Şimdi Ara

Kızlara Rezil Olduğunuz Anlar (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.268
Cevap
350
Favori
108.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9. Sinifta acayip sıkışmıştım. Bahçeden bi depara kalktım önüme gelen ilk tuvalete girdim. Tuvalette kimse yoktu. Neyse girdim içeri işimi hallettim tam elimi kapının koluna attım, bi baktım kız sesi geliyo. Hemen elimi kapının kolundan çektim. Geldikçe geldiler geldikçe geldiler. Tabi çıkarmıyım ben hiç. Kapıya vuruyolar bende sesimi incelterek "DOLUUU" diyodum. Yine aklıma geldi utandım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

6-7 sene önce ev sobalı soba oturma odasında bende motoru bozmuşum erkenden sobanın olduğu yerde yattım . Neyse dedem onlar gelmiş karnımda cok fena ağırıyor tuvalete gitmek zor geldi dedim fırlatayım yorganın içine neyse fırlattım bi tane yorganı üstüme çekeyim derken alttan acılmış tabi ishal osuruğu oda kapalı sanki fare yemişim mk koku heryere yayıldı benim uyku da hafif ya baktım herkes püfff bu ne yaa felan camları kapıları actılar acayip utanmıştım ya caktırmadan devam ettim ama uykuya :) sabah anlatıp gülüyolardı .D

• Sonra bi curcuna başladı ki sorma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

6-7 sene önce ev sobalı soba oturma odasında bende motoru bozmuşum erkenden sobanın olduğu yerde yattım . Neyse dedem onlar gelmiş karnımda cok fena ağırıyor tuvalete gitmek zor geldi dedim fırlatayım yorganın içine neyse fırlattım bi tane yorganı üstüme çekeyim derken alttan acılmış tabi ishal osuruğu oda kapalı sanki fare yemişim mk koku heryere yayıldı benim uyku da hafif ya baktım herkes püfff bu ne yaa felan camları kapıları actılar acayip utanmıştım ya caktırmadan devam ettim ama uykuya :) sabah anlatıp gülüyolardı .D

ulan iş yerinde müşteri var bir yandan da burayı okuyorum gülmekten gözlerim yaşardı

• quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

gözlerim yaşardı gülmekden

• quote:

Orijinalden alıntı: tangmuch

Ankarada üniversitede öğrenciyken yurtta kalıyordum. Ve henüz eve taşınmıştık. Evde elektrik, doğalgaz ve eşya hiç bir şey yoktu. sadece arkadaşlarımdan aldığım 2 battaniye vardı. başka yastık dahi yoktu. Kız arkadaşım ise kocaelinde öğretmenlik yapiyordu. Eve taşındığımı duyunca gelmek istedi, evde eşya olmadığını söylememe, 1 hafta sonra gelmesini söylememe rağmen sürpriz yaparak geldi. Arkadaşlarımın evine götürmek istemedim, orada rahat rahat yiyişemeyiz diye. Ankaranın soğuğunu bilen bilir evde o kış gününde ısınacak hiç bir şey yok. altımıza inceceik bir battaniye serdik, üstümüzede incecik diğer battaniyeyi. O kadar soğukki battaniyenin altında donuyoruz. İkimizinde kafası battaniyenin içerisinde çok soğuk çünkü. Ben yorgunlukla ve uyku sersemi usulca bıraktım gazımı ses çıkmadı ama beni bile uykumdan uyandıracak kadar ağır bir kokusu vardı. birden uyandım hemen kız arkadaşımın gözlerine baktım belki uyumuştur kokuyu farketmemiştir diye. ama ne yazıkki o koku hastayı yatağından kaldıracak kadar ağırdı. Gözgöze geldik. kokudan benzi solmuş, gözleri kızarmıştı. yinede bir şey demedi ama Bana öyle anlamlı gözlerle baktı ki unutamam. 2 hafta sonrada benden ayrıldı zaten.

Edit: Gülüyorsunuz ama o an duyduğum utancı tarif edemem. Kızla daha 1. ayınızdasınız birbirini tanıma, evliliğin balayısı gibi. Hep canımlı cicimli günler. Sabah kalkar kalkmaz ilk otobüsle memleketine dönmesinide bu olayla ilişkilendirsem mi bilmiyorum.

Hahahaha YOU ROCK !! :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lise birin ilk haftası son tenefüs herkes dışarı çıkmış tabi sınıflada yeni yeni tanışıyoruz yan sınıftan arkadaşların yanından ayrıldım ben giderken arkadan bişey demişlerdi döndüm onlara cevap verirken ayağım takıldı düştüm bi kaç kişi gördü gülmeye başladılar sonra kalkmaya çalışırken bidaha düştüm millet gülme krizlerinde tabi ben gerizekalı gibi hissediyorlum sonra hızlı hızlı bloğa doğru yürüyorum (mal mal etrafımda gülen kişilere bakarak) içeri gircem yeterince rezil olmuşum yerdeki tümsege ayagım takıldı düşmemek için kafam yere yakın bi halde istemsiz olarak koşmaya başladım düşmemek için koşarsınız ya ayağını falan takıldığında aynen o şekilde ve kafamı kaldırmadan kollarım yanda deve kuşu gibi koşarak okula girdim ve koşarak sınıfa girdim çok büyük bi rezillikdi ben blokdayken dışardaki kahkahalar kulagıma geliyodu sınıfta konusu fln açıldı hala dalgasını geçerler onun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gacha -- 6 Aralık 2012; 14:43:22 >

