Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aecgfb

orta okuldayken bi sıra arkadaşım vardı adı elifti. neyse bi dersteyken ben yine kalem atıp tutuyorum falan kalem düştü yere. hemen iyice esneyerek eğildim yere (tabi arka eti de iyice kıza döndürerek) o hızla beraber bir zaarrtt sesi gelmiş of of. koku çıkmamıştı da sesi belki ön sıradan bile duyuldu. neyse kalemi aldım istifimi bozmadan düzelttim oturuşu. sonra ağzımdan zart zurt pırt sesleri çıkarmaya başladım sanki o ses de ağzımdan çıkmış gibi.

aynı şeyi bende yapıyorum, sanki hayatım buna bağlıymış gibi ağzımdan tuhaf tuhaf ses çıkarırım

Edit:orta okulda iken okulun son günü arkadaşlar maç yapıyor bende kenarda duruyorum, top bana geldi, kızlara hava olsun diye topu baya dikecektim (o sırada ayakkabıyıda gevşek bağlamışım) bi sert vurdum top gitti ama benim ayakkabıda yok.Biraz bakındım ayakkabı yukarıdan aşağıya bikaç adım ileriye düştü, arkadaşlar hahaha hihihi gülüşmeye başladılar neyse ki kızlar başka konuda konuşmaktan görmemişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Athelstan -- 9 Şubat 2013; 19:26:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

quote:

Orijinalden alıntı: _Lastikteki Çivi_

camda sohbet ederken kızın işi vardı bende başka siteler takılıyodum bi ara kamerayı unutup burnumu karıştırdım sonradan dann etti ama kız bişey demedi

bu benimde başıma geldi iğrenç bir duygu nasıl utaniyor insan :D hem ucundanda değil bayağı derin noktalara ilerlemiştim.

kahkaha attım

• ulan konuda o kadar durdum yazmayı unuttum bugün ablamın arabasının anahtarı bendeydi, gittim arabayla farklı farklı yerlere park ettim otoparkta. orda zaten gören deli demiştir bana. neyse sıkıldım indim arabadan tam otoparkın çıkışına yöneldim ki sokak köpeği belediye ekiplerinden kurtulmuş da birini ısırayım der gibi bana doğru koşmaya başladı. zaten köpekten korkan bir insanım, onu öyle görünce ben de koşmaya başladım; kapıyı daha 20 metreden açtım, arka kapıyı açıp balıklama atladım arabaya. köpek de arabanın yanında beni bekliyor, neyse kıvrak bir hareketli ön koltuğa geçtim çalıştırdım arabayı, ne göreyim arka apartmanda oturan dünya güzeli hanım arkadaş bana gülüyor olaydan 5 dakika falan sonra da ''insanlar neden köpekten korkar ki? gülme krizine sokuyorsunuz beni hahahh'' diye tweet atmış. kız çok güzeldi be abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b437 -- 10 Şubat 2013; 1:00:16 >

• O gün kar yagmıştı işte biz de arkadaşlarla bahçede kar topu oynuyoruz falan en son benim kulağıma geldi canım yandı biraz vazgeçtik oynamaktan işte dolaşıyoruz öyle o sıralar benim hoşlandığım bir Kız vardı konuşuyorduk ama sevgili değildik bu bana şaka olsun diye arkamdan kar topu attı ben de refleks olarak ''Atmayın demedik mi anuna koyayim''tarzi bir cümle kullandım arkama döndüm kızın suratını unutamıyorum halen neyse ki daha sonradan tatliya baglandi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guguk Cuckoo

Zagreb'de 4 ay geçirmiştim bundan 3 yıl önce. 21 yaşındaydım ve o döneme kadar hiç yurtdışına çıkmamıştım. İngilizce eğitimi de almamıştım.

Yani ingilizcem oyunlardan, filmlerden kendi kendime öğrendiğim seviyede.

2. ayın sonlarıydı o dönem çok hoşlandığım bir kızla tanıştırdı beni arkadaşlarım iş yerindeki. O da Hollandalı'ydı ve genel Hollandalı kızlar gibi İngilizcesi oldukça iyiydi.

Espri yaprak vs. yavşamaya çalışıyordum. Arada lafı geçti arakdaş gurubu vs. tarzında. Bende "Beni komik adam diye çağırırlar" babında "They generaly call me as the funny guy" diyeceğim.

"They generally call me as the funny gay" dedim.

Güldü ilk.

Sonra "Gay as happy?" dedi

Ben de "well generally" demiştim.

Gülmeye devam etti.

