|
Hocam güzel anlatsan ne olur forumda bile yav he he diye ergen ergen konuşan tiplere prim verenler varken kime ne anlatırsın. Seçim öncesi millet yine bu forumda tayyip bitti karşısındaki ceketini koysa kazanır derken ben hep akp den bir ihtimal kurtulmanın yolu en yakınındaki partinin oyunu yükseltmekten geçer diyordum çünkü sonucun böyle olacağını biliyordum. Aynen dediğiniz gibi akp'nin mhp tarafından desteği yanında birde kemik tabanı var bunun üstüne azımsanmayacak şekilde yurt dışı oyları var üstüne ülkede sayısı belirsiz oy kullanan mülteciler var birde bunun üstüne seçim öncesi serbest bırakılıp güçlenmelerine göz yumulan çeşitli tarikat oyları da eklenince akp zaten ekonomiden dolayı özellikle batıdan yaşayacağı oy kaybını fazlasıyla telafi etmişti zaten. akp en büyük kalesi gördüğü İstanbul da seçimi kazanamadı varmı ötesi. Video da da bahsettiği gibi K.K. ile erdoğan arasında çok bir fark yoktu siyasal islam ve tarikatların etkisini azaltmayla yeniden Cumhuriyetin kazanımlarının başlayacağı bir Türkiye'yi kazanmayı kıl payı kaçırdık. Geçmiş olsun gerçi geçmedi çok sürmeyecek bu millet K.K. gibi değişime ön ayak olacak adamları mumla arayacak ama iş işten geçti artık. |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt