Şimdi Ara

Kızla sinemaya gidicez ama aklımda sorular var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
6
Favori
4.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli ki ilk tecrüben ve b*ka bastın. O yüzden fazla kasma tadını çıkar filmin. Zaten kız sana gelmiycek
  • Kim davet ettiğse o öder. Bir istisna olarak, eğer ilk buluşma ise daima erkek öder. Ne mal adammışım bi dünya kızla çıktımda çoğuyla sevişemeden o kadar hesap ödedim diye, aklıma geldi şimdi.
  • Lan ilk buluşmada kıza hesap ödettirilmez, İlkinden sonra almana dönersiniz, ilki sen ödeyeceksin dostum unutma
  • tüm hesabı kız ödemeli kardeşim
  • Cimrilik yapma öde.eger durumun yoksa gitme.

• Sen bunlara bakma. Tabiki sen öde. Bu seni para yediriyor göstermez. Ama her zaman sen ödeme.

• Sen davet ettiğin için sen karşılayacaksın maalesef. Ancak bunu bir daha ki sefer için yapma.

• Ilk buluşmada öde sonuçta sen davet ettin ama kız düşünceliyse buna karşı çıkar. Ilk başta sen ödesen bile sonrakileri sen ödemezsin. Benim şu anki kız arkadaşım neyse ki bu konuda düşünceli hesap öderken kavga bile ediyoruz

• nerde yaşıyorsunuz lan siz ? kıza para ödettirmekde ne ? hem kızı sinemaya davet ediyor hemde para derdi çekiyor . herşeyi sen ödüyceksin . asla anlamam zaten . gözümün önüne getiremiyorum . ben kalıyorum böyle kadın para ödüyor . kötü bir manzara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dicaprio96 -- 8 Kasım 2014; 10:32:15 >
  • Şimdi gidiyorsunuz sinemaya geleceği varsa ilişkinin parayı sen ödüyorsun uzatıcaktır o kesin alma yok de falan baktın ısrar ediyor (ısrar ediyosa o kızı kaçırma sakın ) mısırı da sen ısmarlarsın tarzı daha estetik şekilde söylersin sinemaya giriyorsun tamamen doğaçlama film hakkında konuşuyorsunuz falan çıkıyorsunuz gene film hakkında sonlara doğru gün hakkında konuşuyorsun.

eve sen bırakcan yada eve yakın bi yere ailesinden çekiniyorsa.

Her ihtimale karşı kendin için aldığın para kadar bir para daha al yanına hatta 2 karşılaştığın durumlarda parayı öde cimri görünme

ilişki ciddi değilse söylenecek tek bişi var sinemada en arka köşelere bilet alıyorsun sonra EM ONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FavellaS -- 8 Kasım 2014; 10:38:27 >

• kız bulsamda para yedirsem

• quote:

Orijinalden alıntı: bazentiksindim

Arkadaşların söyle,söyle demesiyle kız da ne söyliceksin demesiyle hafta sonu sinemaya gidelim mi dedim. Kız ilk başta gülümsedi filan kabul etti sonra. Peki onun ücretini ben mi karşılıcam ve sinemada hangi tür film içicek filan ne alırız

Sinemaya davet ediyosan senin ödemen gerekir ta.Fakat burdaki anadoöu deliqanlıları "erkek adam para ödetmez vs" gibi laflar etmiş lan odun baba parasıyla kimin kızına hava atıyosun sen kardeşim rahatça param yokta diyebilirsin kıza ben hic utanmadım söylerken.

• Sen 2 bilet diye iste kız ısrar edecektir çok zorlarsa ödesin , mısırları sen al ama kesinlikle , güzel ve kaliteli bir film olsun .

• quote:

Orijinalden alıntı: bazentiksindim

quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Buradaki asosyallerin dediğine bakma.Kızın bilet parasını da mısır parasını da sen ödeyeceksin.Ona göre hazırlıklı çık.Erkek adamın olduğu yerde kız para ödemez.

hocam haftada 1 böyle sinemaya gidiceksek olmaz yahu :D haftada 50 lira gözden çıkaramam

Haftada bir gitmeyeceksin tabi kız da bıkar. Ama fazla maddiyat gerektirmeyen değişik yerlere götürebilirsin ilgisini çekecek yerlere. Ama her saniye birlikte de olmayın çabuk bıkarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Buradaki asosyallerin dediğine bakma.Kızın bilet parasını da mısır parasını da sen ödeyeceksin.Ona göre hazırlıklı çık.Erkek adamın olduğu yerde kız para ödemez.

ULAN HAHAHAHAHA.
    ANAN BABAN 50 LİRA İSTESE VERMEZSİN GELMİŞ BURDA ELALEMİN KIZINA PARA YEDİRMEYİ Bİ MARİFET GÖSTERİYORSUN AYIP GÜNAH.
    NOT: İŞBU ENTRY KIZIN İZMİRLİ OLMADIĞI VARSAYILARAK GİRİLMİŞTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 8 Kasım 2014; 10:54:30 >
  • Sinemaya gitmeniz iyi güzel hoş bir şey. Ama sakın kıza orada yanaşmaya çalışma. Film izleme yeri orası öpüşme veya sevişme alanı değil.

• @Sanal Bilim Adami
    playboydur kendisi
    +
    @dhfade
  • Unutursam Fisildaya gotur

• Polene Alerjisi Olan Arı kullanıcısına yanıt
    Erkek adamın olduğu yerde kız para ödemez mi ?

Cahil cahil konuşma, sen enayi isen diğer erkekler de enayi olmak zorunda değil.

Paran çoksa orası ayrı ama yine de bi kıza para yedirtmek enayiliktir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.