Sohbet ederken ileride bir kaç defa daha geçti gay lafı. Arkadaşına bir şeyler söyleyip bana bakıp gülmüşlerdi.

Sonraki gün kafamda yeniden canlandırırken sohbeti farketmiştim.

Kizla ciktiniz mi sora

• sabahtan beri kivraniyodum o gün okulda.karnim cok fena agriyodu ilk önce usuttum sandım ceketimi giydim ama sonuc hala ayniydi 3.derste agri siddetini iyice artirdi bir tuvalete gideyim ne oluyor dedim hocadan izin aldim gittim tuvalete ki ne gidis benim kobra birikmiş .bi girdim tuvalete tek hamlede tüm tuvaleti hatta okulu feci bi koku sardi o rahatlamayla sifonu cekmeyide unutmusum sonra arkadaslar tuvalete gitti gorduklerine inanamadi hatta fotoğrafını cektiler hep dunyada bi insanin tek hamlede çıkarabileceği en büyük kobraydi o kabin bi hafta kapatildi o gün tuvalette kimse sigara icemedi cok komik ve berbat bi durumdu (kizlara degil tum arkadaslara rezil olmustum ama o rahatlama herseye degerdi)

• quote:

Orijinalden alıntı: moussasow1907

sabahtan beri kivraniyodum o gün okulda.karnim cok fena agriyodu ilk önce usuttum sandım ceketimi giydim ama sonuc hala ayniydi 3.derste agri siddetini iyice artirdi bir tuvalete gideyim ne oluyor dedim hocadan izin aldim gittim tuvalete ki ne gidis benim kobra birikmiş .bi girdim tuvalete tek hamlede tüm tuvaleti hatta okulu feci bi koku sardi o rahatlamayla sifonu cekmeyide unutmusum sonra arkadaslar tuvalete gitti gorduklerine inanamadi hatta fotoğrafını cektiler hep dunyada bi insanin tek hamlede çıkarabileceği en büyük kobraydi o kabin bi hafta kapatildi o gün tuvalette kimse sigara icemedi cok komik ve berbat bi durumdu (kizlara degil tum arkadaslara rezil olmustum ama o rahatlama herseye degerdi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeen

hic unut(a)mam lise ikinin yaz tatili.sene 2006.
    benim de haliyle cosmus zamanlarim.girdim tuvalete ufaklikla isimi gorucem(anladiniz bence )bizim tuvaletin de havalandirmasi apartman kapisinin yaninda.ordan da disariya sesler butun ciplakligiyla gidiyor.biraz fazla kacirmisimo gun sanirim. bize benden 1 yas buyuk olan kuzenim elif gelmis; ondan da hoslaniyorum o zamanlar.iliski de olucak gibi hani.bu geldi annem kapiyi acti.kiz aynen sunu dedi:tuvalette bizimki var galiba sesler geliyor dedi ve kahkahayi basti.ben dinliyorum tabi ama kipkimizi oldum ufaklik elimde kala kaldi.diyorum pencereden mi atlasam tuvalet deliginden kanalizasyon yoluyla uzak denizlere mi acilsam...ben bunlari dusunurken annemden de muthis bir cevap geldi:"evet yaa bugunlerde cok degisti dergilerini falan buluyorum hep." oyle utandigimi hatirlamiyorum ben hayatimda.kiz gidene kadar tuvaletten cikmadim kiz gidince kendimi odaya kilitledim ve butun gun odamdan cikmadim.sonra gece yarisi kalkip mutfaktan pop kek asirip onu yemis, boylece kendini kilitleme eylemini iki gune cikarabilmistim.elifle de iki ay sonra cikmaya basladik tam iki yil surdu iliskimiz. o gunun acisini bol bol cikardim simdi izmirde sanirim(uc yil oldu gormeyeli).arada annem hatirlatir o gunu yine yerin dibine girerim :/
    olmamıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coconut55 -- 11 Şubat 2013; 2:26:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeen

