Daikin Kaira çağrı merkezini aradım, takribi montaj tarihi ne gözüküyor diye, eğer ürünü satın alırsanız buradan size ön görülen süreyi görebiliyorum dedi, ama satın almadığınız sürece de mevcut bekleme süresini söyleyemem dediler. Tecrübesi duyumu olan var mıdır acaba şu an İstanbul'da bekleme süreleri ne kadar acaba? Sakarya için bir de belki bilen okuyan bir arkadaşımız vardır. |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2976. sayfa)

-
-
Hocam ara ve aldığında sana hizmet verecek olan yetkili servisi öğren orayla görüş. Ben öyle yaptım.
Ben ataşehir için ağustos başı bilgisini aldım. O da şuan için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 22 Temmuz 2024; 16:16:2 > -
Bir adanalı olarak klimanın hasıda kralıda SİEMENS diyor kaçıyorum. İyi serinlemeler.
-
merhaba aldıysanız hangi klimaya karar verdiniz? memnun musunuz?
-
iyi günler.oturma odam için sadece soğutma amaçlı klima düşünüyorum.oda 14m2.9000 btu yeterli olur mu? işimi görecek marka ve model tavsiyelerinizi alabilirniyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Me legendera ve diğer modelleri için fiyat bilgisi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Klima konusunda hiç tecrübesi olmayan birisiyim.Hatta evimde klima bile yok.Üstlerde paylaştığım mesajlar kendim için araştırdığım modellere ait teknik bilgiler , o kadar.
Dolayısıyla klima montajı v.s konusunda hiçbir teknik soruya cevap verebilmem mümkün değil…
-
Modeller konusundaki kampanya fiyatları Mitsubishi Klima Türkiye’nin sayfasındaki var zaten.Ama fiyatlardan daha önemli olan şey , aradığınız ürünü stoklarda bulabilmek.
Bahsettiğiniz Legendera modelini kampanyada alabilmek için günlerce uğraştım ama ellerinde stok yok.Sadece “ Hare ve Noviro gibi giriş seviyesi modellerde stok var “ diyorlar.Onları da ben istemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 22 Temmuz 2024; 19:59:24 >
Evet ama kampanyalı fiyat listesinden satış yapan bayi neredeyse yok yüksel modellerde
Panasonic'in Etherea serisi benim de ilgimi çekti ama Antep'i felan geçtim Adana'da bile kurulum yapacak bir yer görünmüyor. Servis ağı baya kısıtlı sanırım.
-
Daikin web sitesinden keşif için talep açtım. Bana 12binlik bir klima lazım lütfen destek olun :)
Max 35binlere çıkabilirim.
Daikinde sitesinde sadece şu model var.
www.daikin.com.tr
Siesta Sensira 12000 BTU/h | ATXF35E Inverter Klima R32https://www.daikin.com.tr/siesta-sensira-12000-btuh-atxf35e-inverter-klima-r32_183369?d=11935#
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecyln -- 22 Temmuz 2024; 21:10:4 > -
Siesta sensira değil de normal sensira bakın hocam. 32 bin falan olması lazım. Ayrıca 12 btu için alternatif sigma plusı da inceleyebilirsin. Uygun fiyat için airfel, kaira gibi daikin güvencesinde olan markalara da bakabilirsiniz.
Hocam aralarında büyük bir fiyat farkı olduğunu düşünmüyorum. 32 bin beni zorlamaz. Bu ürün mantıklı mıdır?
www.daikin.com.tr
Sensira 12000 BTU/h | FTXF35E Inverter Klima R32https://www.daikin.com.tr/sensira-12000-btuh-ftxf35e-inverter-klima-r32_183190?d=11683#installment-list -
Hocam mantıklı mıdır kesinlikle net cevap veremem. Size sadece daikin istiyorsanız siesta sensira yerine normal sensira alın diyebilirim. Sensira modeller daikin markasında giriş seviyesi olduğu için öneren de var önermeyen de var.
Ben 35bine kadar en fp modeli arıyorum :)
-
-
Bu konularda bende çok bilgili birisi değilim hocam. Birkaç gündür araştırıyorum sadece. Önüme çıkan kaliteli modeller;
-Mide extreme save
-Gree fairy
-Sigma plus oldu. Midea ile aynı kasa ve donanım dayrelax infini modeli var. İnternetten kendileri satıyor. Daikin servisleri bakıyor. Midea ve gree bayilerden satılıyor genelde. Sigma plus içinse bir iklimsa mağazasına gidip bilgi almanızı öneririm. Şu yoğun dönemde bayiden almak kesinlikle en iyisi. Daikin konusunda ise pek bilgi sahibi değilim. Hatta kendi evim için sensira 14 btu bakınıyorum. Pahalı olduğu pek tavsiye edilmiyor fakat diğer modeller de uçmuş gitmiş. Neredeyse aynı fiyattalar diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronades -- 22 Temmuz 2024; 22:12:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X