Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okuldayız arkadaslarla kapıının önünde dikilioruz bi arkadası ıttırdım flan :D sora bunlar i-p-ne-lik yapacak ya kızlar tuvaletının ordayız 3-4 kişi benı bı ıttırdı aga içeri :d güm kapıya çarptım sırt ustu geri geri içeri girdim içerde 1 tane kız vardı allahtan çığlık felan atmadı :D sadece gülebildim :)
  • hahaa konu süper devam beyler

bende yaziyim:

şimdi 5 kız 2 erkek hep beraber IKEA ya gitmiştik arkadaşlara ünv. için gidecekleri yere ev eşyası falan bakıyoruz her şey güzel kızlar güzel bizim hava tam yerinde bi espri patlatıyorum kızlar gülme krizine giriyor falan yani havamızdan geçilmiyor neyse işte yemek falan yedik arkadaş dedi ki bilgisayar koltuğu bakalım ooo dedim şöyle en iyisinden bi tane buluruz, orda da bilen bilir koltuklar falan hep üst üste yani allta var oturmak için bir de üstlerinde asmışlar bir dizi örnek olsun diye, bende gittim bi yine büyük siyah ihtişamlı bir koltuk vardı bak bu güzelmiş rahattır da dedim bi oturdum artık o üstteki koltuğu nasıl asmışlarsa oraya benim kafama küüüt diye bir düştü o demir kısmı taak diye bir ses çıkardı ben nasıl kıvranıyorum ama acıdan yerlerdeyim orası da şişti kızlar nasıl gülüyor nasıl kahkahalar hala dalga geçerler benimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 11 Şubat 2013; 13:41:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coconut55

quote:

Orijinalden alıntı: Jeen

hic unut(a)mam lise ikinin yaz tatili.sene 2006.
    benim de haliyle cosmus zamanlarim.girdim tuvalete ufaklikla isimi gorucem(anladiniz bence )bizim tuvaletin de havalandirmasi apartman kapisinin yaninda.ordan da disariya sesler butun ciplakligiyla gidiyor.biraz fazla kacirmisimo gun sanirim. bize benden 1 yas buyuk olan kuzenim elif gelmis; ondan da hoslaniyorum o zamanlar.iliski de olucak gibi hani.bu geldi annem kapiyi acti.kiz aynen sunu dedi:tuvalette bizimki var galiba sesler geliyor dedi ve kahkahayi basti.ben dinliyorum tabi ama kipkimizi oldum ufaklik elimde kala kaldi.diyorum pencereden mi atlasam tuvalet deliginden kanalizasyon yoluyla uzak denizlere mi acilsam...ben bunlari dusunurken annemden de muthis bir cevap geldi:"evet yaa bugunlerde cok degisti dergilerini falan buluyorum hep." oyle utandigimi hatirlamiyorum ben hayatimda.kiz gidene kadar tuvaletten cikmadim kiz gidince kendimi odaya kilitledim ve butun gun odamdan cikmadim.sonra gece yarisi kalkip mutfaktan pop kek asirip onu yemis, boylece kendini kilitleme eylemini iki gune cikarabilmistim.elifle de iki ay sonra cikmaya basladik tam iki yil surdu iliskimiz. o gunun acisini bol bol cikardim simdi izmirde sanirim(uc yil oldu gormeyeli).arada annem hatirlatir o gunu yine yerin dibine girerim :/

babanda dayındır senın şimdi?
    maşallah aılenız pek genısmıs normal karsılıorlarda bole seylerı

Kuzen derken tam olarak kuzen değil ama kuzen diyordum(ayrıca üvey)
    Ailemize gelince bazı konuları aşmıştık o zamanlar (bu olaydan önce yakalanmalarım olmuş ve o tür konuşmalar çoktan yapılmıştı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeen -- 11 Şubat 2013; 18:45:31 >

• Bugun dersteyiz son 10 dk ve hoca bizi serbest bıraktı. Bizim sınıftaki 5-6 kız en arkalarda toplanıp sohper etmeye basladılar, benim oturduğum yerde kızlara azıcık uzağı (Bu kızlar bi film hakkında konusuyorlar ancak hangi film bilmiyorum)

Her neyse bunlara sohpet ederken o gruptaki Ayşe adındaki kızı çağırdım

Ben: Ayşe hangi film hakkında konusuyorsunuz?

