Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2967. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: caliskansahis41 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (6 Mobil) - 12 Masaüstü7 Mobil
5 sn
64.949
Cevap
961
Favori
4.901.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29652966296729682969
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyle Buyurdu Zerdust kullanıcısına yanıt

Aldığınız satıcı kimdi ? ben de takibe alayım indirime girerse satın alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bu arada kule tipi vantilatör fiyatlarına baktım. Salondaki serin havayı hole doğru daha hızlı dağıtmak için de... fiyatlar şaka mı?

Hayır yurt dışında $100 altına satılan fanlar ülkemizde 12000 - 15000 TL civarında satılıyor. Yurt dışı fiyatına göre %400 - %500 lük bir fark var. Vantilatör ulan bu vantilatör. Bir motor, bir pervane yani. 12k tl ne? 15k tl neee?

Çağlar Çorumlunun 380 ne sahnesindeki gibi sinirlendim şu an;
    Adminastöryoutube
    Çağlar çorumlu | 380 ne yaa #2023
    https://www.youtube.com/shorts/D9Ef8gmWl8s

Bunlar kafayı mı yemiş? Dalga mı geçiyorlar halkla? Ne oluyor yahu? Valla gece gece acayip sinirlendim. Bu kadar da olmaz ya. Allah'ım doyumsuz kullarının gözünü kara toprakla doyur yarabbim!

Baktığım fanlar bunlar;
    Dreo Tower Fan Cruiser Pro T1
    Ufesa Wi-Fi Tower Fan

Birisi bana sen becerememişsin ya, yanlış bakmışsın öyle değil şu fark var, yurt dışında da pahalı falan desin nolur. Nasıl hakaret edeceğimi şaşırmış durumdayım şu an...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• motomurat kullanıcısına yanıt

Evet , bir aksilik olmazsa yarın öğleden sonra Türkiye'de satılan modeller ve fiyat durumlarını netleştirmiş olurum.Ve en güncel haliyle buradan paylaşırım.

Ama yukarıda dediğiniz gibi pahalı olan Heatcharge modelinde ne hikmetse dahili Wi-Fi yok ve CZ-TACG1 Panasonic Wifi Cihazı , Opsiyonel olarak gözüküyor ama Etherea modelinde dahili Wi-Fi var.

Bu arada Etherea 12.000 Btu modelinin teknik verilerine baktığımda soğutma ve ıstma performansı değerleri gerçekten çok başarılı gözüküyor.Ayrıca odadaki havayı temizleme konusunda da oldukça detaylı bilgiler okudum.

Neyse ilk fırsatta tüm öğrendiklerimi paylaşacağım...

• onur_1903 kullanıcısına yanıt

Benzer bir durum yaşıyorum klimayı hem sesli hem de koku sorunu var servis hala randevu bile vermedi iade ya da değişim hakkı İnternet üzerinden alındığında oluyormuş bayiden aldigim için oyalayıp duruyorlar

• Samsung WindFree Elite PM 10 AR18AXAAAWK/SK 18000 BTU Duvar Tipi Split Klima aldım.

Klimadan hiç ama hiç anlamam. Vakum falan yaptılar ama ne kadar yaptılar bilmiyorum açıkçası.

Çıkış sıcaklığını ölçtüm az önce, 22dereceye ayarlı, wind strength auto, wind free mod açık, 7.3 derece.
    Ama ucu metal olan gıda termometlerinden var, dandik bişey, et yaparken falan kullanıyorum. Onunla ölçtüm. Bilmiyorum ne kadar sağlıklı

50-60m2 falan bir alanı bu şekilde 28in altına indiremedi. 75m2 alanı buz gibi yapıyor yazıyorlardı yalanmış belli ki :)

Yaşanılır bir forma getirdi en azından

Edit: bunu yazdıktan sonra içerisi hiç 28 gibi hissettirmiyor aynı aleti odanın içinde klimadan uzakta biraz bekleteyim dedim 23derece gösteriyor. Ya bendeki dandik cihaz bu şekilde ölçüme uygun değil ya da klima içerinin sıcaklığını yanlış gösteriyor ki bu büyük problem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KFMSKYM -- 19 Temmuz 2024; 6:22:32 >

• drmelihx D kullanıcısına yanıt

iade ve değişim hakkı ayıplı üründe her zaman vardır.

onların bahsettiği cayma hakkı. Cayma hakkı, üründe bir problem olmasa dahi kullanabildiğiniz bir hak. Bu, kabaca, ürünü görmeden, uzaktan aldığınız hallerde geçerli (internet alışverişi örneğin). ( başka haller de var kredi vs)

kısacası sizi kandırmalarına izin vermeyin. Ürün ayıplı ise her halde iade/değişim hakkına sahipsiniz.

