Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brobiy

ilkokul zamanlarımdı kaçıncı sınıf hatırlamıyorum bile, tenefüste bahçe merdiveninin üstünde boşta bir basket topu gördüm, topu görmemle koşup tekme atmam bir oldu ( keşke atmasaydım ), basket topu havada giderken başka biri tarafından atılmış fubtol topuyla havada çarpışarak toplardan biri beden hocasının kafasına diğeride din hocasının kafasına, ayakkabım ise müdürün camından içeri girdi. O anda kahkaha sesleri ve bağırma sesleri bir anda çıktı, olayı yalanlamak ne oldu ben bişey görmedim diye bağırdım arkadaşa o sırada müdür camdan çıkarak ayakkabımı göstererek " bu hayvan kimse kapıdan girerek yanıma gelsin dedi" işte benim bittiğim an o andı

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

üniverste yılları kızlı erkekli karışık oturuyoruz sadece iki çift var. çiftlerden biri benim, sevgilimde yanımda. o an sessizlik oldu ve bende içimden kimin ilişkisi daha uzun diye sormak geldi ve aynen şu şekilde sordum "hadi kiminkisi daha uzun dedim" ve kahkahalar patladı. uzun sürede unutulmamıştı ve kızarmıştım gerçi rezillik bir durum değildi

lan

• quote:

Orijinalden alıntı: HighLine

Okulda yaşadığım en komik anımı anlatayım bende;

O zamanlar 7. sınıfa gidiyorum ders matematik bir anda kapı çaldı içeri sosyal bilgiler öğretmeni girdi.Hoca da bayan 55'li yaşlarda sınıfın erkekleri çıksın özel konuşucam kızlarla dedi. Bizde dışarı çıktık tuvaletlerde sınıfın yan tarafında girdik yüzümüzü falan yıkadık.Ondan sonra sosyal bilgiler hocasıda sınıftan çıkıyordu tam hoca ilede bayağı yakınız bir espiri yapayım dedim.

Ben: Hocam Allah'ın izniyle abdestimizi aldık içeri giriyoruz dedim.
    Hoca: Cünübün abdesti tutmaz oğlum dedi.
    Sınıf: Herkez yerlerde.

• Lise sondaydım. Arkadaşlarla çiğköfte yemiştik ama ben 2 porsiyonu aç karna yiyince mideye yapışmıştı. 2 gün birşey yiyemedim. Hem iştahsızdım hem karnım şişikti. En sonunda kendimi zorlayarak 2. gün akşamı tavuk yedim. Ertesi gün midem bulandı. Okulda kusacak gibi oluyordum, zor tuttum kendimi. Çürük yumurta kokusu geliyordu ağzıma. Herneyse günü atlattık eve gidiyoruz derken evin yolunu tuttum. Yolda 2 tane lisesi güzel kız geçiyordu. O sırada çok kötü bir koku geldi kızlara baktığım gibi kustum. Kızlar şaşırdı bende sanki onlara baktığım için kustum gibi birşey olmuştu. Kızlar konuşa konuşa devam ettiler bende kusup eve gittim.
  • geçen hafta antalyada spaya girdik. Ben Bekarım yanımda gelen bi abi (benden bayağı büyük 40 yaş civarı Eşiyle birlikte geldi,ama ikisinin hal hareketleri 25 30 yaş gibi) Neyse babam ben o çift başka bir bayan arkadaş daha spaya girdik. herkes bayam masör istedi.O abimizin eşi o abimye erkek masör yaptırttı sabah yer ayırtırken.Sonra o abim öğleye kadar suratı asık gezdi.en sonunda eşiyle birlikte spaya gidip bayan masör olsun dedik.Sonra masaja giriyoruz.Normalde masaja girerken sadece boxerla girilir.Bizim o abi masaj 50 dk ilk 30 dk boxerlaymış. 30. dakikada 2 dk ara olur kız masör dışarı çıkıyor. bizimkide o sırada boxerıda çıkarmış.çırılçıplak sırtüstü yatıyor elleri başının arkasında.Sonra kadın içeri girdi tabi hiç birşey yokmuş gibi başının olduğu yere gelip alnına 1 2 dk masaj yapıp boxerı penisinin üzerine örtmüş.yeniden çıkmış giymiş artık yoksa sıkıntı olur diye. eşide malını biliyor boşuna erkek masör istemiyor. :D (masörler türk değil hiç türkçe bilmiyorlar)

