Şimdi Ara

KK CİDDİ CİDDİ SEÇİLSE NE OLURDU? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam güzel anlatsan ne olur forumda bile yav he he diye ergen ergen konuşan tiplere prim verenler varken kime ne anlatırsın.

Seçim öncesi millet yine bu forumda tayyip bitti karşısındaki ceketini koysa kazanır derken ben hep akp den bir ihtimal kurtulmanın yolu en yakınındaki partinin oyunu yükseltmekten geçer diyordum çünkü sonucun böyle olacağını biliyordum.

Aynen dediğiniz gibi akp'nin mhp tarafından desteği yanında birde kemik tabanı var bunun üstüne azımsanmayacak şekilde yurt dışı oyları var üstüne ülkede sayısı belirsiz oy kullanan mülteciler var birde bunun üstüne seçim öncesi serbest bırakılıp güçlenmelerine göz yumulan çeşitli tarikat oyları da eklenince akp zaten ekonomiden dolayı özellikle batıdan yaşayacağı oy kaybını fazlasıyla telafi etmişti zaten.

akp en büyük kalesi gördüğü İstanbul da seçimi kazanamadı varmı ötesi. Video da da bahsettiği gibi K.K. ile erdoğan arasında çok bir fark yoktu siyasal islam ve tarikatların etkisini azaltmayla yeniden Cumhuriyetin kazanımlarının başlayacağı bir Türkiye'yi kazanmayı kıl payı kaçırdık.

Geçmiş olsun gerçi geçmedi çok sürmeyecek bu millet K.K. gibi değişime ön ayak olacak adamları mumla arayacak ama iş işten geçti artık.

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

Ben de sizin dediğiniz gibi biliyorum. Doğru diyorsunuz hocam ama sanki bir şeyleri yapmak evcilik oynuyormuşcasına kolaymış gibi düşünülüyor. O gelse böyle olur bu gelse şöyle olur deniyor. Yazımın ana düşüncesi şu sadece ana düşünceye odaklanmak lazım. Askeriyeyi örnek verirsem, kara kuvvetlerinin başına sizin istediğiniz, askerlikten gelmeyen, saygı görmeyen birini atadığınızı düşünelim. Alt komutanlıkları da aynı şekilde doldurduğunuzu düşünelim. Sonra da ülkeyi iç savaşa sürükleyecek bir eylem yaptırmaya çalıştığınızı farz edelim. Emir demiri keser mi diye sorarsınız kendi kendinize. Çünkü o komutanlara askerin saygısı olmaz. Komutanıyla beraber ölüme gitmez, ona gönülden inanmaz. Tam tersi de olabilir ama ben o kadar kolay olmayacağını bunun bir süreye yayılması gerektiğini düşünüyorum.

Bakın İsrail Filistinlileri katlediyor mesela. Neden bu kadar tepki çekiyor çünkü 1 haftada 1 ayda çok fazla insan öldürdü. 1 yılda öldürse kimse sesini çıkarmaz. Bazı eylemleri hızlı ve uyumlu ortamı yakalamadan gerçekleştirmek ters teper. Bunu söylemek istiyorum. Hani Kılıçdar gelse söylenenlerin hiç birinin olacağını da sanmıyorum. Kılıçdaroğlu bugüne kadar Türkiye siyasetinden geçmiş diğer önemli insanlardan farklı değil. İnsanlar sadece önyargılarını beslemek için bahane arıyor. Türkiye siyasetine kim girmişse %90'ı ....nu çıkarana kadar bırakmamıştır siyaseti.

• Tarihte -sa/-se kullanılmaz.

Boş boş birbirinize düşmekten başka hiçbir işe yaramaz şu muhabbet baştan söyleyeyim.

• alex59 kullanıcısına yanıt

Kemal'in başarısız birisi olduğu idrak edebilmen için ne gerekiyor? Ajdarı da getirelim bir deneyelim bakalım oluyor mu.

• Ajdar dan bahsettiğine göre hayranısın herhalde.

Sizin kafayla akpli kafası arasında hiç fark yok sizin gibiler denemeden K.K. başarısız diyor diğer tarafta denemeden reis giderse ülke batar dış güçlerin uşağı oluruz diyor bakınca yok birbirinizden farkınız tek farkınız zıt kutuplarda kendi dünyanızda takılmanız.

Asıl senin gibilerin idrak edemediği gerçek şu bataklıktan çıkmak için bize bir ip uzatıldı ama senin gibiler bu ip kirli biz temiz ip uzatılmasını bekleyecez dediniz peki ne oldu sayenizde ip koptu ve hep beraber bataklıkta kaldık şimdi çırpın dur kurtulmak için.

Neyse sizin kafadakilere çok yazmaya gerek yok armudun sapı üzümün çöpü derken tren kaçtı şimdi aynı istasyonda trenin gelmesini bekleyin durun gelirse tabi.

Ne demişler nasıl yönetilmek istersen öyle yönetilirsin.

• Cok berbat olurdu. Ona ragmen su ankinden iyi olurdu. Dusun artik su ankini

• Xenom kullanıcısına yanıt
    Zuhaha belki de

Asgariyi 450 dolara tamamlarlarsa gene bir şey demeyecem ekonomiye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her şerde bir hayır vardır derler ya. Aynen öyle oldu. KK ve Y-CHP seçimi kazanmış olsaydı şu anda, sadece seçimden 25 26 hafta sonra Türkiye iç savaşı çıkmıştı.

