Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
64.946
Cevap
961
Favori
4.901.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21842185218621872188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam %7 lik zam olacak demiştim olmuş bayi alamıyor klimayı şimdi baymak elegant prime yöneldim 18000 büt toplam 5300 tl 7 metre bakır borulu tavsiye edermisiniz baymağı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • klima5505 kullanıcısına yanıt
    Hocam yardımınız için çok tşkler. Bugün öğlen arasında evime yakın bir iklimsa bayiinden sigma comfort aldım. Yarın takacaklar. Hayırlısı diyelim :)

• Klima alalım dedik geçen hafta salı günü nakit keşş parayı saydık adama.

Perşembe cuma gelir dedi sonra servisi cuma aradık cumartesi takılır dedi. Cumartesi aradık hafta içi olur abi dedi.
    Pazartesi aradık satıcıyı nakliyede sorun var dedi salı dağıtıma çıkılır takılır abi dedi.
    Dün gittik adam özür diledi bugün olmayacağını bizzat yarın horoz lojistiğin yerine gidip alıp bugün taktıracağını söyledi.

Gün bugün oldu hala bekliyoruz...
    Klimanın markası Toshiba. Ama esnaf kafası Regal

Edit : aradık yine aynı terhane horoz lojistik tatmin edici cevap vermiyormuş gidip alıp yarın taktıracağını söyledi. Dünde babası aynısını söylemişti ve söz vermişti. Yazık çok yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 20 Mayıs 2020; 17:11:18 >
  • Hocam merhaba dd a5in bugün kurulumu yapıldı. Vakum yapıcak mısınız dediğimde süpürme işlemi yapıldı dendi. Dış üniteye bir şeyler bağlamışlardı. Klima güzel soğutuyor ama şu vakum meselesi kafama takıldı. Tekrar çağırıp yaptırayım mı?
    selamlar.

benim baymak klima var.su atılan hortum yağmur yağınca suyu aşağıya indiren borular varya ona bağlandı.sonra bu hortum sıkıntı çıkardı o yağmur indiren borudan falan çıktı hortum.servis geldi yaptı.şimdide o borunun başka bir yerinde su sızıntısı oldu klimanın 4 sene daha garantisi var.benden bakım parası yok hortum parası falan istedi.klimayı kışın soğukta sıcağa alarak çalıştırdım bundan olmuştur diyorlar.adamlar doğrumu söylüyor.garanti kapsamına girmezmi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -massive- -- 20 Mayıs 2020; 16:5:31 >
  • Selamun Aleyküm, hocam geçen size danışarak 12lik vessen klima aldım salona memnunum bi sıkıntım yok. şimdi diğer küçük odam var oraya da düşünüyorum. ama burası baya küçük tam ölçüleri bilmemekle beraber tahmini 12-13 m2 bi oda. buraya klima almak yerine girişe kapının üstüne bi klima alıp küçük oda, yatak odası ve antreyi serinletmek için kullabilir miyim diye düşünüyorum. gece çok sıcak oluyor. yatak odasında yatılmıyor. sadece yatak odasına alsam da orası da küçücük bi şey 10 m2 falandır herhalde, boşuna gibi olacak. EK'te bi çizim yaptım ölçüler çok gerçekçi olmayabilir, gerekirse eve gidince ölçüp tekrar çizebilirim. Salonum 17-18 m2 falan 12lik çok bile geliyor 27-28'de falan kullanıyorum. Buz gibi etmesi gerekmiyor zaten beni rahatsız ediyor, odalarda durulacak ve yatak odasında yatılacak kadar olsa iş görür. Denizli'de ikamet ediyorum yazları 45'i falan görüyoruz, durulmuyor sıcaktan. Yardımınız için teşekkür ederim. En ucuz 12lik inverter klimayı alacağım. Regal olacak büyük ihtimalle. En ucuz o var şu an... Kırmızı ile işaretli yere düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi md3likan -- 20 Mayıs 2020; 16:14:32 >

hocam merhaba. geçen sene 12 mt2 odamız için 12000 btu mitsubishi hr35vf modelini almıştık. bu sene kullanmaya başladık. ben de bu konunun acemisiyim. ilk defa kullanıyorum.. ekonomood modunda birkaç gün deneme yaptık. 18 dereceden başlayıp 26lara kadar geldim ama çok soğuk geldi. galiba sürekli bu modda çalışmıyor diye düşünüp bugün ekono modu kapattım vane düğmesine basıp otomatiğe getirdim. şimdi 24 derece rahatsız etmeyen bir serinliği var. Bu yaptıklarım doğru mu acaba? sürekli klima çalışmalı mı çünkü günlük kapatıp açıyorum.. faturaya kaç gelir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

Merhabalar.

Arçelik 18325 ve Arçelik 12325 Ekolojik serilerini tavsiye edebilirim. Verimlilik değerleri iyidir,memnun kalacağınızı düşünmekteyim.

Saygılarımla...

