Şimdi Ara

Kızla sinemaya gidicez ama aklımda sorular var (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
6
Favori
4.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: II. Aragorn

Benim bi taktiğim var sadece sinemada geçerli de değil. Yemeğe falan çıkınca da yapıyorum. Bunu ben ödeyeyim bidahakini sen ödersin diyorum. Hem centilmen görünüyosun hem de bir daha buluşmuş oluyosun kızın pek gönlü olmasa bile (düzgün bi kızsa), s.çarsan toparlama şansı doğuyor

Geçen gün bu şekilde yaptım kız ikinci kere buluşmadı benle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazentiksindim

Arkadaşların söyle,söyle demesiyle kız da ne söyliceksin demesiyle hafta sonu sinemaya gidelim mi dedim. Kız ilk başta gülümsedi filan kabul etti sonra. Peki onun ücretini ben mi karşılıcam ve sinemada hangi tür film içicek filan ne alırız

bu nasıl bir kendine güvensizlik ya.. paran var mı ? incelik yapmak istiyor musun; sen öde. ortak bir filme karar verin, girin içecek olarak da uranyum içecek haliniz yok herhalde klasik pop corn/cola falan yani. foruma bişeler danışma işini abartmaya başladılar artık
  • Tayyip'e yaz dersin olur biter. Boylece odemeden film izlersiniz.

Sen odeyeceksin sen!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlişki beklentimin olmadığı bir kız arkadaşımla bile öyle görüşelim falan ayağına sinemaya gitmiştik. Onda bile ödedim kardeş ben koyuyor biraz ama olsun, param varken kıza para ödettirmeyi sevmem ki yoksa da dışarı çıkmam zaten.
  • İlk buluşmada ne olursa olsun erkek öder hesabı. Kız iyi biriyse zaten beraber ödeyelim fln der kibarca bidahaki sefere birlikte öderiz der geçiştirirsin.Kız yalandan bile olsa elini cebine atmıyorsa o kızdan kaç iliğini sömürür valla
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.