T

Binbaşı
27 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 135 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Gereksiz
Merhaba dostlar bir adanalı olarak samsuna yeni taşındım ve evime net+tv almam gerekiyor bulunduğum mahallede malesef kablotv altyapısı yok bh yüzden f/p oranı iyi iki bir paket öneriniz varmı .? TT tivibu giriş+6mb nete 79 tl dedi
Merhaba arkadaşlar umarım aranızda bana fikir ve öneri verebilecek arkadaşlar vardır. Başlıktada belirttiğim gibi memuriyet için istenen heyet raporunda üroloji doktorumun ultrason istemesi ile sol böbregimde büyüme daha sonrasında tomografi sonucunda ise böbrek idrar kanalında UPJ darlık olduğu ortaya çıktı heyette bundan dolayı 1 yıl sonra kontrol şartı ile çalışmama onay verdi iş yeri hekimi ise darlık için ayın 14 üne kadar çözüm bulmazsam çalışmam için onay vermiyecegini belirtti.

Adanada yaşayıpta ayın 14 üne kadar UPJ darlığı için stant takabilecek özelde veya devlette bildiğiniz bir üroloji doktoru varmı acaba .?
Selamün Aleyküm dostlar başlıkta da belirttiğim gibi dk ve sms almak yerine interneti yüksek olan ucuz bir paket varmı önerebileceginiz.? Hat markası fark etmez zaten 3g modemde kullanma maksatlı alınacak
Selamün Aleyküm dostlar Kasım ayının 8 inde servise giden Lumia 535 telefon Kasım 24 de yedek parça bekleme moduna girdi ve bugünde tamir edip kargoya verdiklerini bildirdiler yanlız ben tüketici hakem heyetine şikayette bulundum şimdi ne yapmalıyım.? Kargoyu geri gönderim mi .?

Not = Burasının Android cihazlar bölümü olduğunun farkındayım
Sa arkadaşlar ryzen 1200 işlemcili bir sistem yapmayı düşüyorum hatta işlemci sipariş bile edildi geriye ram ve anakart kaldı anakart işinden anlamadığım için sizce hangi anakartı almalıyım .?

Asus =>http://www.vatanbilgisayar.com/asus-prime-b350m-a-amd-x370-am4-ryzen-ddr4-2666mhz-oc-anakart.html
Asrock =>http://www.teknobiyotik.com/asrock-ab350m-ryzen-am4-socket-3200-mhz-oc-ddr4-m-2-ssd-matx-oyuncu-anakart-asrab350m.html

Ram olarakta bu modeli düşünüyorum=>http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-flare-x-ddr4-2400mhz-cl16-1-2v-amd-ryzen-uyumlu-tek-modul-ram.html
..
Sa arkadaşlar 2 elden gigabyte g41m-combo anakart aldım ve PC yi kapattığımda mause+klavye ışıkları sönmüyor acaba anakartmı sıkıntılı yoksa kartın bir özelliğimi
..
Sa arkadaşlar elimde Ecs g31t-m7 anakart var ve e8500 işlemci almayı düşünüyorum ayrıca bu linkteki işlemci benim anakart ıle uyumlumu acaba...?

Intel Xeon X5260 3.33 GHz/6 M/1333 LGA771 Işlemci yakın Çekirdek 2 Çift çekirdekli E8500 IŞLEMCI LGA 775 anakart 2 Parça üzerinde çalışır Ücretsiz
http://s.aliexpress.com/Mn6fmQjm
(from AliExpress Android)
Hakkında
Meslek: Okumaya Çalışan Mühendis
İlgi Alanları: Bilim, Sanat, Teknoloji
Forum İmzası:
...Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene Diyebilene...
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
1.6 16v Palio
Mobil cihaz
redmi note 8
Mobil cihaz
Huawei Nova (iphone 4s)
Mobil cihaz
Samsung Galaxy mini 2
Mobil cihaz
Lg G2
Mobil cihaz
GM 9 pro
Mobil cihaz
GM 4G
Mobil cihaz
Huawei p8 lite
Mobil cihaz
poco x3 nfc
Mobil cihaz
Mi Note 3
Mobil cihaz
iPhone 5
Mobil cihaz
Huawei P9 lite 2017
Mobil cihaz
Avea intoch 4
Mobil cihaz
Asus Zenfone 5
Mobil cihaz
redmi note 7
Mobil cihaz
LG G6
Mobil cihaz
Huawei Vision
Mobil cihaz
Lenovo A7010
Mobil cihaz
Huawei G7
Operatör
Vodafone
Takım
Fenerbahçe
TV
Toshiba "Vestel"
Ses Sistemi
Logitech
Notebook
Asus
Kulaklık - Amfi
AKG Y20
Clash of Clans
86 Level "Sıkıcı"
İşlemci
RYZEN R3 1200
Anakart
ASUS 350M A PRİME
Sabit Disk
WD 1TB Blue
Ekran Kartı
GİGABAYT RX 460 4gb
Modem
Huawei
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.877
İkinci El Bölümü Mesajları: 65
Konularının görüntülenme sayısı: 10.051 (Bu ay: 310)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 927 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.