Ayşe: Gajına mı gajıni mi diye bişey söyledi. (Tabi ben ne dediğini anlamadım)

Ben: Ne ? Vajina mı?

Ayşe: Oha terbiyesiz!!

Hala utanıyorum, hayatımda ilk defa bu kadar utanıyorum... of of.. siz siz olun uykulu iken kimseyle sohpet etmeyin
  • 7. sınıftayken dershanede merdivenlerden düşmüştüm normal düşme tepkimesi olarak arkama bile bakmadım fakat arkadan gülme sesleri geliyordu kendimi tutamayıp "ebenizi z*kim" demiştim kime dediğimi bile bilmeden iyi ki o sırada hoca falan geçmiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: shipp12

Bugun dersteyiz son 10 dk ve hoca bizi serbest bıraktı. Bizim sınıftaki 5-6 kız en arkalarda toplanıp sohper etmeye basladılar, benim oturduğum yerde kızlara azıcık uzağı (Bu kızlar bi film hakkında konusuyorlar ancak hangi film bilmiyorum)

Hala utanıyorum, hayatımda ilk defa bu kadar utanıyorum... of of.. siz siz olun uykulu iken kimseyle sohpet etmeyin

ghajini demiş merak edenlere

• quote:

Orijinalden alıntı: Altın Orda

7. sınıftayken dershanede merdivenlerden düşmüştüm normal düşme tepkimesi olarak arkama bile bakmadım fakat arkadan gülme sesleri geliyordu kendimi tutamayıp "ebenizi z*kim" demiştim kime dediğimi bile bilmeden iyi ki o sırada hoca falan geçmiyordu

eskisi gibi anılar gelmeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altın Orda

quote:

Orijinalden alıntı: shipp12

Bugun dersteyiz son 10 dk ve hoca bizi serbest bıraktı. Bizim sınıftaki 5-6 kız en arkalarda toplanıp sohper etmeye basladılar, benim oturduğum yerde kızlara azıcık uzağı (Bu kızlar bi film hakkında konusuyorlar ancak hangi film bilmiyorum)

ghajini demiş merak edenlere

Aamir khan

• 7. Sinifa felan giderken bir aksam telefonum caldi actim garip garip sesler gelmeye basladi, alo diyorum cevap yok. Neyse korktum anneme verdim telefonu ama suratina kapatmislar. Meger bizim siniftaki kizlar aramis beni isletmek icin bende anneme verince 'SÜT' damgasi yemistim, bir yil boyunca süt diye dalga gecmislerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Bikeresinde annemler memlekete gitti rahat 3 gün yoklar kızı çağırdım falan işimizi gördük duşa gircez beraber fantazi olsun diye suyu açtım sarılıyouz falan sular akıyor romantik bi an ayağım bi kaydı kızın saçına asıldım ayakta durabilmek için o bağırdı falan bende bağırıyorum sonra yere düştük birşeyde olmadı düştüğümüzle kaldık.

Sonra bi uyandin donunda islaklik..

• Up!

• quote:

Orijinalden alıntı: Felden

kızla maça gitmiştim galatasaray-fenerbahçe basketbol maçıydı yukardan kafamıza koltuk atılmıştı zaten küfürler gırla bi daha maça gitmeme kararı almıştım

o senmiydin ahahahaahaaha :D

• Hadi bende yazayım bir tane. Orta 1e gidiyorum. Arkadaşlarla okuldan kaçtık işte. Tabii kaçınca da sınavı kaçırmışız. Herkes raporlu falan demiş. Bir anda derse girince (Okula sınav yüzünden geri dönünce) sınav bitmiş hoca ise bana bakıyordu. Sevdiğim kıza rezil oldum o anda
  • Mesajım bulunsun sonra bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeogenc

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Bikeresinde annemler memlekete gitti rahat 3 gün yoklar kızı çağırdım falan işimizi gördük duşa gircez beraber fantazi olsun diye suyu açtım sarılıyouz falan sular akıyor romantik bi an ayağım bi kaydı kızın saçına asıldım ayakta durabilmek için o bağırdı falan bende bağırıyorum sonra yere düştük birşeyde olmadı düştüğümüzle kaldık.

