Şimdi Ara

wwwwwwwwww

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A86A533A9 -- 27 Nisan 2025; 15:6:40 >

• bu olay böyle çekmeköy metro istasyonunun girişinde bekleyip de yapılabilecek birşey değil (bunu söylüyorum çünkü PUA gazına gelip bunu yapmaya çalışanla var cidden) kız belki sinirli-öfkeli, belki bi yere yetişmeye çalışıyo, kız havasında değil, hatta belki aylık döngüsünde, sen çıkıyon tanışmak için selam veriyon falan.

yapılması gereken:

1- kızların da heyecan yaşamak için gittikleri mekanlara gitmek. yani aktiviteler. festivaller. git bak orda nasıl tanışıyon kolayca.
    2- context barındıran ortamlarda tanışmak. yani metro istasyonu, sokak, kütüphane gibi yerlerde tanımadığın kızla tanışmanı sağlayacak bi context yoktur. ama, kulüplerde (ingilizce kulübü olur gezgin kulübü olur), kurslarda, meslek odası faaliyetlerinde, tüm bunlarda herkesle kolayca tanışıp muhabbete gireceğin birer context var. context = orda yapılan şey.

bu şekilde tanışılır.

görüyoz böyle PUA videosu izlemiş sonra metro istasyon girişinde nöet tutup, gelen genç kızlarla muhabbet kurmaya çalışıyo. saçmalık bunlar. burası 2001 ylı İngiltere'sindeki Londra meydanı değil. biz de 2001 Londra meydanındaki 190'lık sarışın ingiliz erkeği değiliz. bu sebeple 2001'de Londra meydanında kız tavlayan hergelenini yazdığı PUA kitabına bakıp hareket etmeyin. 2025 TR şartları çok farklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bununla ilgili konu açmıştım bir kere çocuğun birisi day game yapıyor diye ama meğerse bir lazer merkezinin reklamını yapıyormuş sanırım bu konsept yaygınmış twitterda görünce ayıktım. Günahını aldık yavrucağım. Elinde kitapçık da vardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biz lise okurken, yani 2001-2005 arası, sınıftaki kızlar dönüp gözümüzün içine bakıyolardı noolur bizle muhabbet kurun diye. çünkü o zamanlar kızın ilgi alacağı bi yer yok. teknoloji yok. kimden ilgi alacak. şimdi aynı kızlarla lise okusam, ellerinde instagramları olsa, dönüp yüzüme bakmazlar. benim gidip etkilemem gerekir.

bu yüzden diyorum, 2001 İngiltere'sinde Londra barlar sokağında kız tavlamış 190'lık sarışın ingiliz erkeğinin yazdığı PUA kitabını çöpe atın. herşey değişti. dünya değişti. kızlar tamamen değiltiler.

olabilir ama bunları yaptırıyolar. PUA kanalını aç izle bak, eleman kendisine para verip danışmanlık satın alan erkeği zorla böyle metro istasyonu girişine yolluyo, 100 kıza selam vermeden dönme diyo. sonra da diyo ki: amacım erkeğin korkusunu yok etmek, yoksa kızların hiçbiri yüz vermesin önemli değil diyo.

Centilmen Kulübü diye PUA kanalı var, eleman diyo ki, ne zaman bi arkadaşımla buluşacak olsam onu beklerken etraftan geçen kızlara selam verip muhabbet kurmaya çalışıyom diyo. böylece day game için ayrıca vakit ayırmama gerek kalmıyo diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A86A533A9 -- 27 Nisan 2025; 15:3:49 >
    Sanalda tanıştığım kız?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostlar merhaba ben sikrıt Kadıköy'de 10bin gaymeye deygeym eğitimi veriyorum eğitim sonunda kazanova olacaksınız. Nambırs geym arkadaşlar(burundan gelen ses)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

wwwwwwwwww

Copenhagen' da sabahın 3' ünde kaldırımda yürürken önüme çıkınca kızlara "Merhaba" demem yetti, hemen tanışıp koklaştık.

Burada teşebbüs bile etmem...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

...........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A86A533A9 -- 27 Nisan 2025; 15:3:59 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A86A533A9 -- 27 Nisan 2025; 15:4:6 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A86A533A9 -- 27 Nisan 2025; 15:7:18 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

eğer dediğim gibiyse yeni bi PUA saçmalığı öğrenmiş oldum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A86A533A9 -- 27 Nisan 2025; 15:4:34 >
  • yaa blackpill tabirini de sevmiyorum yaa. adama diyosun: "senin dediğin yanlış" adam diyo ki vay sen siyah hap yutmuşsun. lan ne hapı, lan ben hasta olsam doktora gitmeyip evde iyileşmeyi bekleyen biriyim, hap-map bilmem.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.