Aynı anda hem aşırı sağ Kürt milliyetçisi HDP'ye hem de aşırı sağ Türk milliyetçisi ZP'ye hem de ayranım dökülmesin modundaki İyip'e içişlerini ve MİT'i söz vermiş bir adam ve teşkilatından bahsediyoruz.

9 tane c.başkanı yardımcısını saymıyorum bile. Her biri ayrı telden üstelik.

Agam meğer her şeyi bol keseden dağıtmış. Apo'yu da akil adam diye salardı bu kafayla. Sonra ver elini Elbistan.

• seçimden önce de yorumum aynı idi. erken seçim olurdu.

Türkiye tarihinde koalisyonlu (en az 2-3 partili) yönetimlerin ömrü ortalama 9 ay.

Bu defa daha erken olurdu.

ufak bir farkla bu beladan kurtulmuş olduk.

Ajdarın çok büyük hayranıyım, nerden bildin. Sen bir Kemaltaparsın. Kemale tapıyorsun. Kafanı kuma gömmüşsün etrafını göremiyorsun. Kemal'in Tayyipten farkı yok. Sen bana diyorsun ki birbirinizden farkı yok. Kimin kimden farkı yok? Zıt kutup Kemal ile Tayyip. Sen Kemaltapar olarak Kemali savunduğuna göre senin Tayyipçilerden farkın yok. Ben senin gibi siyasi birinin fanboyu olmam. Senin gibi Kemaltaparlar olmasaydı Kemal aday olmayacaktı ve temiz ip dediğin ipi o zaman görecektin. Halk sokakta Kemalin önünü kesip yalvarıyordu aday olma diye. O günleri çabuk unuttun. Siyaset futbol takımı tutar gibi körü körüne fanatizm boyutunda, biat etme üzerine yürümez.

• Kemaltapar ne la çocuk musun ergen misin sen.

K.K. benim zerre (bak dikkat ettiysen adını bile yazmaya gerek duymuyorum yorumlarımda) umrumda değil o zaman seçimde aday oydu eğer aday başka biri olsa ondan bahsederdim fanatiklik sizin gibilere mahsus ancak.

Adını soyadını bile yazmaya gerek duymadığım birinin fanatiği yaptınız birde beni pes yani. Zaten en beğenilen yorum ne kafada olduğunuzun kanıtı. K.K seçilse bağımsız yargıyla erdoğan yargılanınca suçlu bulunursa nasıl 2 yıl sonra %70 ile geri gelecek. daha çok örnek çok yazılacak şey varda sizin gibi boş hayaller peşinde koşanlara değmez.

Neymiş benim gibi Kemaltaparlar olmasa Kemal aday olmayacakmış kafaya bak. 6 lı masada kendi ortaklarını dinlemeyen beni dinleyecek he mi? çok boş yapıyorsun farkında bile değilsin.

Neyse hadi kardeşim gidin kendi dünyanızda kendi fantazilerinizle takılın.

• Dolar 1 anda 26 tl olurdu. Emekli maaşlarına zam yapmazdı.

Dansöz gibi kıvırma, Kemal hayranı şimdi adını anmaktan mı utanır oldun. Kemal seçilince Tayyip yargılanıcakmış. 5 yaşındaki çocukta bu kadar geniş bir hayal dünyası yok. Hayalperest olan sensin boş hayaller peşinde koşan benim. Benim kurduğum bir hayal yok. Senin kurduğun hayaller seni rezil ediyor. Yazdıkça batıyorsun. Cevap veremeyip konuyu saptırmaya çalıştıkça batıyorsun. Böyle devam et.  

• çözüm süreci kesin olurdu bence. şimdi yok canım diyenler olur. Biden geldi Rusya İsrail savaşları çıktı. Trump zamanında böyle şeyler olabilir miydi?

• Değişen sadece kadrolar olurdu, akp nin cemaat kadroları gider yerine chp nin alevi ve kürt kadroları gelirdi.
    Yalandan bir, iki göstermelik liyakat adı altında işe alımlar yapılır ama arka plan da kendi adamları dolardı.
    Eski akp artıkları bakan olurdu vs.
    Bu liste bitmez sonuç olarak burası Türkiye siyaset en yozlaşmış kurum ve hiç bir zaman değişmeyecek.
    Boşuna çene yoruyoruz, hayaller kuruyoruz. Paran var ise, adamın var ise kralsın yoksa her şeyin şansa kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

çok basit abd veya batının lehine kararlar alırdı

katar ı düşman israili dost ilan ederdi

dolar kendiliğinden düşerdi

terör partisi hdp başkentte yetkili olurdu

demirtas serbest kalırdı tekrar siyasete atılırdı

suriyeden askerlerimizi çekerdi terör yetişirdi bol bol

aklıma gelen bunlar

• Ev, Araba, Market, Döviz fiyatları düşerdi, burdan tatlı kâr eden, Al-Satçı, Emlakçı, Galerici, Bankacı kardeşlerimizin ağlaması yeri göğü inletirdi, 1,5 puanla direkten dönüldü de hiçbirşey değişmedi, son 5 yıldır hayat neyse, aynı şekilde kaldı çok şükür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam deccal olabilir mi. 😁

• Anlaşmazlık çıkardı aralarında o kadar ortakla iş yürümez her gelen bir şey istedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 14 Aralık 2023; 13:0:7 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.