hic unut(a)mam lise ikinin yaz tatili.sene 2006.
    benim de haliyle cosmus zamanlarim.girdim tuvalete ufaklikla isimi gorucem(anladiniz bence )bizim tuvaletin de havalandirmasi apartman kapisinin yaninda.ordan da disariya sesler butun ciplakligiyla gidiyor.biraz fazla kacirmisimo gun sanirim. bize benden 1 yas buyuk olan kuzenim elif gelmis; ondan da hoslaniyorum o zamanlar.iliski de olucak gibi hani.bu geldi annem kapiyi acti.kiz aynen sunu dedi:tuvalette bizimki var galiba sesler geliyor dedi ve kahkahayi basti.ben dinliyorum tabi ama kipkimizi oldum ufaklik elimde kala kaldi.diyorum pencereden mi atlasam tuvalet deliginden kanalizasyon yoluyla uzak denizlere mi acilsam...ben bunlari dusunurken annemden de muthis bir cevap geldi:"evet yaa bugunlerde cok degisti dergilerini falan buluyorum hep." oyle utandigimi hatirlamiyorum ben hayatimda.kiz gidene kadar tuvaletten cikmadim kiz gidince kendimi odaya kilitledim ve butun gun odamdan cikmadim.sonra gece yarisi kalkip mutfaktan pop kek asirip onu yemis, boylece kendini kilitleme eylemini iki gune cikarabilmistim.elifle de iki ay sonra cikmaya basladik tam iki yil surdu iliskimiz. o gunun acisini bol bol cikardim simdi izmirde sanirim(uc yil oldu gormeyeli).arada annem hatirlatir o gunu yine yerin dibine girerim :/

babanda dayındır senın şimdi?
    maşallah aılenız pek genısmıs normal karsılıorlarda bole seylerı

• quote:

Orijinalden alıntı: coconut55

olmamıs

Zaten adam evinde yapmış yada öyle değişik bir fantezisi varmış ki ailecek yaz tatilinde okulda yatıp kalkıyorlarmış?
    Özet:Uyku vaktin gelmiş.
    Edit:Mesajı değiştirmiş uyanık kardeşimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 11 Şubat 2013; 2:35:51 >
  • Herkesin arkadaş ortamında vardır çabuk gaza gelen saf biri. Bizimkide alt dönemlerden bir kıza yazmaya çalışıyor. İyide basket oynar. Geçenlerde denemiş okulun basket potasına smaç basabiliyorum dedi. Neyse dışarı çıktık yağmur yağmış heryer hafif ıslak. Bunun yazdığı kız ve arkadaşları okulun çardağında oturuyor. Bu da dedi ki basayım mı smaç. Basarsın basamazsın derken gaza geldi attı deparı tam kızların önündeki potaya doğru koştu asıldı elleri kaydı havada sırtı yere gelecek şekilde bir an bekleyip düştü. Normal bir insan öyle düşse bir kaç yeri kırılır. Bizimki düştüğü gibi kalktı gülerek bize doğru geliyor.Bakın nasıl bastım diye ama gözlerde yaş var. 1 hafta boyunca tek eğlencemiz olmuştu. Üstüne birde kızların yakınlarında duran ingilizce hocası oğlum bir daha düşte akıllı tvye gönderelim diye dalga geçmeye çalışıyor. Bizimki ağlamaklı. Ne günlerdi yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

olmamıs

Zaten adam evinde yapmış yada öyle değişik bir fantezisi varmış ki ailecek yaz tatilinde okulda yatıp kalkıyorlarmış?

ahaha mesajı degıstım madem :P alıntı yaptın nıe gozukmedı
    hıkayeyı yıne oku ıncenoktalar var midem bulandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coconut55 -- 11 Şubat 2013; 2:52:59 >

• Bundan yaklasik 4 ay once felandi iste. Dershanedeyim zil caldi disari cikmak icin kapiya yoneldim benden once bi kiz arkadas kapiyi acti, actiktan sonra kolunu dogal olarak asagiya indirirken benim ufakliga carpti, bende refleks olarak geriye dogru egildim ve ahh dedim :D kiz zaten eli carpinca anladi bana bakmaya basladi ben utancimdan gun boyu kizin suratina bakamamistim :D

• quote:

quote:

quote:

olmamıs

Nokia N97 ve Avea 3g nin birleşimi.
    Doğru söyle mesajın niye okulda çektin midesiz herif gibi bir şey değil mıydı?:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

olmamıs

Doğru söyle mesajın niye okulda çektin midesiz herif gibi bir şey değil mıydı?:)

evet oyleydı okulda yaptı sandım
    ama dıger kısmı cok daha ıgrencmıs megersem

• Reserved

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

olmamıs

Anlamadım.Kuzen kısmına mı takıldın?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

olmamıs

evet adam kuzenını sey etmıs
    bılde hala bırsey olmadan gorusuorlarmıs

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

olmamıs

evet adam kuzenını sey etmıs
    bılde hala bırsey olmadan gorusuorlarmıs

Kardeş onların aile yapısı böyle bir duruma izin veriyorsa yaparlar yani.Herkes aynı yetişmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

2 yol sonradan gelen hort ile gece gece iyi güldüm

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.