• Benimde bi anım var ama cok komik diil yinede yaziyim . Ben 92liyim sevgilim 93lü iste yurda esya tasicakmis bende yardim ediyim dedim en agir koliyi aldim gidiyorum .. Kollar koptu kopacak agirliktan nasil canim yaniyor bide sigaradan nefes nefeseyim . Gittim koliyi indirdim bi yere zoraki. Sonra sevgilim geldi iste odadakilere soruyo nereye koyayim koliyi diye ordan bi kiz abinin koydugu kolinin ustune koy sende dedi . Nasil moralim bozuldu utandim sevgilimle nerdeyse ayni yastayiz abi dedi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

8. sınıf beden dersindeydik, hoca ters mekik çektiriyordu. bende hiç beceremem, uzaktan izledi beni sonra yanıma gelerek heyt bee alman p*rnocusu gibisin demişti

ağzım uyuştu gülmekten
  • Kızla webcam ile konuşuyorduk. Bir ara dalgınlığıma geldi eli alete attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz7

Bu oaly geçenlerde oluyor hala dusundukçe guluyorum Evden tam cıkıcam acaip ossurasım geldi neyse dedim salarım asansorde kapıyı çektim cıktım asansorde asagıya inerken bi salmısım ortalık leş gibi kokuyo adamı boagacak şekilde neyse asagıya indim biizm komusunun kızı bindi biner binmz öff dedi adamlar sıçmış resmen dedi yerin dibine girdim hala yuzune bakamıyorum kızın.

+1 yarıldım :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

Orijinalden alıntı: zero bulls

olay geçen sene başıma geldi... boxerlarım ve kıyafetlerimin büyük çoğunluğu yıkanmıştı ancak kurumamıştı o günde dershaneye gidecektim kıyafetlerim ıslak olduğu için adidas eşofman altı ve beyaz bi t-sihrt ve mont giyip gitmiştim neyse dershaneye gittim sınıfa girdim oturdum hoca derse girdi sabah ilk ders tabi sınıftakiler ilk derse gelmezler genelde o günde az kişi gelmişti ama çoğunluğu kızdı hatta yanlış hatırlamıyorsam 4 erkek 7 kız vardı neyse hoca ders anlatmaya başladı sonra kapıya vurdular 6 tane kız derse girmek istiyor 3 tanesi misafir öğrenciymiş bunlar geldiler benim oturduğum sıranın önüne oturdular (sanki başka yer yok açık mert korkusuz ) neyse bunlar açık saçık şeyler giyinmişler kızlardan biri saçınıda at kuyruğu yapmış böyle bembeyaz tenli bi hatun ben tüm ders boyuncu bu hatunu izledim durdum tabi çavuş ayaklandı neyse o ara zaman geçmiş ben hiç fark etmedim zamanın geçtiğini zil çaldı herkes ayaklandı tabi bende ayağa kalktım bizim çavuş dimdik sonra kız arkasını döndü pencereler sınıfın en arkasındaydı ordan dışarıya bakmak için o arkasını döner dönmez gözleri bir anda çavuşun olduğu yere doğru çevrildi ben onun gözlerini görünce neye bakıyo lan bu diyip bende baktım bakmaz olaydım kızılay çadırı çoktan kurulmuş yardıma muhtaçları bekliyor sonra hemen yerime oturdum zaten misafir öğrenci olan kızlar o dersten sonra bi daha dershaneye uğramadılar

• Bigün sınıfta otururken bacaklarım sıranın üstündeydi kız bi arkadaş geldi bacağıma oturdu ama kucağıma doğru kayıyo ben utanmaya başladım bütün herkez bana bakmaya başladı kızdan çok ben utanmıştım
  • Uzun zamandır hoşlandığım bi kız vardı. Sevgili olmadan bir tık önceki mertebedeydik. O akşam onu evden alıp yemeğe götürücektim.
    Bindim arabaya baktım benzin ışığı yanıyor. Kızın eviyle benzin istasyonu da tam ters istikamette. E kıza da 5 dakikaya geliyorum dedim bekletmek olmaz.
    Gittim kızı aldım, ufak bi hoş beşten sonra, her zamanki yakıt aldığım Petrol ofisine girdik beraber.
    Pompacı yanaştı..

+Oo hoş geldin abi 30 liralık mı yine ?
    -Eheheh yok lan fulle ne 30 u ahahhaha.
    +Bakıyorum da cukka sağlam bugün dolduruyorum.

