Şimdi Ara

Asosyalim sosyalleşemiyorum yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Samimi olcak insan yokki doğru dürüst hep 2 yüzlü kaypak karı kızdan başka muhabbet bilmeyen gereksiz insanlarla dolu ortalık.

Hani insanlarla iletişim kurmak istiyorum kızlarla sohbet etmek takılmak istiyorum ama çevre yok samimi olamıyorum kimseyle hep bir çekingenlik bir şüphecilik bıktım artık ya aşmak istiyorum tavsiye vermisiniz?

Biryandan açıköğretim tarih okuyorum biryandanda bir tekstil fabrikasında çalışıyorum.

Kızlarla göz göze gelemiyorum hep gözlerimi saga sola kaçırıyorum. Halamın kızı teyzemin kızı amcamın kızıyla felan bile doğru dürüst muhabbet edemiyorum.

Edit: yaş 21.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 20 Aralık 2014; 6:40:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bir insan kötü diye bu diğer insanın da kötü olduğu anlamına gelmez,bir insanı tanıyıp kötü olarak nitelendirdiyseniz diğer insanı kötü olarak nitelendirebilmek için de önce onu tanımanız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 20 Aralık 2014; 8:26:45 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 20 Aralık 2014; 8:28:43 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

Sosyal insan mı kaldı?
    Söyle bir şey yapılabilir şu forumda her il için whatsapp gurubu kurulur orada beraber takılır millet ayrıca bomba olur. Düşünsene bir mekana 20 tane dh li giriyor

AGA ÖYLE 1 ŞEY OLSA ÖRGÜT KURULUR BURDAN KAVGALARA FALAN GİRİLİR KAMYONLA BENİM AKLIMA DİREK BU GELDİ.

tek şansın tanıdığın tanımadığın tüm insanlarla konuşmak... :) bunun için daha yaşlı kesimle başlayabilirsin.... Otobüs bekleyen teyzelerle konuş :) onlar konuşacak adam arıyor zaten ; saatin telefonun olduğu halde git saati sor 3-5 kişiye :) ne biliyim bildiğin bir yerin adresini sor.... hiç işin olmayan şirketlerle telefon görüşmesi yap...

1 ay bu tarz takılsan insanlarla iletişime daha kolay geçtiğini göreceksin...

(telefon konuşması mezvusunda sana 10 ayrı konuda yardımcı olabilirim :) )

Yaşasın vatan, yaşasın Türk Milleti! -OSMAN PAMUKOĞLU
    LG G4
  • Tavsiyeleriniz için sağolun arkadaşlar bakalım aşabilecekmiyiz bu sorunları özgüven eksikliği var hep kendimi diğer insanlardan ezik görüyorum lan bu adam benle konuşmaz diye düşünüyorum veya bu kız benle konuşmaz diyorum aslında tipimde kötü değil idare eder bir tipim var ama bilmiyorum ya bundan sonra daha farklı olmaya çalışacağım bana tavsiye verirmisiniz kızlarla iletişime geçme konusunda fabrikada çalışıyorum tekstil kızda çok ama hep bir kendime güvensizlik kendimi küçük görme düşüncesi terslenme korkusu bunlardan bıktım nacizane tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu yaşa geldim hiç kız arkadaşım olmadı bende o duyguları yaşamak istiyorum benim ne eksiğim var başkalarından belki fazlam bile var ama bu özgüvensizlik bitirecek beni.

Yarın fabrikada bizim bölümde çalışanlarla başka bölümde çalışanlar halı saha maçı yapıcaz.

Geçenlerde fabrikadaki benim yaştaki arkadaşlar cafeye davet etti doğum günü varmış gitmedim ama halı saha maçına gidicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 20 Aralık 2014; 21:50:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendimi okudum bir an , bende iletişme geçmekte zorlanıyorum özellikle kızlarla,kaç gündür aynı duraktan bindiğimiz kız ile hala konuşma şansım olmadı ,hep o başlasın konuşmaya diye bekliyorum

~CRIPPLED BLACK PHOENIX~
    "'Rab'bim, hayatımın efendisi. Benden aylaklık, ümitsizlik, küstahlık ve gevezelik ruhunu al ve bana iffet, tevazu ve sabır ver.''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.