bir tane daha bundan 10 yıl önce 3. sınıftaydık hiç unutmam hocamız çok feci dayak atardı.ilkokul falan dinlemez yaramazlık derste konuşma helede ödev yapmayan kişi banko dayak yer bazı kızlar ve çalışkan öğretmen çocukları dışında. Bir gün ilk ders tahtayı full yazı yazdı.O günde ben ve yanımdaki arkadaşım nöbetçiiyiz. bize dersin sonunda sildirtti.2. ders silip yine baştan sona tahtayı full foldurdu.hoca yerine oturdu biz yine silecez diye hazırda bekliyoruz.Baktım etrafa herkes yazmış. Bende yandaki arkadaşıma gel silelimde gözüne girelim dedik. çıktık tahtayı siliyoruz hoca hiç uyarmıyo tamamını sildik yerimize oturacakken siz gelin yanıma dedi.Size kim sil dedi dedi.Bizde herkes yazmıştı zaten. bizde silelim dedik nöbetçiyiz dedik.Arkadan feminist bir kız demezmi ben yazmamıştım daha.Asker kızıydı sanırım.O okulda asker çocukları ve öğretmen çocukları hep öncelik tanınırdı. Hoca geldi bize birer tane sağdan tokatladı birde tersiyle vurdu defolun yerinize dedi. Hani benim durumum da kötü değil o sıralar onların öğretmen asker çocukları ile hemen hemen aynıydı babam ticaret yapıyor.şimdi ise onların babasının 5 ayda kazandığını 1 hafta ailece tatilde yiyoruz.Allaha şükürler olsun hiç unutmazdım o günleri babamın mesleğini sorduklarında esnaf yerine öğretmen asker polis demeyi çok isterdim nedense.Şimdi durumu anlıyorum ve allaha şükrediyorum.Çünkü ticareti seviyorumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aladinn -- 9 Şubat 2013; 13:21:10 >

• [simage][/simage] beyler işte ben bu kızı ortaokuldayken çok seviyordum ama çok utangaçtım baktım köşeden geçerken bu burak nasılsın canım diye bağırdı ben jet gibi evin yolunu tuttum o gün bugündür hiç yaklaşmam onlara zaten benim küçük elektirik direği gibi olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakahmet19 -- 9 Şubat 2013; 13:17:10 >
  • Kimya dersi boş herkes hopluyor zıblıyor çok mutlu kimyacıda bayan neyse biz koridorda dolaşırkan başka bir hoca geldi napıyosunuz burda hocanız yokmu dedi bende hamile kalmış dedim o anki sevinçle mtlulukla sonra tokatı yedim hala unutamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilkokulda Ebrar diye bir kız vardı, ilkokul 3 veya 4. sınıfız. Bir gün annesini getirmiş, ben aşağıya eğilip etek altlarına bakıyormuşum. Annesi beni böyle uyardı. Ulan 10 yaşında çocuğum ne anlamışım o işlerden. Ilk Kezban türü kızlarla hikayem böyle beyler. Kız bide sınıfın en çirkinlerinden.

• Ofiste toplantı odası doluydu, ben de yemek yemek için mecburen merdiven aralığına geçtim, yangın merdiveninin çıkışına. Lahmacun söylemiştim. Bizde merdiven aralığı sigara içme yeri gibi bişey. Ama alt kattaki ofisin tuvaletleri de aynı yerde. Oturacak yer yok, ben de ayakta yemiyim diye çömelip yemeye başladım.

2-3 lahmacun götürdüm o şekilde. Tam sonuncusunu yiyordum ki yaslandığım kapı açıldı, ben yere kapaklandım. Meğer tuvalette biri varmış, içerden güzeller güzeli bi hatun çıktı. Oluşan görüntü hoş değildi, yere çömelmiş hatta kapaklanmış lahmacun yemeye çalışan bir adam.

• sınıftaki kız arkadaşımın bacaklarına bakarken (dalmışım) göz göze gelmek
  • Nike Mağzasında elektrik işimiz vardı 2 kattayız o sırada, İşte usta bağrıyo koş malzemeleri al
    Bende son sürat koşuyorum ilk katı indim kapı göründü tam çıkıcam kapıdan güm diye bi ses ve geri sektim
    Gözümdeki gözlükten kolumdaki saate kadar çıktı düştü yere ben yerdeyim yanımdada kuzen var 12 yaşında Meğer kapı sağdaymış ben direk cama kafalama vücutla birlikte girmiştim
    Kuzen yerde kasiyerler koydu kafayı kasaya bana gülüyolar
    Üst kata çıktım işte kasiyerlerden biri geldi arkadaş cama kafa atıyo ama kıramadı diyo bide
    O sıra oranın sahibi demezmi iyi kafan kırılmamış kırılmayan camı kırmaya çalışanıda ilk defa görüyom
    Benim usta orda bulunan çalışanlar filan ne güldüler

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Ofiste toplantı odası doluydu, ben de yemek yemek için mecburen merdiven aralığına geçtim, yangın merdiveninin çıkışına. Lahmacun söylemiştim. Bizde merdiven aralığı sigara içme yeri gibi bişey. Ama alt kattaki ofisin tuvaletleri de aynı yerde. Oturacak yer yok, ben de ayakta yemiyim diye çömelip yemeye başladım.

