Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
64.954
Cevap
961
Favori
4.902.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21852186218721882189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Klimalara bugün zam mı geldi?

Eca 18000btu gg' da 4.000 TL sepetteydi şu anda 4.700 TL olmuş.

4000 TL' ye yapıreyonum.com' da var. Sizce alınır mı?:)
  • Klima5055 hocam ben de klima.konusunda kafası karisanlardanim.

Klimayı az kullanan bir aileyiz, muhtemelen yazın çok sıcak olunca salonda 2-6 arası kullanırız o kadar.

Servis ağı ve sorum çözümü konusunda güvendiğim.icin Arçelik düşünüyorum, sadece 18325 ile 18565 arasındaki fiyat farkına değer mi merak ediyorum. Çok fazla kullanmayacağım için ucuz olana meylediyorum ancak görüşünüzü de merak ediyorum.

Öte yandan birçok forumda DD A5 ve performans hakkında iyi yorumlar okudum. İzmir Bornova'dayim servis sorunum olmaz sanırım. Arçelik yerine DD mi almalıyım (DD daha pahalı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Arçelik’ten AC 6030 hava serinletici aldım. Aldığım mağaza kullanılmış ürün sattı bana, geri gidip iade ettim. Buraya yazıyorum alacak olan ya da bu mağazaya gidecek olan varsa bilgisi olsun.

Yarın arayıp müşteri hizmetlerine de şikayet edecem. Nasıl bi ülkede yaşıyoruz

BERSAÇ ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT LTD.ŞTİ.
    BİRLİK MAH. 435 CAD. NO:34/12 . BİRLİK ÇANKAYA ANKARA 06610

• @klima5505

Üstadım öncelikle ilginiz alakanız için çok teşekkür ederim. Bende klima almayı düşünüyorum. Birkaç model arasında kararsız kaldım. Sizce hangi ürünü almalıyım ?
    1- Gree Viola
    2- Demirdöküm A5
    3- Alarko Flair
    4- Arçelik 12325
    5- Airfel Ltxn

Şimdiden çok teşekkürler

• klima5505 kullanıcısına yanıt
    Servis geldi ses normal dedi. Dış ünitede Bu kompresörlerde böyle ses çıkıyormuş. Şikayetvar ve tüketici heyetine başvurucam. Arçelik 18 binlik klima alacakların dış ünitenin sesine katlanmak zorunda olduklarını bilsinler...

• Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam,
    Alternatif yoksa alabilirsiniz diye düşünüyorum. Vantilatörün bir tık üstünde diyebilirim. Ortam soğutmasını çok beklemeyin. Karşısında durunca serinleyebilirsiniz. Şu an bende klima olmadığı için kullanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maviyildizinoglu kullanıcısına yanıt
    4750 TL
    4650 TL
  • @klima5505

Selamın Aleyküm ..

ACİLLLLLLLL

Arkadaşlar Öncelikle Size Saygımı Sunuyorum ..

Nu iki Model Arasında kaldım .. hangisini almamı tavsiye ederseniz ..

-Sigma Comfort SGM18INVDMS A++ 18000 BTU Inverter

-Demirdöküm A5 A++ 18000 BTU Inverter
  • Buradan tavsiye de aldım ama ev eşyalı olduğu için ev sahibi ben hallederim dedi, A101'den SEG 12000'lik almış bakalım nasıl çıkacak :)

• klima5505 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar sizin verdiğiniz bilgiler ve tavsiyeniz sayesinde Mitsubishi MSZ-LN 50 VGR 18000Btu olan modeli 13bin tlye aldık gönül rahatlığıyla tekrardan çok teşekkür ederim iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peace987

Merhabalar sizin verdiğiniz bilgiler ve tavsiyeniz sayesinde Mitsubishi MSZ-LN 50 VGR 18000Btu olan modeli 13bin tlye aldık gönül rahatlığıyla tekrardan çok teşekkür ederim iyi forumlar.
    Hocam nerden kaça aldınız acaba? Peşin mi taksitli mi? 3/4 kullandıktan sonra yorum yapabilir misiniz? Özellikle sesaizlik ve performans olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: alexxiev84