• KFMSKYM K kullanıcısına yanıt

Hocam 60 metrekare için marka bağımsız 18000 BTU yetersiz olabilir mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 19 Temmuz 2024; 6:36:10 >
  • berk70 kullanıcısına yanıt
    O yüzden demek ki ikisinin arasında enerji tüketim farkı var şimdi mantıklı geldi :D dediğim gibi sürekli çalıştırmayı düşündüğümden tüketime önem verdim 20m2 salona 12000 de yeter artık heralde, pazartesi kargolanacak inş gelecek de servis kuracak da nasip olur da görürsek bakıcaz artık :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kyibe kullanıcısına yanıt

Ufak bir google araması yetersiz olduğunu söylüyor zaten. Ama işte birkaç yerde bizim (70+)m2 evi bi saatte buz gibi yapıyor falan yazınca insanlar acaba dedim.

heralde normalde de çok sıcak olmayan karasal şehirlerde falan mümkündür en fazla

Haklısınız ancak bunun için servisin gelip ürünün ayıplı olduğuna dair rapor yazması gerekir. Maalesef 1 haftadır servis gelmiyor, koskoca arçelik kendi servisi üzerinde herhangi bir etkiye sahip değil benim anladığım. cumartesi için randevu verdiler bakalım ne olacak. İade için çok uğraştırmazlar inşallah.

• Daikin kılma aldım montaj için kayıt açtırdım servis numarası verdiler ne zaman gelirsiniz ortalama süre diye soracaktım açan yok.Suan ortalama süre nedir daikin marka montaj süresi teşekkürler

• Hakiki Seyyar klima
    instagram
    杏仁さん on Instagram: "動画で使った【Jackery 1000 New】は7月17日まで【45%OFF】公式サイト:https://bit.ly/4eOeDREアマゾン:https://amzn.to/4bvzRkk@jackeryjapan#PR#Jackery #ジャクリ #Jackey1000new  #ポータブル電源 #ポタ電 #ソーラーパネル#Jackery買うならこれ#Jackery新定番ポタ電 #プライムデー #Amazonプライムデー #アマプラ #防災 #キャンプ #ポータブルバッテリー #アウトドア"
    https://www.instagram.com/reel/C9Rz0gwP-cc/?igsh=MWFnMjBqN2t0aGozdw==

• instagram
    Detaysal İklimlendirme Teknolojileri on Instagram: "📢Klima Montaj Hizmetleri Kabusunuz Olmasın ❄️2024 yılında yapılan mesleki yeterlilik araştırmalarında, ne yazık ki klima montaj hizmeti son sıralarda yer aldı. Bu durum, 2000 yılından beri sektörde hizmet veren Detaysal İklimlendirme olarak bizleri derinden üzdü. Hem kaliteli hizmetimizden sizleri haberdar etmek hem de sektörümüzde montaj kalitesini artırmak amacıyla farkındalık yaratmak için ünlü komedyenler Hayrettin ve Alper ile bir video 📽️ hazırladık.Videomuzda, rahatlıkta sınır tanımayan ve montaj konusunda beceriksiz ustaların sebep olabileceği trajikomik durumları mizahi bir şekilde ele aldık. Hayrettin'in de dediği gibi, bu tarz durumlarla mağdur olmamak için, ister kurumsal ister bireysel klima alımlarında "Detaysal' ı tercih edin, keyfiniz kaçmasın 🌟#DetaysalKlima #Hayrettin #Alper #KlimacıUstalar #MontajKalitesi #Klimamontaj #KaliteliHizmet #Komedi #SektörFarkındalığı"
    https://www.instagram.com/reel/C9iAjHyNfUd/?igsh=MWRyYXl3Z2VqYTE1NA==

• Halit1x1 H kullanıcısına yanıt

kocaelide 1 hafta minimum diyorlar ilden hatta ilçeden bile değişir

• İstanbul'dan minimum 15-20 gün bu aradaki sıcaklarda 1 ayı bulabilir.

Tşk ederim en büyük sorun ürünün ayıplı ürün olduğunu kanıtlamak servisiyle ünlü Arcelik bir haftadır arayıp randevu bile olusturmadi.Servis geldi diyelim iç unite sesine normal derse diye korkuyorum başka markalarda bir çok klima kullandık ailelerimiz de var böyle bir fan sesi yok hiçbirinde.internet sitesinden almayıp bayiden aldığım için zararlı çıktım resmen cayma hakkım olmuyor servisin raporuna mahkum kalıyorsun.. Sonuçta en iyi ihtimalle en son model A+++ sessiz diye satılan klima muadil markalara göre sessizlik vaadini gerçeklestiremiyor bu bile kusur değilmi servis raporu olumsuz da gelse THH ne gitsem işe yarar mı acaba

• drmelihx D kullanıcısına yanıt

Yarayabilir ancak thh’den (istanbul için) 5-6aydan önce karar çıkmıyor. Bu, özellikle ücret iadesi taleplerinde sorun çünkü siz lehe karar alsanız dahi en az 6-7 aylık enflasyona uğramış olacak paranız.

böyle bir talepte bulunacaksanız ya ayıp oranında indirim ya da misliyle değişim isteyin. Bu enflasyonda ücret iadesi kazanırken kaybetmek olur

• onur_1903 kullanıcısına yanıt

Size servis randevu vermiş ben de o da yok iç unite sesi uzun vadede kafa şişiriyor .Surekli gerekli birimler size dönecektir deyip duruyorlar yarın size gelirler gelişmelerden haberdar edin lütfen

Ürün iadeleri ürünün güncel değeri üzerinden yapılır. bu konuda yargıtay kararı var. TSHH başvururken ürünün bedel iadesini güncel değeri üzerinden talep edince enflasyona yenilmez.

• 30 m2 salon ve toplamda 80m2 bir dairem var. Daireyi tamamen soğutmak gibi bir hedefim yok ama mümkün oldukça fazla yeri soğutsun istiyorum. Özellikle önereceğiniz bir model var mı?

• 
Sayfa: önceki 29652966296729682969
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.