< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3248. sayfa)

-
-
Amin
-
Beko 50960 HP Aktif Hijyen Plus Prosmart Inverter Split Klima 9000 btu ilk takıldı nem al da 6 saat civarı çalıştırdım tahliye borusuna da yeter diye 5 litre bidon koydum sabah bir baktım dolup taşmış keza oto çalışırken de su akışı oldu sizde hiç yoksa servise danışın derim
Artı lg beko aynı firma mı ki arkadaşlar aynı gibi konuşuyor merak ettim
ben bu modelden baya memnun kaldım hatta durup dinlensin istedim bir ara üşüdüm nem alda bile deli gibi soğutuyor
EKLEME: olay şuymuş
Arçelik ve LG klimalar ortak üretilmekteler. Temel bileşenler LG'den gelir (kompresör başta olmak üzere), ufak tefek segmentasyon çalışmalarından sonra Gebze'deki Arçelik-LG Klima Fabrikası'nda üretim gerçekleşir. Arçelik, Beko, Altus, Grundig, Keysmart, LG hepsi aynı banttan çıkmaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Ağustos 2025; 10:5:47 >
-
Ugur klima öyle,16 ayarlayip son fan da güzel performans sağliyor.Ot alinca sogutmasi düşüyor.Bi türlü cözemedim calişma mantiğini.Bu klima neye göre ayarlayip kısıcak kendini.? 25 ilen ot veya son kademe düşük geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
legendera için bazı insanlar standart klimalara göre etkili sert soğutma sağlamadığını söylüyor .doğruluk payı varmı ? kullanan arkadaşlar da durum nedir . doğrumu gerçekten mesela başka bir markada aynı btu özelliklerine sahip klima daha etkili soğutur diyorlar öyle istediiğiniz buz gibi yapar diyorlar odayı . legandera ya kıyasla ? doğruluk payı varmı gerçekten . legendera gerçekten yumusak bir soğutmamı yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 25 Ağustos 2025; 16:29:26 > -
Maalesef öyle. Japon fujitsu prime da öyle. Otomatik değil resmen manuel gibi çalışıyorlar. Saçmalık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeter havalar serinledi kapayın gari klimaları
-
Gece bu saatlere kadar açtığım oluyor camlar kapalıyken halen valla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok artık aynı bölgedeyiz dışarısı serin ya
hatta benim şuan oda 26 derece ve nem yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X