Alıntıları Göster
    Merhaba ilçemizde ve yakın çevremizde hiç kalmamış 18 binlik.
    Profilo P3ZMI/A 18908 /02 serisini bulduk, 4500 taksitli. Peki bunu tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.eser01 -- 20 Mayıs 2020; 22:45:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yaklaşık 10m2 odaya Electrolux OptiBreeze X3 Wi-Fi 09 almayı planlıyorum ne dersiniz memnun kalır mıyım bütçem 3000TL altı başka ne önerirsiniz. teşekkürler
  • 17m2 Oturma odasına 12.000'lik klima aramaktayım. Öğleden sonra güneş görmüyor direkt olarak. 12.000'lik istedik ama teknolojisi daha iyiyse parayı oraya ayırıp 9000'likte takabiliriz. Aşağıdaki modellere baktım acaba bu fiyat bandında önerebileceğiniz modeller nelerdir? Malatyada'yım kuru iklimi var yazın güneş yakıyor, kışın hava -15 leri görebiliyor. Kışın ısıtma maksatlı kullanırken sıkıntı çıkarmaması da önemli :)

Arçelik ProSmart 12560 Wi-Fi A++ 12000 BTU
    Bosch B1Zmx12407 A++ 12000 Btu
    LG Prestige 8600 veya 9000 olanı, başka teknik farkı varmı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoBus -- 20 Mayıs 2020; 19:29:25 >
    Hem Daikin hem ME 'nin Eskişehir'de olmaması beni biraz endişelendirdi. Bölge müdürlüğü ile görüştüğümde her iki markada komşu illerden satış yapıp kuruluma gelebiliriz diyor fakat herhangi bir problemde hem hızlı müdahele olmama hem de servis bedellerinin yüklü olacağını düşünüyorum.

Alternatif olarak Mitsubishi Heavy markasına yöneleceğim gibi burada da SRK50ZS-ST ve SRK50ZSX-W(S) modelleri arasında kaldım.
    Aralarındaki tek fark enerji verimliliği mi ? Bir de diamond ve premium farkı tam olarak nedir?
  • İyi günler. Yaklaşık 30 metrekare, güney doğu cephe, orta halli yalıtıma sahip (Tek ve geniş penceresi güneydoğu) Salona taktıracağım ve günde yaklaşık 6-8 saat arası sadece SOĞUTMA da kullanacağım (sanırım 18000 btu gerekli) bir klima tavsiyenize ihtiyacım var. Bütçem 5000 TL. Zorlama ile son 6000 TL. @klima5505 hocam size zahmet öneriniz ne olurdu. Malum klima fiyatları yerinde durmuyor bir an evvel alayım diyorum. Teşekkürler, Saygılar...
  • İyi günler hocam kolay gelsin 3 4 gündür yorumları okuyorum sizin yoruma dayalı olarak geniş servis yelpazesi sayesinde Arçelik 18325 modeli aldım vakumlama olacak ama aleminyum boru kullanılacak denildi sizce bakır diye ısrar etmemin faydası olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgattable -- 20 Mayıs 2020; 19:9:9 >
  • fp kullanıcısına yanıt
    Selam,
    Kargolamadılarsa iptal edip yeniden sipariş verin, 3.000TL şu an ;)
  • Merhaba arkadaşlar bu üç klima arasından hangisini almalıyım sizce. Fiyatları aşağı yukarı aynı. Lg de ekstra wifi var.

Baymak / elegant plus 12A
    LG / S3-M12JA2FA
    ARÇELIK / 12325

Teşekkürler

• sceptic S kullanıcısına yanıt
    Hocam evet o gün gördüm hatta ilk önce 3500 e çıkarttılar "oh iyi bari" deyip seviniyordum. 3000 i görünce iptal edip tekrar sipariş verdim.

• Önceki yorumlarınızı okudum. Gerçekten verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ben de evime klima almak istiyorum ve bu konuda sizin önerinizi almak istedim.
    salon + mutfak 50-55 m2 ve salon direkt koridora açılıyor kapı yok. (ev ortalama 140 m2)
    yalıtımlı bir ev
    ara kat
    genelde soğutma amaçlı kullanılacak belki ısıtma da olabilir ama 1 ayı geçmez
    denizlide ikamet ediyorum
    Sitede kaldığım için bina dışarısına dış ünite takılmasına pek sıcak bakmıyorlar. sadece klima için ayrılmış bir yer var, dış ünite oraya takılacak. ileride diğer küçük odaya takmak istesem böyle bir sorun ile karşılaşacağımı düşündüğüm için multi split klima baktım. bilginiz veya öneriniz var mı? yani önceliğim salona taktırmak. salon için 24000 BTU baktım. sizce multi split klimaya gerek var mı ? yoksa salona 24000 BTU lük klima salona yeter de artar mı ? hem multi split olarak hem de salon için normal klima önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim

• Selamın Aleyküm ..

ACİLLLLLLLL

Arkadaşlar Öncelikle Size Saygımı Sunuyorum ..

Nu iki Model Arasında kaldım .. hangisini almamı tavsiye ederseniz ..

-Sigma Comfort SGM18INVDMS A++ 18000 BTU Inverter

-Demirdöküm A5 A++ 18000 BTU Inverter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mubammed_cavus

Selamın Aleyküm ..

ACİLLLLLLLL

Arkadaşlar Öncelikle Size Saygımı Sunuyorum ..

Nu iki Model Arasında kaldım .. hangisini almamı tavsiye ederseniz ..

-Sigma Comfort SGM18INVDMS A++ 18000 BTU Inverter

-Demirdöküm A5 A++ 18000 BTU Inverter
    Kaça buldunuz?

Hocam tekrardan merhaba bi tanıdığımız ALARKO CARRİRR XPOWER FRESH modeli uzerinden guzel bir indirim yaptı toptan fiyatına gelecek kadar. Bu cihaz hakkinda yorumlariniz nelerdir. Btu18.000 ?

• 
Sayfa: önceki 21842185218621872188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.