Şimdi Ara

KK CİDDİ CİDDİ SEÇİLSE NE OLURDU? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KK değil CHP iktidar olacaktı. + CHP'yi 6 parti destekliyor. Hiçbiri de MHP gibi değil. Hepsi doğal olarak, olması gerektiği gibi bakanlık bilmem ne istiyor. Kısacası Hamza, seçmen ne talep ediyorsa o yapılacaktı. KK kim?

Adamlar daha muhalifken en büyük partnerleri iyipi zorbaliyor

İyiki olamadı inceyi ortak aday yapsalar kazanırdı guzel de olurdu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Benim basiretsiz kendini dayatan adamlara verecek oyum yok. Ben secmenim, oy hakkim var. Muhalefet kalmak istemiyor olsaydiniz seciniz cikacakti KK yi defedecektiniz.

Bu secimi bile isteye katleden, kaybeden bir herife de oy veremezdim. Amaci iktidarlik olsa kendi yerine daha garanti olani secerdi. Ayni haltin laciverti hepsi.

Bundan sonra hicbir sey umurumda degil, isterlerse ulkeyi satip, bolsünler alakadar olmam. Ben hayatima kendime bakarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 15 Aralık 2023; 0:25:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

KK CİDDİ CİDDİ SEÇİLSE NE OLURDU?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 16 Aralık 2023; 11:31:51 >

O yüzden mi 6 parti de "sen aday olma" dediği halde kendi kafasına göre takıldı?

Ana muhalefet CHP ise ve diğerlerinden daha fazla oy aldı ise 6 parti olması pek birşey değiştirmez, (kaldı ki değiştirmedi zaten.)

Çok üzülüyorum ki konuya bakınca hala k.k. dan medet umanlar olmuş.

Keşke Kılıçdaroğlu şimdi kendine bi parti kursa.

Bakalım burdakilerin kaçı yeni kurduğu partiye oy verecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 16 Aralık 2023; 22:48:56 >

kısaca pek bir değişim olmazdı

Gemicikler ile İsrail'le ticaret yap

Ukrayna'ya koşarak bedava 3 tane SIHA verirken Filistin'e sadece dua gönder

Damadı "Dolar 10 TL olacak" diyenlerle TV ekranlarda milletle dalga geçerken kendince bahane uydur

"Ben ekonomistim" diyerek vatandaşın 3 kuruşuna göz dik

10 gün kadar önce HDP'yi ziyarete git

TRT'de Öcalan'ın mektubu okutulurken 3 maymunu oyna

Süleyman Şah türbesine bile sahip çıkamayıp kendi milletini ayrıştır

Zamanında "Dolandırıcı" dediğin Mehmet Şimşek'i ekonominin başına getir

TBMM'de "Fetö Soruşturması'na RED oyu ver

Hadi başka kapıya koç

Okuduğunu anlamıyorsan cevap yazma. KK'yı savunan mı var? CHP ŞAHIS PARTİSİ DEĞİLDİR. KK, BAYKAL, İSMET İNÖNÜ, ERDAL İNÖNÜ GELİR GEÇER, CHP KALIR.

***'in çıraklık eseri DP: Menderes gitti parti bitti.

***'in kalfalık eseri Anap: Özal gitti parti bitti

.

.

.

Türkiye var olduğu sürece CHP de var olacak. Söylenen şeyi anlayabildin mi? KK için Allah, peygamber, İslam'ın lideri vs. diyen yok. Adamın DİĞER SİYASETÇİLER gibi kendisine hayrı yok. Farkı anladın mı?

Böyle çizgisinden şaşmış bi parti surekli muhalefette kalacaksa varsın sonsuza dek olmasın.

Ülkeye faydalı partiler lazım, senin savunduğun gibi partiler lazım değil.

CHP eğer bu zihniyetten çıkmazsa, ha ilelebet muhalefette kalmış ha yok olmuş farkı yok.

Ne yazık ki siz de bunu anlamıyorsunuz.

Ben şahsen ülkemde güçlü bi muhalefet olsun isterim. Güçlü muhalefet olursa hükümet partisi istediği gibi at oynatamaz. Bilir ki bir yanlış yaparsa sonraki seçimde gider.

Ama böyle bi muhalefet varken adam istediğini yapıyor. Nasıl olsa yine kazanacağım diyor.

Çünkü ortada oy verilecek bir muhalefet yok.

Bunu göremiyor olmanız bizim değil sizin eksikliğiniz.

Özgür Özel gelince manşetlerde "CHP de büyük değişim" yazdılar.

Sadece k.k. gitti ö.ö. geldi. Kalan herkes hala partide.

O da gelir gelmez pkk ya selam çaktı.

Bu mu büyük değişim? Sen buna cidden ülke için hayırlı değişim mi diyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 17 Aralık 2023; 19:15:57 >

• Genelkurmay diyor ki bize talimat verilirse PKK'yı bitiririz. PPK istenirse 40 sene önce biterdi. Şu gün istensin 6 aya Allah'ın izni ile Genlkurmay jiletle kazır. Ha yapamıyor musunuz? HDP'nin yeri meclistir.

