KelvinClein oradandı..
  • Bursa da Gold cafe hey gidi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

şirinevlerde champion internet cafe vardı ilk gb mi ordan almıştım 10 gb 7.5 tl idi ne günlerdi be

Oranın adı değişti bayağı bir süre oldu ama
  • kdz.ereğli class internet cafe
  • Mersin Genco internet cafe...Bir zamanlar beramusta oynayan BiGGenCo,GencoPriest ve tüm gencolar ordan oynardı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.