Arkadaşlar merhaba. ilk mesaja baktım ama arkadaşın 19 yıl önceki mesajı nostalji olarak duruyor. Altına güncel tavsiye yazsaydı iyi olurdu. Şu an max. 30 bin TL f/p klima ne önerirsiniz? ev toplam 100m2 ve salona takmayı düşünüyoruz. salon da 15m2. |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2975. sayfa)

-
-
mitsubishı 12.000 lik öneririm. 34.700 hepsiburada da indirimde. ama tüm firmalarda kurulum yoğunluğu var önce bulunduğun bölgeden servisi ara kontrol et. müsait değilse boşuna alıp iade etmek zorunda kalırsın. bayilerin servisleri hizmet vermeyi aşırı geç yapabiliyor.
-
Evet bende aynı yerden aldım. İstanbul da mı oturuyorsunuz ? Servis kurulum için gün verdi mi?
-
Aynı kullanıma Diger markalarda o kadar fatura gelmiyormu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet
Adem Helvacıyoutube
Midea All Easy Pro klimanın Şubat 2023 tketim değeri 128KW olmuştur. 30 Gün 24 saat esasına göre aktif halde çalışan klima Seydikemer bölgesinde zemin kat 55m2 dairenin salon bölümünde güney+doğu cephe köşe yapı zemin parke ısıcam izaolasyonsuz ortamda çalışmaktadır. klimanın ayarı 22 ile 25 arasında değişmektedir.https://www.youtube.com/shorts/p0l4rlJ8gsI -
Airfelden tekif aldım 2 tane 9000 2 tane 12000 için 102K fiyat verdiler. Kurulum bu hafta içi olur dediler.
Kaira içerik olarak aynıymış ama online harici satışımız yok dediler. Kaira ile aynı ürünler 87K tutuyor. Ama montaj için servisleri beklemek gerekecek.
Ne yapıcam bilmiyorum sıyırmak üzereyim :)
-
önce servisi bulman lazım. ondan sonra almak lazım. bazı servisler birden fazla firmanın servisliğini yapabiliyor.
Birisi pazarlık yaparak bayağa indirmiş. birkaç yeri ara kırdır birbirlerini.
-
il ilçe neresi?
-
Kovalıyorum bakalım ama bişey çıkıcanı sanmıyorum ya.
İnternetten alıp beklicez sanırım.
-
İstanbul Ataşehir.
Montaja gelecek olan servisinde adını buldum konuştum. Ağustostan önce imkansız diyorlar. Direk Daikın yetkili servis. Airfel satışı var.
Fiyatta düzgün bişey yaparsanız sizden alayım dedim teklif çalışıp dönüş yapacaklar.
87K ya Kaira alıp beklemektense 90-92K civarına airfel alıp direk montaj yaptırmak çok mantıklı geliyor ama bakalım ne diyecekler.
Teklifi bi versinlerde. Büyük ihtimalle Kaira alıp montaj için servis vs darlayarak beklicez gibi duruyor.
-
ecea ve baymak da istersen sor.
-
Onların fiyatlar çok yukarda hocam ya.
35K 1 tanesi nerdeyse.
DolceVita da düşünmüştüm bi ara Bauhausta ama şimdi stok yok.
-
Evet istanbul da oturuyorum. Kayıt açtırdım ama serviste açan yok maalesef
-
Bende kayıt açtırdım ama henüz ses yok, bayi ile görüştüm bu hafta içi takabiliriz en kötü önümüzde ki hafta başı dendi
-
HepsiBurada'dan Kaira 9bin ve 12bin olmak üzere 2 şer tane toplamda 4 klima siparişini geçtim az önce.
30 Temmuz gibi teslim olur yazıyor en geç. Geldikten sonrada montaj peşinde koşucaz muhtemelen ama yapacak bişey yok.
Aldık gitti bakalım.
Airfel ellerinde zaten yokmuş servisin. Kaira da olmayabilir dedi. En kötü iptal ederiz siparişi napalım.
-
Klima fiyatları kışın ne kadar düşer mesela şuanda 80 bin olan klima kışın 35 e inermi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulturkusu -- 22 Temmuz 2024; 15:40:18 >
hocam kaira'da airfelde daikin servisi kurmuyor mu? emin misiniz?
-
asla inmez hocam o fiyatlara. fiyatlar sabit kalır veya %10 en fazla indirime girer.
-
O zaman arçelikten siparış veriyorum.
İkiside daikın.
Ama adam kendi sattığı ürüne farklı yaklaşıyo. Durum bu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X