Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

buda benden arkadaşlar.
    yaklaşık 1 ay önce kızlarla bowling oynamaya gittik.2 kız 2 erkek tabi bu kızlardan birindende ben hoşlanıyorum.neyse başladık oyuna oyunun son anlarına doğru sıra bana geldiğinde ben topu hızla lavutların üzerine göndermek için tam hızlı bir şekilde harekete geçtiğim anda parke ile arka taraftaki halı fileks zemin arasındaki ufak çıkıntıya ayağım takılmasıyla yerlere uzandım. düşüş esnasındada elim yandaki topların bulunduğu ufak yerin plastik parcasına çarptı ve hem orası kırıldı hemde elim kesildi.tabi sonra erkekliğe bok sürdürmemek için hiç birşey olmamış gibi ayağa kalkıp oyunuma devam ettim.

LAVUTdan sonrasini okumadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık durgunlaştı buralar,yeni anılar çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skullmonkeys

Lise sondayım, Bursa Erkek Lisesinde okuyorum yıl 1999. matematikten sorumluluk sınavına girecem. Bursa erkek Lisesi Bursanın Heykel Semtinde , bizim ev ise yalova yolu civarında yani mesafe yaklaşık 5 ila 7.5 km arası .. dedim bu sefer otobüse binmeyeyim maksat yeşillik olsun bu seferde bisikletle gideyim . alelacele evden çıkınca sınav stresinden olsa gerek, paltoyuda ters giymişim farkında değilim .. yola çıkmadan önce bizim mahallede yeni açılan bi lahmacun salonuna girip dedim karnımı bi doyurayım.. bol soğanlı 4 tane lahmacun yedim neyse bindim bisiklete yola çıktım hava soğuk buz gibi .. soğuktan sümüklerim akmış , yüzüm kıpkırmızı , lahmacunlardan dolayı ağzımda leş gibi kokuyor.. tam okula çıkarken maksem caddesi üzerinde ilkokulda aynı sınıfta okuduğum adı XXXX olan kızı gördüm ... ilerden bana bağırıp aaaaaaaa er..... ne işin var senin burda dedi yıllardır görmediğim bi kız en son ilkokul 5 te görmüşüm üzerinden yıllar geçmiş kız baya güzelleşmiş neyse sonra beni öpmeye kalkıştı . ve öptüde , öptükten sonra kızın yüz ifadesi değişti nedeni lahmacunlar olabilir bi yandan da sümükler akıyor paltoyu ters giymişim yani vel hasıl berbat bi karşılaşmaydı muhtemelen benden tiksinmiştir ben o dönem biraz langırozdum , vurdumduymaz , gamsız bi çocuktum .. bu durumu o an için çok önemsemedim ama yıllar sonra ne kadar iğrenç bi adam olduğumu anladım ama iş işten geçti

bildiğin recep ivedik bu ,bi de geğirseydin yanında :)

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Gülerken sevgilimin suratına tükürdüm sonra o da bana tükürdü

dua et ağzına mıçmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nadir.Can

8.sinifta uzun esek oynarken pantolonum yirtilmisti hirkami belime sarip eve gitmistim..ne rezillikti 2-3 karis yirtilmisti..

aynısını 8 . sınıfta bende yaşadım, serviside beklemedim cekedi dolayıp tarladan yardıydım, ne günlerdi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: notpad

quote:

Orijinalden alıntı: AnilOzaydin

16 yaşlarındayım Bi yaz günü sevdiğim bi arkadaşımla MetroCity avm ye gittik ben hayatımda içmemişim biliyorum bana dedi kanka milkshake içelim o ne lan felan derken anlattı işte soğuk buzlu vs vs dedim tamam nerden alıcaz felan derken yemek katına oturduk burgerking den alıcaz dedi bende tamam ben alırım diyince i..nelik değilmi işte kanka dedi arkadaşım onların boyları var ''BATTAL'' boy olanından alıcaksın eyw dedim gittim sıra var ama kızlar felan 15/20 kişi neyse ordan boşta olan bi kasiyere bide bağırarak ordan 2 tane ''BATTAL'' boy milkshake alabilirmiyim diye bağırdım kız da yeniymiş müdürüne döndü battal boy milkshake varmı diye sordu adam döndü benim o kızla dalga geçtiğimi düşünerek beyfendi BATTAL boy kalmadı damacanayla verelim demesinmi sırakiler koptu ben yerin dibinde

bu çok iyiymiş ya

hahahahahahahahahahahahahahahaha gözümden yaş geldi oha ya yarıldım oha hahahahahahaha

battal boy hahahaahahahahahahahahahahahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Gülerken sevgilimin suratına tükürdüm sonra o da bana tükürdü

İşte aşk buuuuuuuuuuuuuuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

Orijinalden alıntı: zero bulls

olay geçen sene başıma geldi... boxerlarım ve kıyafetlerimin büyük çoğunluğu yıkanmıştı ancak kurumamıştı o günde dershaneye gidecektim kıyafetlerim ıslak olduğu için adidas eşofman altı ve beyaz bi t-sihrt ve mont giyip gitmiştim neyse dershaneye gittim sınıfa girdim oturdum hoca derse girdi sabah ilk ders tabi sınıftakiler ilk derse gelmezler genelde o günde az kişi gelmişti ama çoğunluğu kızdı hatta yanlış hatırlamıyorsam 4 erkek 7 kız vardı neyse hoca ders anlatmaya başladı sonra kapıya vurdular 6 tane kız derse girmek istiyor 3 tanesi misafir öğrenciymiş bunlar geldiler benim oturduğum sıranın önüne oturdular (sanki başka yer yok açık mert korkusuz ) neyse bunlar açık saçık şeyler giyinmişler kızlardan biri saçınıda at kuyruğu yapmış böyle bembeyaz tenli bi hatun ben tüm ders boyuncu bu hatunu izledim durdum tabi çavuş ayaklandı neyse o ara zaman geçmiş ben hiç fark etmedim zamanın geçtiğini zil çaldı herkes ayaklandı tabi bende ayağa kalktım bizim çavuş dimdik sonra kız arkasını döndü pencereler sınıfın en arkasındaydı ordan dışarıya bakmak için o arkasını döner dönmez gözleri bir anda çavuşun olduğu yere doğru çevrildi ben onun gözlerini görünce neye bakıyo lan bu diyip bende baktım bakmaz olaydım kızılay çadırı çoktan kurulmuş yardıma muhtaçları bekliyor sonra hemen yerime oturdum zaten misafir öğrenci olan kızlar o dersten sonra bi daha dershaneye uğramadılar

• Süper hikayeler var derste falan okurken kankalar attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xErr0Rx

Süper hikayeler var derste falan okurken kankalar attım

naptın naptın kankalaramı attırdın
  • ygs sınavından sonra okulun ilk günü gazete alıp soruların cevaplarına bakacağız tabi, arkadaşıma para verdim 3-4 kişi daha verdi gittik bunla gazete almaya tabi sabah erken sadece posta gazetesi gelmiş, ben biraz göz attım durum kötüydü sonra sınıftan kıza sordum bakcanmı diye tamam dedi kantine iniyorum dedi bende kantinden tost felan alıcam açım
    neyse bu kantinde oturuyor yanına gidim dedim, gazeteye bakarak kız gülüyor neyse bende kafamı eğdim göz atim neye gülüyor diye "HAYDAR DÜMEN" okuyor(Sevgilimin şeyi çok büyük acıtıyor diye bir konuya gülüyor) neyse bozmadım bende okuyorum, neyse kız benim orda olduğumu anladı :D kafasıını çevirdi, lütfen gidermisin dedi (gülüyor) bende tamam dedim tam çıkıyorum sınıfa geldi yanıma şaka yaptım ya gel beni yalnız bırakma dedi neyse bidaha indim bu sefer sorulara bakıyor sen hangi cevap yaptın diyor öyle yani

• quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Kantinde sırada iken sınıftan bir kız rica etmişti simit alırmısın diye simiti aldım kıza verirken birden simitin üzerine hapşırdım çok kötüydü Bir keresinde de kızlar voleybol oynarken topları kaçmıştı bana doğru hızlı bir şekilde geliyodu eğilip alayım derken top bacak aramdan geçip gitmişti çok pis kahkaha atmıştı millet

wahhh zavallım wahhh...ne kadar zor anlar yaşamışsın...ağlıyorummm... ağlıyorummm

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

quote:

Orijinalden alıntı: xErr0Rx

Süper hikayeler var derste falan okurken kankalar attım

naptın naptın kankalaramı attırdın

Ahahahha gormemisim telefon otomatik duzeltiyor da

• Bazılarını okurken gülmekten gözümden yaş geldi
  • Tuvalette kız arkadaşımla konuşuyodum o bilmiyodu tabi bi an dalgınlıkla boş bulunup sifonu çektim.. Ardında bi sessizlik oldu kısa süreli.. Ondan sonrada hiçbişey eskisi gibi olmadı bir iki hafta sonrada ayrılmıştı

• 20 dakikadır okuyorum. gözlerimden yaşlar geldi ya....oku oku bitmiyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekaraboga

20 dakikadır okuyorum. gözlerimden yaşlar geldi ya....oku oku bitmiyo...

Konuyu açarken amacımız buydu ama artık yeni hikayeler gelmiyor
  • sokakta telefonda mesaj yazarak yürürken trafik lambasına kafamı çarpmam. hala unutmadım şoktayım
  • Bi kafenin yanda açık kapısını görmeyip bildiğin öndeki kapının zilini çaldım garson gelip kapıyı açtı cins cins bakmasından anlamam lazımdı,içeri girince 187 tane kız ağızlarından salyalar saçarak gülmüştü
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.