Eyalet sistemine geçsek AKP'li eyalette yaşar mısın? Yoksa benden önce CHP'li eyalete mi koşarsın? Allah adına yemin edip soruma cevap versene. Git aynı soruyu ailene de sor. Hatta bir soru daha sor, bu zamana kadar kime oy vermişler de seçilmemiş. Anaları, babaları dahil. Peki senin hedefin nedir? Senin çocuğun da yarın "120 yıldır memlekete çivi çakmadılar" mı desin? AİLE AKRABA KOMŞU İZİNDEN GİTMEK İYİ BİR ŞEY OLSAYDI PEYGAMBERİMİZ GİDERDİ DEĞİL Mİ? GİTSEYDİ AMA KENDİ DE PUTPEREST OLURDU DEĞİL Mİ?

Türkiye'de yüzlerce parti var. Bildiğim kadarıyla 30 küsur partinin seçimlere girme yeterliliği var. Bunların içindeki iki parti AKP'de başbakanlık, bakanlık yapmış kişilerin partisi. CB yapmış kişi de Babacan'ın partisini destekliyor. TÜRKİYE'DE SADECE CHP VARMIŞ GİBİ MUHALEFETİ CHP'YE İNDİRMEK? Bu taktiktir, AKP'nin taktiği de değildir. AKP'nin kafası basmaz bunlara. Forumda her şey yazılmıyor, bu tip taktikleri kimse babasının hayrına vermiyor.

Oy mevzusuna gelince. Türkiyeyi bırak bugün ABD'de genel ve/veya eşit oyu kaldır Cumhuriyetçiler veya Demokratlar başkanlığı ve senatoda çoğunluğu ancak rüyalarında görür.

• retro61 R kullanıcısına yanıt

londra ve tertemiz hmmmm

KK CİDDİ CİDDİ SEÇİLSE NE OLURDU? 

Hayallerle yaşayanı gerçekler öper.
  • Yerine gelende(KK isimli dosyanın kopyası) kendisinden pek farklı değil, benim gözümde bittiler, Atatürkçü özüne dönmeden ve kadrolarını temizlemeden benim için artık yok hükmünde.

Gitsin selam çaktıklarından oy istesin. Gelecek seçim muhtemelen büyükşehirde kaybedilecek, benim gibi kızgın çok seçmen vardır. Birisi şovmen zaten, diğeri son seçimde elini taşın altına koymak yerine bağlılık bildirerek kendini bitirdi.

Benim için yapılan hatalar affedilmez boyutta, kendini aday olarak dayatan truva atı gibi eleman, neredeyse kazanması kesin olan fakat görevi almayan elaman, bunlarla artık sürdürülemez, yeni kadrolar yeni yüzler görmeden benden paso.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 28 Aralık 2023; 14:54:16 >

kötüyü başkasıyla karıştırıyorsunuz

kötünün kendisi ingilizler işte

bak dikkat ettiysen yalan söylüyor demiyorum kontrol tamamen onlara geçer

Hayallerle yaşayanı gerçekler öper.
  • kk cumhurbaşkanlığı için bağımsız aday olsun, % 1 bile oy alamaz.

o halen % 48 oy kendisinin muhteşem siyasal karşılığına verildi sanıyor.

zira batırılmamış alan yok.

lakin insanlar daha fazla batmayı seçti...

• Ülkücü Mücahid Hafız Seyyid KK efendi seçilse idi; Mersin Güneydoğunun incisi olurdu, 23 nisanla 29 ekim yer değiştirirdi, terör örgütlerine yardım ve yataklık yapmaktan ülkeyi teslim etmeye geçilirdi, türban özgür olurdu, verilen sözler tutulmazdı, kuldan utanmadan istenilen herşey yapılırdı, dinin tanımı yeniden yapılarak kimin kimi yarattığına karar verilirdi, komşular çalınırdı, kimse Allah'tan korkmak zorunda kalmazdı, isteyen istediği gibi element uydururdu.......................

KK CİDDİ CİDDİ SEÇİLSE NE OLURDU?A Haberyoutube
    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı gaflarla vatandaşları bu zamana kadar kırdı geçirdi. Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin “gaf adamı” unvanını tek başına yaptığı açıklamalarla sonuna kadar hak etti. İşte Kılıçdaroğlu’nun gülme garantili o açıklamaları….
    https://www.youtube.com/watch?v=v-IowhP-l6A

Ama en önemlisi yanındaki yağcılardan dolayı yürüyen merdivenlerden inmek bile kabusa dönüşürdü.

KK CİDDİ CİDDİ SEÇİLSE NE OLURDU?LuckyPushyoutube
    Yürüyen merdiven Kemal Kılıçdaroğlu
    https://www.youtube.com/watch?v=DFtv6GB6cG4

Kimse çıkıpta dili sürçmüş demesin sonuçta "Arifin fikri ne ise zikri odur."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elleham -- 28 Aralık 2023; 22:5:55 >

• Unutmuşum birde namussuz siyaset gelirdi (sanki yeterince yokmuş gibi).

https://www.youtube.com/watch?v=0POq-7Rnsu0

• Hdp’nin bunun için chp’ye ihtiyacı yok ki ? Bunları meclise sokan Akp. Şimdi Hüdaparda özerklik istiyor. Pkklılar yetmiyordu başımıza hizbullahçılarda bela oldu. Chp muhalefette ne yapabilir ki sen meclise sokmuşsun. Adam madem akp bu kadar meclise sokturmasın. Bu ülkede her şey uzun adamın 2 dudağının arasında. Ama pardon hdp olmazsa muhalefete iftira atacağı konu kalmaz oy kaybeder. Hdpnin varlığı akpyi var ediyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.