Sonra bi uyandin donunda islaklik..

• Up up

• süper konu aynen devam

lise 3'deyken ingilizce dersindeyiz. hoca bizi pek sıkmaz zaten, adam kafasına göre 5-10 dk ders işleyip sonra biri serbest bırakıyor.
    neyse hoca girdi derse, ilk 10dk normal ders işledi, ses çıkaran yok tabi. dersi bitirdi adam, tamam şimdi serbestsiniz, gidin test falan çözün dedi.
    ben de başladım tabi çözmeye, tüm sınıf çözüyor zaten, çözmeyenleri de hoca uyarıyor sert bi dille açtım fizik soru bankamı, rastgele gelen bi testi çözdüm. yan sırada da diğer arkadaşlar matematik-kimya falan çözüyorlar. neyse aradan 15 dakika falan geçti, ve sınıfın sessizliği bi anda bozuldu...
    yan sıradaki kız çözemediği matematik sorusu için beni yanına çağırdı. ne yaparsın, seve seve gittim tabi yanına. "bak, bu soruyu yapamadım, çözüp bana anlatabilir misin" acaba gibi şeyler söyledi. tamam dedim ben de. aldım soruyu, 2-3 dakika baktım. yok arkadaş çıkmıyor. soru dünyanın en kazık sorusuydu bana göre.
    ve en sonunda pes edip bıraktım kitabı... sonra kitabı alıp kızın yanına gittim ve ona soruyu çözemediğimi söyledim. o an cidden bunu nasıl söyleyeceğimi bilemedim, ellerim titriyodu. fakat sonunda başardım. kız da fazla tepki vermedi nedense, iyi tamam başkasına sorarım falan dedi. tamam dedim ben de ve sırama geçip fizik çözmeye devam ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

süper konu aynen devam

lise 3'deyken ingilizce dersindeyiz. hoca bizi pek sıkmaz zaten, adam kafasına göre 5-10 dk ders işleyip sonra biri serbest bırakıyor.
    neyse hoca girdi derse, ilk 10dk normal ders işledi, ses çıkaran yok tabi. dersi bitirdi adam, tamam şimdi serbestsiniz, gidin test falan çözün dedi.
    ben de başladım tabi çözmeye, tüm sınıf çözüyor zaten, çözmeyenleri de hoca uyarıyor sert bi dille açtım fizik soru bankamı, rastgele gelen bi testi çözdüm. yan sırada da diğer arkadaşlar matematik-kimya falan çözüyorlar. neyse aradan 15 dakika falan geçti, ve sınıfın sessizliği bi anda bozuldu...
    yan sıradaki kız çözemediği matematik sorusu için beni yanına çağırdı. ne yaparsın, seve seve gittim tabi yanına. "bak, bu soruyu yapamadım, çözüp bana anlatabilir misin" acaba gibi şeyler söyledi. tamam dedim ben de. aldım soruyu, 2-3 dakika baktım. yok arkadaş çıkmıyor. soru dünyanın en kazık sorusuydu bana göre.
    ve en sonunda pes edip bıraktım kitabı... sonra kitabı alıp kızın yanına gittim ve ona soruyu çözemediğimi söyledim. o an cidden bunu nasıl söyleyeceğimi bilemedim, ellerim titriyodu. fakat sonunda başardım. kız da fazla tepki vermedi nedense, iyi tamam başkasına sorarım falan dedi. tamam dedim ben de ve sırama geçip fizik çözmeye devam ettim

• quote:

süper konu aynen devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feint-TR -- 17 Şubat 2013; 18:43:22 >

• quote:

süper konu aynen devam

çok inceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.