Şimdi Ara

Kızla sinemaya gidicez ama aklımda sorular var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
6
Favori
4.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradaki asosyallerin dediğine bakma.Kızın bilet parasını da mısır parasını da sen ödeyeceksin.Ona göre hazırlıklı çık.Erkek adamın olduğu yerde kız para ödemez.
  • Hödüklük yapma ısrar et sinema ücretini de vermek için. Kız çok ısrar ederse onun kendi parasını ödemesine izin ver.

Em onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Buradaki asosyallerin dediğine bakma.Kızın bilet parasını da mısır parasını da sen ödeyeceksin.Ona göre hazırlıklı çık.Erkek adamın olduğu yerde kız para ödemez.

hocam haftada 1 böyle sinemaya gidiceksek olmaz yahu :D haftada 50 lira gözden çıkaramam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazentiksindim

quote:

Buradaki asosyallerin dediğine bakma.Kızın bilet parasını da mısır parasını da sen ödeyeceksin.Ona göre hazırlıklı çık.Erkek adamın olduğu yerde kız para ödemez.

hocam haftada 1 böyle sinemaya gidiceksek olmaz yahu :D haftada 50 lira gözden çıkaramam

Kız arkadaş işleri öyle oluyor.Ona göre kendini ayarlarsın artık.
  • Kıza ödet diyenleri merak ediyorum onlar kiza ödettiriyormu? Ne yaparsan yap sen odiyeceksin baska care yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anabellaya gidin

Edit:Senin yerinde olsam ödemem
    Ben ps4 aldrdm sen neyin kafasndasn üç kuruş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 8 Kasım 2014; 0:05:24 >
  • kızı sinemaya çağırmışsın ve kabul etmiş bilet parasını senin ödemen lazım bence, mesela ben yapım gereği hiç alman usulü yaptıramıyorum utanıyorum sıkılıyorum para alınca kızdan ( kız sevgili tarzı değil arkadaş kanka tarzıysa para ödemeyi bırak sinemaya bile gitme bence boşver )
  • Bana sorarsan biletleri sen al,"olmadı ama" gibisinden kabul etmemeye yeltenirse mısırlarıda sen ısmarlarsın şeklinde ortamı yumuşatırsın.Ama çok takma böyle şeylere,taktıkça batırırsın.Akışına bırak.
  • ilk buluşmada her zaman erkek öder kardeşim daha sonraları duruma göre işler değişebilir
  • Seviyorsan ama gerçekten kıza para ödettirmezsin

• İlk bulusmada sen karsila hocam ama devami gelirse yani sevgili olursaniz ortak vermeye baslayin oyle tek tarafli yapma. Yani sinema benden yemek senden dersin sakayla bi avm ye girmeden once o anlar kendini zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 8 Kasım 2014; 1:28:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cladeusx

Ben olsam para ödettirmezdim kıza

Tabi alıştırın kızları ondan sonra bize gelince, bizden de aynısını bekliyolar. Pohpohlamayın şunları kardeşim
  • Hesap ödemekle erkeklik arasında ne bağlantı var anlamadım.erkeklerin bankasımı var :-D haa bu olayda kızı davet etmişsin daha ilk buluşmalar senin ödemen daha doğru.kızda çok ısrar ediyosa o kız candır zaten.eli cebine gitmiyosa kaç kurtul derim.haa ileriki vakitte nolur.kimde varsa o öder.veya sırayla ödersiniz.erkek adam kıza para ödetmez düşüncesi saçma

• Bunlar gibi saftirikler yüzünden kızlar,erkekleri bankamatik olarak görüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazentiksindim

quote:

tabii ki sen ödeyeceksin.ayrıca her hafta sinemaya mı gidilirmiş. birbirinizin yüzünü görmemek için para ödüyorsunuz çok saçma :D
  • Sinemaya çağırıp parasını kıza mi ödeyeceksin kardeşim hesap yapıyor bi de her hafta su kadar diye. Tabi ki sen ödeyeceksin kız düzgün biriyse ısrar eder zaten ben ödeyeyim falan diye bi dahakine sen ödersin o zaman dersin bi buluşma daha ayarlamış olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen öde .
    Baktın ya ben ödeseydim felan diyor tamam çıkışta kahve ısmarlarsın yada içeçekler senden felan bi şekilde halledersin
  • Ulan bendede para çok kız yok parayı oyuna telefona ne kadar gereksiz şey varsa yatırıyorum arkadaşlara borç verip paranın 3te birini alıyorum ama ne yazıkki h kız arkadaşım olmadı millet sürekli sevgili değiştirirken ben geceleri keşke bana destek olacak beni gerçekten çok sevecek güzel alımlı bir sevgilim olsada onunla şunu şunu yapsak diyip bitiremiyorum ama gel görelim ki yol ve hiç olmadıda :( yapacak çok şey var beraber ... İlk başta sen öde sonra birbirinize alıştıkçamzaten öyle şeyler istemiyorsunuz ... Yani etrafta gördüklerim öyleydi en azından...

• ilk seferde sen öde sonra almana dönersiniz ikiniz de öğrencisiniz sonuçta
    zaten kız senden geçinmeye kalkacaksa yol ver gitsin
  • 1-2 defa sen karşıla sonra iyice samimi olunca sırayla veya alman usülü verirsiniz tabi sadece hesap şekli değişmez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.