2-3 lahmacun götürdüm o şekilde. Tam sonuncusunu yiyordum ki yaslandığım kapı açıldı, ben yere kapaklandım. Meğer tuvalette biri varmış, içerden güzeller güzeli bi hatun çıktı. Oluşan görüntü hoş değildi, yere çömelmiş hatta kapaklanmış lahmacun yemeye çalışan bir adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Ofiste toplantı odası doluydu, ben de yemek yemek için mecburen merdiven aralığına geçtim, yangın merdiveninin çıkışına. Lahmacun söylemiştim. Bizde merdiven aralığı sigara içme yeri gibi bişey. Ama alt kattaki ofisin tuvaletleri de aynı yerde. Oturacak yer yok, ben de ayakta yemiyim diye çömelip yemeye başladım.

/>

• Lise 2 deyim.Okulun bahçesinde basket oynuyoruz ama basket bahane yanda kızlar voleybol oynuyor :) Neyse kızların topu kaçtı bizim tarafa bayada yüksek geliyor.Ben dedimki artistik bir gönderme yapayım ve röveşata ile yollayayım topu.Neyse, topun geldiği yere doğru koştum(basket ve voleybol sahası arası çakıl döşeli) güzelce ayarladım kendimi ve yükseldim ancaaak yükselirken destek ayağım çakıldan hafif kaydı ama toplarım nasılsa edasıyla hamle yapmadım.Velhasıl topa vuramadım ve havada yarım ters dönüp sırtımın üstüne düştüm.Batan çakıl taşlarınamı yanayım, kızların gülüşüne mi, dalaklanıp nefesimin kesilmesine mi :D Neyseki gelip "Ayyyy Gökhan bişey yok demi" falan deyip biraz ilgilendiler ama sağlam rezil oldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 9 Şubat 2013; 15:03:38 >
  • Birkaç tane var o halde şununla başlayım:

Lise 2'de sevgilimle buluşup sinemaya gitme kararı aldık. Kız korku filmlerini çok severdi ben de tam aksine en ufak bir şeyden korkardım ama kız bunu bilmiyor. Her neyse işte kız dedi Musallat 2'ye gidelim falan ben kıvırmaya çalışıyorum sonra korkma falan filan diye. Korkmam falan derken sinemaya girdik filmi izliyoruz. Film de harbiden korkutucu kız korkmaya başladı göğsüme yattı zaten ben de korkuyorum ona da korkmaması gerektiğini söylüyorum Neyse film bitti dağıldak eve geldik gece aklıma o film geldi. Anneme söyledim o gün annemle beraber uyudum ertesi gün de aynı şekilde. Ablam da bunu kıza söylemiş(kızla 1.5 yıllık ilişkimiz vardı o zaman) sonra kız benimle dalga geçmişti hiç unutmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkdefender's

Kızla nerde nasıl yaparım diye düşünürken arkadaşın biri tutulmayan bir filme en arka sevgili koltuklarından bilet al diye tavsiye vermişti.Dediğini yaptım.Sinemada bizden başka 5-6 kişi daha vardı.Tam istediğim ortam.Fazla tecrübeli olmadığım için heyecan bastı beni.Biraz öpüşüp koklaştıktan sonra Kız benim fermuarı açıp çavuşu çıkarır çıkarmaz fışkırmıştı.Vay be ne acemiymişiz

İnanın da mutlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raadadam

quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz die. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde [size=5]çük soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşlarımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir die. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

gülmekten ölücem ya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Heikki

quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

Cok güzel şeyler var bir tanede ben anlatıyim ilk okuldayken sağlıkcilar gelmiş dişlere tırnaklara falan bakıyorlardi sonrada karnımızi açıp kalp atışmızi mi biseyi kontrol ediyolrdi neyse sira bende kis olduğu icin biraz kalın giyinmistim karnımı açmak icin kemeri falan açmıştım tabi bu arada kızlı erkekli sırada bekleyenler coktu daha neyse hemşire mi ne bilmiyorum kadin beni muayene etti ben kemeri takmayi unutmusum pantolon yerdeymis haberim yok benim icimde içlik falan var ama tenefusde arkadaşlarla biraz güreşmistik o sırada iclik yırtılmış külotda yırtılmış nasil olduysa pantolonun yerde oldugunu unutmuşum arkamı döndüm bir kiz bana gülüyor niye güldüğünü anlamadan bende güldüm sonra bir baktım benim çavuş yırtık yerden kiza bakıyor kızda çavuşa pantolonumu nasil çektiğimi anlamadan ordan kaçtım sonradan bu konu ile ilgili birsey demedi allahtan

Oha lan bu kadar uydurulur karnını açmak için kemeri açmış pantolonu indirmiş onu açık unutmuş içlik yırtıkmış kilot da yırtıkmış

Senin yorumuna koptum

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.