Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2974. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
64.876
Cevap
962
Favori
4.897.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29722973297429752976
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

midea all easy pro 18.000= 48.000 TL

24.000=59.700

fiyatlar bunlar

• hocam daikinin sitesinde peşin fiyatına taksit olduğunu gördüm ve şöyle bir modele rastladım sanırım bunu alacağız

Sensira 14000 BTU/h

FTXF42E Inverter Klima R32

37990 TL gibi bir fiyatı var mobille kontrol falan da var güzel gibi

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

hepsiburada'da

airfel 9000 21.328,20 TL LTXM25N

12.000 25.648,20 TL LTXM35N

• KendineAteist kullanıcısına yanıt
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]
  • KendineAteist kullanıcısına yanıt
  • Bulutali B kullanıcısına yanıt
    Taşınacağınız evin koşullarına göre riskli olabilir hocam... 12 lik daha iyi bir tercih olur diye düşünüyorum...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • okirgil O kullanıcısına yanıt

eyw hocam bakayım daha ucuzmuş buralar

• Arkadaşlar merhaba internet üzerinden almış olduğum klimam bugün teslim edildi Site güvenliği kolinin fotoğraflarını attı ve koli biraz hasarlı bu durum sorun yaratır mı ia
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]d
    Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]e etmeli miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okirgil O kullanıcısına yanıt

HB den her türlü daha uyguna alınabiliyor ama bu sefer montaj sırası standart işliyor. Servisten alırsan araya sıkıştırıyolar. Aradaki farka değer mi kısmındayım :d

• FatFut F kullanıcısına yanıt
    Aynen iade

Sanırım sende ıs-store'dan 14btu daikin aldın. Bende de cumartesi günü geldi. Paketlemesinde ve kargo da bir sorun görünmüyor. Kargo da böyle olmuş gibi

İçini görmeden konuşmak farzi olur. Ağır cihazlar, kargoda maalesef böyle oluyor. Zamanında ben lojistik ile getirttim )bildiğim kadarı ile aktarım vs daha az) onda bile hasarlıydı. Kırıktı dış bölümnden ızgaralar. Ama çalışmaya engel bir şey yok diye üstünde durmadım. Servis gelnce videoya alarak açın.

• Baymak elegant prime 12,
    21 saate kargo evime ulaştı(İstanbula komşu il), servis randevuya 1 gün geç geldi. Şuan kuruldu klima, vakum yapmadılar, vakum için diğer ekibi bekliyorum, isterseniz vakumsuz kullanın dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 22 Temmuz 2024; 12:11:25 >

ünitede sorun yoktur büyük ihtimalle zaten servis açacak kutuyu ben olsam iade vb etmezdim

• lecnotr kullanıcısına yanıt

"vakum yapmadılar, vakum için diğer ekibi bekliyorum, isterseniz vakumsuz kullanın dediler."

Allah Allah. vakumsuz olmaz ya.

bunu izleyin anlayacaksınız ne dediğimi.

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU]Adem Helvacıyoutube
    Soru Cevap Uygulamasına Dahil Olabilmek İçin Katıl Özelliğine Dahil Olunuz. https://www.youtube.com/channel/UCqkRBGG8n8toqYhHhM-Wt7g/join Bu aralar sizleri tüketici elektroniği ile ilgili hususlarda satış sonrası hizmetlere dair bilinmeyen uygulamalar ile ilgili bilgilendirmek üzere içerikler paylaşıyorum. Daha önce yayınlamış olduğumuz Kutusu açılmış ürünler değiştirilebilir https://youtu.be/LXehO8nQzdM Değiştirilen bu ürünler ne oluyor? https://youtu.be/G9rhKUMufes Videoları altında gelen yorumlara göre sizleri aynı doğrultuda bilgilendirmeye devam ediyorum. www.****.com sahibi sevgili Birol Ustamız bu videolardanbirisinin altında kıymetl bir yorum ile sizleri uyarmakistemiş, ben de kendisinin sesi oldum sizler için :) Değişen klima ürünlerinize dikkat, eğer sizin klimanız değişim oluyorsa evinize gelen klimanın İLK DEFA AÇILIYOR OLDUĞUNDAN MUTLAKA EMİN OLUN. Sonradan paketlenmiş ürünler kendisini çok belli eder dostlar. Vakumsuz montaj yapılıp tüketici şikayeti ile sökülmüş olan bir klimanın sizin evinize takılma olasığılığı gerçeğini gözardı edemeyiz. Klima montajlarında vakum şart. https://youtu.be/SsSY1lzKSmc
    https://www.youtube.com/watch?v=mGiESaksmKg

Shira Plus 14000 ALDINIZ sanırım. hayırlı olsun kaça aldınız nerden aldınız?

• 19721974 1 kullanıcısına yanıt

Servisi aği fazla diye beyaz ürün alinmaz hocam,8 yillik evliyim profilo aldim bi gün olsun ariza sorun cikartmadi klima be kombi daikin yani abim annemlere 12 btu klima aldi senin alicağin marka modelden anca kendini sogutuyor.Elimde olsa aşaği aticam izin vermiyor 700 tl fatura geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 22 Temmuz 2024; 13:9:48 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hocam benim sipariş verdiğim 18000 btu 35 metrekare salonu soğutmazmı?
    Daikin falan iyide çok pahalı 36 bile beni çok zorladı iyi olan yabancı markaların geneli 50 den başlıyor gibi

• Ürünü hepsi burada üzerinden ısı store mağazasından satın 48.500 9 taksit ile aldım. Güncel fiyatına baktığımda en az 10.000 liraya yakın daha fazla para vermemek için iade etmeyip servis gelince şansımı deneyeceğim. Umarım ürünlerde sorun yoktur.

• 19721974 1 kullanıcısına yanıt

yakınım vestel 18000 klima var. 1600 fatura geliyor.

• 
Sayfa: önceki 29722973297429752976
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.