Şimdi Ara

kızlarla konuşamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 17 yaşındayım kızlarla hiçbir şekilde konuşamıyorum. Arkadaşlarım kızlara küfür,kötü söz, hakaret ediyolar ama kızlar çocuğun peşıni bırakmıyorlar. Ben kızlara değil küfür, göz göze bile gelince utanıyorum. Bu olayı nasıl yenerim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Korkunla yüzleşerek daha doğrusu üstüne giderek.
  • Hocam ben çekingen biriyim. Pat diye kızların yanına giderek "naber la tipsiz " vs. Diyemem :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri benimi anlattı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlarla konuşurken gözlerinin içine bak. Mutlaka kimle konuşursan konuş gözüne bak.
    Ben de senin yaşlarında kızlara karşı öyleydim.
    Şimdi üniversitedeyiz rahat konuşuyorum sorun yok.
    Onları normal arkadaşınmış gibi gör.
    Sevdiğin kız varsa bilemem ama ben de sevdiğim kız karşısında afallıyorum kalp küt küt. Diğer kızlarla rahat konuşuyorum.
  • Aha lise 1'deki halim. Lise 1 sınıf tekrarı yapınca bir arkadaşım sayesinde kızlarla arkadaş ortamı yapmıştık o sayede düzelmiştim. Şimdi hoşlandığım kıza bile ana avrat kayabiliyorum.
  • Lise 1'de çaylak gibi hissettiğim için kendimi, kızlarla konuşurken "ulan şimdi mal mal konuşmayım şunların karşısında" gibi afallamalar yaşıyordum, taa ki lise 2'ye geçtim çaylaklıktan terfi oldum kendimce, ondan sonra artık kızlarla, erkek arkadaşlarımla nasıl muhabbet ediyorsam öyle konuşuyorum, mesela kızın tekine geçen "orgazm olabiliyor musun" falan diye soru sordum, olay kafada bitmiyor, korkunla yüzleş. Mesela tıpkı ben hala diş doktoruna gidememem gibi, farksız.
  • Ayni Durumda Bende Varim egoları cok fazla yüksekmiş gibime geliyor hepsinin :)
  • Bende böyleyim be dostum
  • berkes kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sınıfta kaldım lise 1de şimdi 2000 lilerle okuyorum :( kızların yanına gidince bana 2000 li muamelesi yapıcakmış gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende eskiden oluyodu mastürbasyonu azalttım korkumla yüzleştim kızların olduğu ortamlarda geriliyodum fakat şimdi o zamanlara göre daha raadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ryann

    Bende eskiden oluyodu mastürbasyonu azalttım korkumla yüzleştim kızların olduğu ortamlarda geriliyodum fakat şimdi o zamanlara göre daha raadım

    Ben ancak tanıdığım kızlarla konuşabiliyorum oda sınıfta :D üni biticek artık şansım yok kader diyip geçelim.
  • Valla dostum ben 97'liyim. Yüksek sınıfların yanlarına fazla gitme cidden iplemezler. Kendimden biliyorum fazla sevmeyiz düşük sınıftakileri. Kendi sınıfındakilerle takıl en temizi.
  • berkes kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yapıcağımı şaşırdım. Kendi sınıfımdakiler çoluk çocuk hepsi 2000li onlarlada takılmak istemiyorum. Bi yandanda senin söylediklerin. Ne yapayım sen söyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 23 yaşındayım. Ben de pek fazla konuşmam/konuşamam. Akrabalardaki kızlarla ve bazı ders gruplarındaki kızlarla. Hepsi bu.
  • 30 yaşını geçtim..mantık evliliği yaptım ( HAYATIMDAKİ EN BÜYÜK HATA !!! HENÜZ 2,5 AY OLDU ) hala da kızlarla konuşurken kızarır bozarırım. gamsız ve rahat olmak lazım. kız lan bu ! oda insan ! hatta sen ondan daha zekisin ! bunu sadece yanımda bir kız yokken düşünebiliyorum .. kafam güzel olmalı ; şu the bing bang theory 'deki hindistanlı rajj gibiyim diyebilirim !!! kafam güzelken konusurum.. paylaştığım diziyi tavsiye ederim..birde how ı meet your mother ... manyak şeyler..insana kazandırdığı şeyler oluyo..
  • Kendin olmayı ve herkes gibi kusurların olduğunu anladığın gün konuşursun.
  • ayrıca belli bir yaşa geldiğinde , şuan ki durumundan şikayetçi olucaksın. eğer 30'unu geçtiğinde hala aynıysan,değiştiremezsen kendini o zamana kadar... ve çevrende lise-ünv vb. vb. kızlı erkekli , bol muhabbetli ortamlar görürsen..ben nerde hata yaptım yaa , ne eksiğim vardı diğerlerinden , niye böyle çekingen ve utangacım diye bir sürü sorular sorup yaşlanıyorum artık ve hayata mal gelmişim mal gidiyorum herhalde diye kendine kızıcaksın !!! DEĞİŞ DOSTUMM !!! ÇOK ŞEY KAYBETMEDEN VE PİŞMAN OLMADAN !!!

    Güler yüzlü ol , küçük ama saçma olmayan , ayıplanmayacak esprilerin olsun..abartmadan..yani sadece kendin gülme..ortamda anlatılacak birkaç fıkra falan ezberler mesela..arkın dediği gibi gözlere bak tebessüm ederek.. gerçi şimdi liseli kızlar çok aşmış kendini , çok erken yaşta çok şey yaşıyolar.. 13 bin nüfuslu yerde ben bunları görüyorum.. büyük yerlerde kim bilir nasıldır ... çok meraklılar bazı şeyleriii yaşamaya..




  • sonerozi kullanıcısına yanıt
    Hocam söylediğiniz dizileri denk geldiğinde cnbc-e de izliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kadir_Batuhann

    Hocam söylediğiniz dizileri denk geldiğinde cnbc-e de izliyorum

    ben pc den bütün sezonlarını izledim gibi..hatta cnbc-e den de denk geldiğinde izlerim...şu bizim kanallardaki dizileri katlar binlerle çarpar vs vs.. mesela Türk dizilerindeki polisiye diziler..arka sokaklar vb.. CSI=NY nin yan sanayileridir... LEVERAGE vardır birde..başta saçma gelir belki ama akıl oyunlarını sonunda gösterir.. ( ordaki Parker'a hastayım bu arada ) önceden Acorrding to JIM vardı..ama sezonlar bitti onun.. Two and a half man vardır birde...bunlar 1.numara diziler.. sadece alt yazılardan dolayı insanlara zor geliyo o kadar..izleseler kopamazlar..




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.