Şimdi Ara

Muhabbetimin olmadığı kızla arkadaşlık kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • açıkögretimde dersanede bir kız bugun butun olumsuzlukları ve utanma duygumu bir kenara itip peşinden gittim ve saçma sapan birkaç soru sordum dersler nasıl sınavlara çalıştınmı vs gibisinden şaşırdı falan sonra tuttum biraz dolanalım istersen dedim oda arkadaşıyla bulusacaktı sanırım hayır haftaya görüşürüz dedi aşırı heycanlıydım ne yaptım bilmiyorum doğaçlama hareket ettim umarım yanlış anlamamıştır

ya direk yardıracam hoşlandım seviyorum çiçek kolye vs sanıyorum bu durum olumsuz sonuçlanır
    geriye tek seçenek kalıyor
    ufaktan muhabbet sohbet falan derken zamana bırakacam

ulan arkadaş zaten sessiz sakin birisi yanına gittiğimde gözlerinin mavi olduğunu farkettim 2 aydır aynı sınıfta oldugum kızın göz rengini bilmiyormuşum bu durum hiçte iyi değil direk 1-0 yenik başladım zaten üstelik gözleri mavi havalıdır birde bu ne yapsak bilemedim keşke baska renk olsaydı of ulan of

işin kötü tarafı arkadaşıda yok 1 tane evli bayanla beraberler genelde ve 1 ay sonra dersane bitiyor şimdi ben bunları görünce gidip yanlarına müsade isteyip otursam bu seferde yüzsüz olacaz ne hallere düştük ya istemiyorum arkadaş hoşlantı falan alın şu duyguyu benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 20 Aralık 2015; 19:18:55 >

• Cevap başlıkta 'tanımadığın kıza açılma'
  • etme eyleme dibini görmediğin suya balıklama aymala :) kızın sevdiği var mı? birisi ile ilişki dişünüyor mı? önce alt yapıyı yokla sonra kafana uygun birisi mi ona bak kafana uygunsa ondan sonra yavaş yavaş açıl zaten bu süreçte onu daha fazla tanımış olursın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçen gün kızı çektim boş bir sınıfa gözlerinin içine bakarken kız gözlerini yavaşça kıstı dudağını uzatmaya başladı boyu yetişmiyordu benim dudaklarıma sonra ayaklarını uzattı ve 3 dakika boyunca öpüştük işte öyle bir anımdır

illaki birinden hoşlanmak için aynı ortamda aylarca sohbet ortamımı olması gerekiyor arkadaşlar lütfen
    güzel yorumun için teşekkür ederim mecburen o şekilde olacak gibi görünüyor zaten evli bir kız arkadası var hep onunla geziyor molalarda falan yanlarına gider muhabbet ederim artık heralde kalk git demezler :D
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • De ki ; Benimle bir yerlerde kahve içmemen için geçerli bir sebep var mı ? '

;)

Orijinalden alıntı: elweda

güzel yorumun için teşekkür ederim mecburen o şekilde olacak gibi görünüyor zaten evli bir kız arkadası var hep onunla geziyor molalarda falan yanlarına gider muhabbet ederim artık heralde kalk git demezler :D

Kalk git diyeceklerini sanmıyorum. Esprili bir şekilde girersen mesela "molalarda takılıyorsunuz da hiç çağırmıyosunuz" gibi bir şakayla oturabilirsin. Bol şans.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.