arkadaşlar bu klima hakkında bilgisi olan var mı? alınır mı? az elektrik harcadığı söyleniyor. https://midea-klima.com/midea-xtreme-AG2Eco-09NXD0-duvar-tipi-klima |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2968. sayfa)

-
-
DOĞAN TEKNİK'ten aldım. DS İKLİMLENDİRME MEK.TES.SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. şeklinde geçiyor firma ismide FG EUROPE'nin sitesinde de kontrol edildiğinde İstanbul Asya yakası Resmi Servis ve Bayi olarak teyit ediliyor zaten.
Çok ilgililerdi alım yaparken 4-5 kez telefonda görüşme sağladık kendileri ile epey uğraştılar gerçekten. Salı günüde mont için ekip gelicek.
Umarım kullanım sırasında da böyle memnun kalırız.
-
Teşekkürlr bilgi icin montaj ücreti alınacak mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni bir eve taşındım ve halı hazırda bulunan bir klima var. Değerlere hakim olmadığım için sizlere sormak isterim.
Duvar Tipi Mono Split Klima model 4710 AY Arçelik
Klima maliyetleri çok yüksek kullanmaya değer mi tüketim maliyeti açısından
Soğutma kapasitesi 19000 BTU/h 5572 W 4798 kcal/h
Anma Gücü Anma Akımı 1950 w 9.2 A
Isıtma Kapasitesi 20500 btu/h 6012 W 5177 kcal/h
Soğutucu Akışkan R 22, 1.21 kg
Yorumlarınızı rica eder iyi günler dilerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arçelik-beko eskisi gibi ürününün arkasında durmuyor..Çamaşır makinesi(ıslak çıkarıyordu) ve derin dondurucu (Buz yapıyordu) en yetkili yerlere ve şikayet var'a kadar ilettim.Bu ürünler böyle diyip işin içinden çıktılar.
Arçelik klima konusunda zaten iyi bir firma değil.İklimsa Sigma alıp geçtim.Arçelik düşünmedim bile.Çk memnunum.
-
Rica ederim ne demek. Ücret alınmayacak montaj için. Onuda İstanbul'daki firma halletti sağolsunlar.
-
Bu siteden almanızı önermem. FG EUROPE resmi sitesinden yada İlgili Distribütör'ün https://www.fgeurope.com.tr/bayiler/satis satış bayilerinden almanızı öneririm. Bazı resmi satıcıların e-ticaret pazar yerlerinde satışlarıda mevcut kontrol etmek gerek.
Farklı sitelerden almanız durumunda Garanti konusunda sorun yaşayabilirsiniz.
-
Klima bakımları ne kadar tutuyor? Yeni alınan klimalar için 6+ yıl garanti veriyorlar ama her yıl bakımını yaptırmak şartıyla diyorlar. Yani yeni klima bir yılda nolacak sanki deyip ikinci yıl yapılırsa garanti dışı kalıyormuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu uydurma bir gereklilik. Bakım dedikleri nedir? Dış iç üniteyi temizlemek. Eğer temizlenmez ise ne olur? Serpantinler fazla ısınır, verim düşer. O kadar. Bitti. Klima temizlenmedi diye kompresörü bozulmaz. Elektronik devreleri yanmaz yani. Bakım yapılmadı diye elektronik kartı yanarsa garanti dışı kaldı diyemezler. TSHH ye gidersiniz, bir bilirkişi inceler raporunu verir sonra da "seve seve" garanti içinde tamir ederler...
Ha bakımı yapılmadığı için mikrop yayabilir bir ihtimal, hasta olursunuz (mesela lejyonella, Allah korusun) ayrı konu. O taktirde klima yaptı diye firmayı suçlayamazsınız. O garanti dışı. İnsanları bu şekilde tehtit etmenin de suç olması gerek ama... Kim kime dum duma...
-
Arkadaşlar merhaba,
konu başlığında geriye doğru biçok sayfayı okudum ama uzman arkadaşlara tekrar sormak istiyorum.
bildiğiniz en küçük klima hangisi acaba:) 5-6 m2 bi odam var ve bütün gün burada çalışıyorum. çok yakmayan, ufak bi klima arıyorum. tavsiyeleriniz neler olur ?
-
rıfat fıratyoutube
#Klima #Daikin #Howitsmade #Production #Factory #RıfatFırathttps://www.youtube.com/watch?v=c2MU4SkRZ1Q&ab_channel=r%C4%B1fatf%C4%B1ratDaikin Japon kliması değil miydi Sakarya'da üretiliyormuş
-
Merhaba 35m2 alan için klima tavsiyesi alabilir miyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankara için en geç 1 haftaya montaj yapacak bir marka var mıdır arkadaşlar?
Yoksa bu sene bitti zaten almayacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daikin shira geldi. İstanbul beykoz 45 güne montajını yaparım diyor. Ürünü izmirden hepsiburada dan aldık. Onlar da en az yopun bayiyi söyleyin kayıt açalım diyor. E napıcaz biz? ne olur bir yol gösterin.
İstanbul beykoz dayız 45 gün diyor adam :(
Napıcağımızı bilemedim
Valla iade edebilirsen et 45 güne başka marka alır kurdurursun Ayrıca sıcaklarda vites düşürmeye başlamış olur bence
-
Arçelik’ten almayın. 10 gün bekledim montaja geldiler türlü bahanelerle montajı yapmadan gittiler. Daha kısa sürede daha fazla montaj yapabilecekleri yerlere yönleniyorlar. Günlük daha fazla ciro. Terbiyesizler.
Bizim de bu sabah geldi shira plus, servis için randevu talebi oluşturduk daha dönüş yapmadılar henüz, bakalım ne diyecekler. İstanbul kadıköydeyiz biz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 20 Temmuz 2024; 12:58:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
25.000₺ bütçeli klima tavsiyesi var mı sadece soğutma kullanılacak, konum Tekirdağ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dat0me -- 20 Temmuz 2024; 12:57:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X