Şimdi Ara

Kızla sinemaya gidicez ama aklımda sorular var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
6
Favori
4.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben arkadasimla bi yere gittigimde (kiz ama sevgili degil direk friendzone) ben odemek icin elimi cebime attigimda yok benimkini ben oderim diyor devamli yani bildigin tartisiyoruz odeme icin. Sonuc alman usulu oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer arkadaşsanız herkes kendi parasını ödesin sen patlamış mısır al yeter haa kızdan hoşlanıyosan veya sevgiliysen kıza para ödettirme bu arada bi aşk filmine gidin filmin sonunda yapış dudağına
  • Ne alaka lan erkeğin olduğu yerde kız para ödemezmiş ? Sizin gibiler yüzünden nice gençler çakal kızlar tarafından sömürülüyor. Bu senin eşin veya nişanlın değil, ne diye parasını ödeyeceksin ?
    Bilet parasını o ödesin, mısırları sen ısmarlarsın. Tüm para senin cebinden çıkmasın, kız alıştıktan sonra baş edemezsin.
  • Bilet parasini oderken kahveler senden de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede yaşıyor ve her türk erkeği gibi evin reisi benim yumruğumu masaya vurdum mu olay biter diyorsan sibena biletide senden mısırda senden çıkıştaki kahvede senden hatta dur giderken akbilin yoktur benim akbilden basıyım demekte senden.Kızları etkilemek saygı gormek istiyorsan boyle seyler önemli

• Centilmenlik önemli tabiki sen ödeyeceksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 2-3 buluşmadan sonra kızada ödetmeye başlaman lazım. Her ilişkimde öyle yapmışımdır. Bazen hepsini ödettiğim bile olur. Oda öğrenci sende öğrencisin sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

@Sanal Bilim Adami
    playboydur kendisi
    +
    @dhfade

Hayatimda kiz eli tutmadim ne playboyu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

@Sanal Bilim Adami
    playboydur kendisi
    +
    @dhfade

Hayatimda kiz eli tutmadim ne playboyu

yow eh eh

• quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

quote:

Buradaki asosyallerin dediğine bakma.Kızın bilet parasını da mısır parasını da sen ödeyeceksin.Ona göre hazırlıklı çık.Erkek adamın olduğu yerde kız para ödemez.

ULAN HAHAHAHAHA.
    ANAN BABAN 50 LİRA İSTESE VERMEZSİN GELMİŞ BURDA ELALEMİN KIZINA PARA YEDİRMEYİ Bİ MARİFET GÖSTERİYORSUN AYIP GÜNAH.
    NOT: İŞBU ENTRY KIZIN İZMİRLİ OLMADIĞI VARSAYILARAK GİRİLMİŞTİR.

Beni kendinle karıştırma.Annem babam istese değil 50 lira böbreğimi bile veririm.

PEKİ BİR YANGIN VAR ODALARDAN BİRİNDE AİLEN BİRİNDE DE SEVDİĞİN KIZ MEVCUT. YANGINDAN HANGİSİNİ KURTARIRSIN?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 8 Kasım 2014; 15:01:12 >

• ilk buluşmada senin vermen gerekir

• kesinlikle sinema parasını kıza ödet.Hatta restorana git hesabıda ona kitle
  • Abi kızın parasını ödemek nedir?
    Bazıları kızın parasını ödemenin erkeklik olduğunu söylemiş, bu bildiğin enayilik, kızla ilk kez bir şey yapacaklar kızın çıkıp çıkmayacağı bile belli değil... Üstelik kız düzgün bir kızsa sen onun parasını ödersen mahcup bile olur, sen dinleme buradakileri... Bırak kendisi ödesin, ama mesela dönerken falan sağda solda dondurma satan bir yer olur ısmarlarsın, bu hoş olur bak, diğeri bildiğin enayilik... Erkeklikle falan alakası yok.

Üstelik ilk buluşmada sinemaya mı gidilir yahu? 2 saat konuşmadan oturmak ne kadar mantıklı, zaten topu topu 3-4 saat beraber olacaksınız? Keşke düşünseydin bunları biraz...

• Ondan sonra kızlar neden kezban diye dolanırsınız ortada. Neymiş erkek dediğin kıza hesap ödetmezmiş. Şaka mısınız?
  • Sen sinemaya davet ettiysen biletleri senin alman daha iyi olur. İsrar edip odetmezse misirlari da senden olsum oyleyse dersin. Kendi kazancinsa gonul rahatligiyla ode ama babanin parasiysa ortaklasa odeyin.

• Csb yazan var ben eski sevgilim götürdüğümde bana kızmıştı olmaz öle filan bende tamam bari demiştim
  • quote:

Buradaki asosyallerin dediğine bakma.Kızın bilet parasını da mısır parasını da sen ödeyeceksin.Ona göre hazırlıklı çık.Erkek adamın olduğu yerde kız para ödemez.

Neden böyle düşünüyorsunuz cidden merak ediyorum.. İki öğrenci arkadaş-erkek,kız- sineyama gidiyor..
    Erkek bankamatik mi?
    Ayrıca hani herkes eşitti? Cidden anlayamıyorum şu ağır abi ayaklarını :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kynsia

quote:

Neden böyle düşünüyorsunuz cidden merak ediyorum.. İki öğrenci arkadaş-erkek,kız- sineyama gidiyor..
    Erkek bankamatik mi?
    Ayrıca hani herkes eşitti? Cidden anlayamıyorum şu ağır abi ayaklarını :D

Arkadaşım sen istersen ödeme.Ödeyeceksin diye seni zorlayan yok.Bana böyle öğretildi ben böyle yaparım.Benim yanımda kız arkadaşım para ödemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stanley Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: bazentiksindim

quote:

Orijinalden alıntı: Stanley Marsh

Herkes kendi parasini versin erkek bankamatik mi? Mısırlari ismarla yeter ona

bunu kıza nasıl söylicem :D

Parani ver de şaka bi yana bilet parasini kendi uzaticaktir zaten sen de hiç bişey demeden al. Yani yok ben ödeyim falan deme sonra kiz iyi diyip geri çekilir dimdizlak kalirsin orta da.

Böyle davranırsanız çok kız kaybedersiniz.
    Kız parayı uzatırsa ödemesine izin verme, sinema biletleri benden, sen yemeği ısmarlarsın de. Sinemadan sonra yemek de yemiş olursunuz böylece, ha vakit kalmamışsa, sana bir yemek borcu olmuş olur kızın.

• erkek adam aynı masaya oturdugu kıza hesap odetmez. ya oturmaz ya odetmez.
    kısaca fım mısır kola yol prası sana aıt 30 lıradan batmazsın kardesım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.