Bu şerefsiz pompacı yüzünden tam 300 lira benzine verdim. 50 milyonluk alıcaktım ben. Şerefsiz pompacı bütün paramı aldın, bubenzin biter bitmez yanındayım !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

@ Tangmuch : Çok iyi yaa

Benim de yellenme hikayem olmuştu. El ele yürürken kaçırmıştım istemsiz olarak. Özür dilerim dediğimde boşver saçmalama nolcakki demişti. Ben elini bıraktım 30 dk sustum. O arada tekrar eski halimize dönelim diye neler yapmıştı. O beni neşelendirmeye çalıştıkça ben daha da kötü olmuştum.

oda yapmıstır caktırmadan

• güncel +4. sayfadayım öldüm :D
  • ben de anlatayım bi tane lise 3 teydim bigün öğle yemeğinden sonra okula gidiyodum.Tam okulun bahçesine girdim o gün de bizim beden hocası köpeğini okula getirmiş.Okula doğru yürürken bi an kopekle göz goze geldik hayvan beni olağanca gücüyle kovalamaya başladı.Ben de can havliyle tüm gücümle koşuyordum.tabi ben kopege bakarak koştuğum için onüöme bakmıyorum.İste tam o sırada ayağım yere takıldı ve kafa üstü çakıldım yere hayvan da bana acımış olacak ki pesimi bıraktı oh be sonunda kurtuldum derken bir de ne goreyim okuldaki herkes sınıf camlarına dizilmis kahkahalarla gülüyor ve herkes sadece oğrenciler değil hocalar hademeler falan var ya tam rezil bi ğündü bütün okula rezil olmustum o günden beri bütün kopeklerden nefret ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

3 sene önce yazlıktayız gece saat bilmem kaç kumsalda oturuyoruz cocukluktan beri tanıdığım bi kız var onun okuldan arkadaşı 1 hafta onlarda kalmaya gelmişti bende asılıyorum o aralar kıza numarasını aldım paso mesaj atıyorum,asılıyorum beni uyardı bana asılıyorsun ama bak olmaz biz arkadaş olalım dedi bende ne asılması sen yanlış anladın beni benim sevgilim var zaten diye palavra sıktım.Sonra inandırıcı olsun dıye mesajlaşıyorum yalandan sevgilimle diye sağa sola mesaj atıyorum bi gece gene sevgilim arıyor dıye açtım telefonu ama kendım çaldırdım telefonumu zil sesi ayarlarından çaktırmadan açtım telefonu 5 dakka konuştuk iyice azıttım aşkım şu an senı hayal edıyorum dudaklarını hayal edıyorum öpmek istiyorum kızlar 2 metre yanımda duysun dıye yuksek sesle konusuyorum pat telefon çalmaz mı o sırada sessize aldım allahtan ses çıkmıyor ama çalıyor ben devam edıyorum konuşmaya aşkımlı falan sonra gülmeye başladı kızlar ne guluyor lan bu mallar dıye baktım başka bi kız daha vardı bende numarası olmayan kıza benım numarayı vermışler o arıyormuş telefonu sallıyordular açmıyacakmısın daha telefonu ya dediler o an kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü uyduruyorum işte aynı anda görüşme yaparken başkasıda arayabiliyor öyle ayarlardım ben sevgilimle konuşuyorduk ama yemediler tabi baya dalga geçtiler herkese anlatmışlar itibarım 2 paralık olmuştu.

dostum gerçekten senin yerinde olmak istemezdim

çok kötü bi durum la

• hic unut(a)mam lise ikinin yaz tatili.sene 2006.
    benim de haliyle cosmus zamanlarim.girdim tuvalete ufaklikla isimi gorucem(anladiniz bence )bizim tuvaletin de havalandirmasi apartman kapisinin yaninda.ordan da disariya sesler butun ciplakligiyla gidiyor.biraz fazla kacirmisimo gun sanirim. bize benden 1 yas buyuk olan kuzenim elif gelmis; ondan da hoslaniyorum o zamanlar.iliski de olucak gibi hani.bu geldi annem kapiyi acti.kiz aynen sunu dedi:tuvalette bizimki var galiba sesler geliyor dedi ve kahkahayi basti.ben dinliyorum tabi ama kipkimizi oldum ufaklik elimde kala kaldi.diyorum pencereden mi atlasam tuvalet deliginden kanalizasyon yoluyla uzak denizlere mi acilsam...ben bunlari dusunurken annemden de muthis bir cevap geldi:"evet yaa bugunlerde cok degisti dergilerini falan buluyorum hep." oyle utandigimi hatirlamiyorum ben hayatimda.kiz gidene kadar tuvaletten cikmadim kiz gidince kendimi odaya kilitledim ve butun gun odamdan cikmadim.sonra gece yarisi kalkip mutfaktan pop kek asirip onu yemis, boylece kendini kilitleme eylemini iki gune cikarabilmistim.elifle de iki ay sonra cikmaya basladik tam iki yil surdu iliskimiz. o gunun acisini bol bol cikardim simdi izmirde sanirim(uc yil oldu gormeyeli).arada annem hatirlatir o gunu yine yerin dibine girerim :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeen -- 9 Şubat 2013; 15:52:16 >

• zıp zıpta zıplarken tam havada takla atıyordum pantolon yırtıldı don mon herşey çıktı açığa ne utanmıştım yahu bide kız komik bişi solemişti sümükler dışarı fırladı
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.