Şimdi Ara

Kızla sinemaya gidicez ama aklımda sorular var (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
6
Favori
4.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bazentiksindim

Arkadaşların söyle,söyle demesiyle kız da ne söyliceksin demesiyle hafta sonu sinemaya gidelim mi dedim. Kız ilk başta gülümsedi filan kabul etti sonra. Peki onun ücretini ben mi karşılıcam ve sinemada hangi tür film içicek filan ne alırız

Filme karar verip bileti çek bölümünden al 8-10tl ye gelmiş olur kıyağıda yapmış olursun mısırlarda senden diye ortam yumuşatırsan hiç zarar bile etmemiş olursun :)

O değilde bazı arkadaşlar kızlar bankamatik gibi görüyor felan demişte gençler için böyle özellikle liseliler, biraz yaş büyüyünce ciddiye binince kızda ödetmez yeri gelince.
  • İkiniz de öğrenci değil misiniz? O zaman eşit ödeyeceksiniz arkadaş, ikinizin de sabit geliri yok zaten niye sen ödüyorsun ki?
  • ilk buluşmanızsa kesinlikle ödemen lazım ama daha sonradan ödeme veya her şeyi sen ödeme yarı yarıya felan yapın ama ilk buluşmada hepsini senin ödemen lazım
  • aşk filmine git

öpüşme sahnesi olunca direk dudaklarına yapış ve em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Buradaki asosyallerin dediğine bakma.Kızın bilet parasını da mısır parasını da sen ödeyeceksin.Ona göre hazırlıklı çık.Erkek adamın olduğu yerde kız para ödemez.

ULAN HAHAHAHAHA.
    ANAN BABAN 50 LİRA İSTESE VERMEZSİN GELMİŞ BURDA ELALEMİN KIZINA PARA YEDİRMEYİ Bİ MARİFET GÖSTERİYORSUN AYIP GÜNAH.
    NOT: İŞBU ENTRY KIZIN İZMİRLİ OLMADIĞI VARSAYILARAK GİRİLMİŞTİR.

Beni kendinle karıştırma.Annem babam istese değil 50 lira böbreğimi bile veririm.
  • Kızı başta aşk filmine götür . Parayyı tabikide sen ode sonra araniz iyixe isinir niyetiniz kötüleşirse kötü bir filme gotur izleyici az olsun rahat rahat yap isini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Kızla sinemaya gidicez ama aklımda sorular var
  • Sinema'da salonunda çalışıyorum. Her salonlarda artık kamera var. Yiyişen çiftleri dışarı çıkartıyoruz. Haberin olsun.
  • İlkse sen öde kütük

• quote:

Arkadaşların söyle,söyle demesiyle kız da ne söyliceksin demesiyle hafta sonu sinemaya gidelim mi dedim. Kız ilk başta gülümsedi filan kabul etti sonra. Peki onun ücretini ben mi karşılıcam ve sinemada hangi tür film içicek filan ne alırız

Soru mu lan bu? Parayı tabiki sen ödeyeceksin eğer ki ilerde para lafını yapmayacak kadar samimi olursanız tek cüzdan muhabbetine kadar götürebilirsin
  • Kardes eger sen teklif ettiysen sinemaya gidelim mi diye tabi ki sen ödiycen.

Hadi arkadaş ortanına rartgele birden karar alınsaydı herkes kendi öderdi diyelim ama madem davet ettin sen öde.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

quote:

Filme karar verip bileti çek bölümünden al 8-10tl ye gelmiş olur kıyağıda yapmış olursun mısırlarda senden diye ortam yumuşatırsan hiç zarar bile etmemiş olursun :)

O değilde bazı arkadaşlar kızlar bankamatik gibi görüyor felan demişte gençler için böyle özellikle liseliler, biraz yaş büyüyünce ciddiye binince kızda ödetmez yeri gelince.

hocam bizim burda bilet 16.5 lira sizin fikrinizi anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

Sinema'da salonunda çalışıyorum. Her salonlarda artık kamera var. Yiyişen çiftleri dışarı çıkartıyoruz. Haberin olsun.

Adamı korkutma be
  • tabi sen oducen lan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

quote:

hocam bizim burda bilet 16.5 lira sizin fikrinizi anlamadım

Sizin orada cinemaximum varsa

http://forum.donanimhaber.com/forumid_841/filt_11361/tt.htm

buradan gir ucuza 2 bilet bulabilirsin. :) bi ara 4-5tl e kadar düşmüştü bilet şimdi ne durumdadır bilmem ama.

• quote:

kasiyer parayı istediğinde 30 lira veya işte iki biletin parasını karşılayan bir miktar uzat zaten ikisini alacaktır

• Anabellaya git korkp kucagna atlar ohhhhh

• Vodafone sinema sifresi veriyimde1 biletle yırtarsın ama bileti sifreyle alirken yaninda olmasin kız

• quote:

Orijinalden alıntı: tiner kokusu

aşk filmine git

öpüşme sahnesi olunca direk dudaklarına yapış ve em onu

Gözümde canlandırdım da o sahneyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheThoth

Vodafone sinema sifresi veriyimde1 biletle yırtarsın ama bileti sifreyle alirken yaninda olmasin kız

işte gerçek dh bu :D

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.