Servis geldi ses normal dedi. Dış ünitede Bu kompresörlerde böyle ses çıkıyormuş. Şikayetvar ve tüketici heyetine başvurucam. Arçelik 18 binlik klima alacakların dış ünitenin sesine katlanmak zorunda olduklarını bilsinler...
    BENDE BEKO 31830 MODELİ VAR YAZLIKTA KULLANIYORUM 17076 BTU İLK BAŞTA SESLİ ÇALIŞIYOR ORTAM ISINI BULUNCA SES ADETA DUYULMUYOR BEN ÇOK MEMNUNUM
  • cankara35 kullanıcısına yanıt
    Xpower freshi carrier satıcıları bile önermiyor. Stok eritme için satıyor olabilir.

Xpower gold düşününüz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

Klima konusunda uzman arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var.

Bir odamız ve bitişiğinde de salonumuz var. Aşağıdaki gibi;

Oda ve salon öğleden güneş batana kadar güneş görüyor ve çok sıcak oluyor. Salonda ara sıra oturuyoruz ancak oda da tüm vaktimiz geçiyor.

Her iki yerde kullanmak üzere klima ihtiyacımız bulunmakta. Multi split bir klima mı düşünmeliyim? Kaç btu olmalı? Hangi markayı tercih etmeliyim? gibi cevabını bilemediğim sorular var.

Bütçemin üst sınırı 6000-6500 civarı.

Bu konuda yardımcı olabilirseniz çek sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enozturk -- 20 Mayıs 2020; 22:52:2 >

• Selam ...

Sigma Comfort SGM18INVDMS VE Sigma Plus SGM18INVDMG

ARADAKİ FARK NEDİR ..?

BİDE DD A5 LE KIYASLARSAK HANGISI ÖNE ÇIKAR ..?
  • Merhabalar arkadaşlar 5*5mt2 oturma salonuma klima almayı düşünüyorum yanlız maddi durumdan dolayı ucuz bir model almam gerekiyor a101'e gelen 12bt lik seg klima iş görür mü sizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mubammed_cavus

Selam ...

Sigma Comfort SGM18INVDMS VE Sigma Plus SGM18INVDMG

ARADAKİ FARK NEDİR ..?

BİDE DD A5 LE KIYASLARSAK HANGISI ÖNE ÇIKAR ..?
    https://www.epey.com/klima/karsilastir/175132-368762/sigma-plus-sgm18invdmg-18000_sigma-comfort-sgm18invdms-18000/

Daha yüksek btu hem soğutma hem ısıtma aha verimli gözüküyor.
    Sigma ile alakalı ses problemleri okudum internetten ama bilemem tabi.
    Dd a5 ile sigma comfort birbirine yakın geldi bana. Ama klima ustamız daha iyi bilir.

• Mubammed_cavus kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bende araştırıyorum. Öğrendiğim kadarıyla DD ve Sigma Gree klima üretimi. DD Plus, Sigma Plus ve Gree Fairy aynı cihazlar ve f/p olarak iyi deniyor. Hangisini uygun fiyatsa o alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

Şimdiden teşekkür ederim hocam. Kıyasla birlikte iyi bir inceleme ortaya çıkacaktır. Tekrardan hayırlı olsun.

Saygılarımla...

Alıntıları Göster
    Kurulum yapıldı kullanmaya başladım kompresör sesi biraz yüksek gekdi bana yan odadan ilk açıldığında duyabiliyorum sonradan oda sıcakkığını bulunca ses azalıyor. Mutsubıshi deluxe power kullandığım için arada farkı kesinlikle görebiliyorum mitsubiahi ne çalışma başladıpında nede sonrasımda bu sesi duymuyorsunuz.. Mutsubıshi kesinlikle bu alanda 1 numara ama fiyat oerformansda göze alacak olursak midea da iyi bir alternatif olarak düşenebilirsiniz ilk açılış sesi haricinde memnunum... @klima5505

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzii07 -- 21 Mayıs 2020; 0:20:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fp

Hocam evet o gün gördüm hatta ilk önce 3500 e çıkarttılar "oh iyi bari" deyip seviniyordum. 3000 i görünce iptal edip tekrar sipariş verdim.
    Sevindim, güle güe kullanın
  • 
Sayfa: önceki 21852186218721882189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.