< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnavS -- 24 Ekim 2020; 12:56:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnavS -- 24 Ekim 2020; 12:56:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fazlasıyla kibirli birisin kimsin lan sen, cümlelerinden kibir akıyor. Her spor yapan kendini bir şey sanıyor, havalarda uçuyor tiksiniyorum artık
|
Konunun CSB olduğunu varsayıyorum. Gerçekse rezil bir durumdasın, kız ya da erkek fark etmeksizin bir buluşmaya gidiyorsan temiz ol, kendine bak. Siz bu kafayla hiçbir şey elde edemezsiniz.
|
hayır yani kardeş anlamıyorum fitim diyorsun fitliğe dair bir şey yok böyle güzel kızları hakediyorum diyorsun tipine bakıyorum güzel kızları hakeden tipin yok. tipini aşağılamak istemiyorum şimdi moralin bozulmasın ama bu tipin ile takındığın uslüp bambaşka bir şey. senin yaşın 21 falanda değil 17 yaşlarında ergenliği doruklarında yaşayan birisin.
![]() |
O resim ney öyle harbiden ya öyle bir anlatmışsınki Allahu ekber dagina cikmisti çıta. Gördüm ve tepkim
![]() ![]() Edit: 14 yaşındaki fotondan sonra tepkim level atladı sen bizi güldürdün ya helal. Artık bu. ![]() ![]() |
Kim fitnessa gitse mutlaka fitnessta fotoğraf çekiniyor bir de çoğunuz ingilizce yazı falan yazıyorsunuz fotoğrafları snape atarken. Abi bu kadar yapmacık olmayın ya.
Ayrıca arkadaş eleştiri yapınca sıska falan demişsin. Sen kimsin ki? 3-5 ay yada bilemeyeceğim bir kaç yıl fitnessa gittin diye şaheser falan mı oldun millete kafana göre hakaret ediyorsun.. Sen kimsin? Ha unutmadan Don't make me crazy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yağlarun
|
Adam bi de cümlenin yarısını türkçe yarısını ingilizce yazmış
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 yaşında süt içiyomışsuz da kendisi vöcöt geliştiriyomuşta bilmem ne.sorsan hala babasının evinde kalıyodur parasını babasının verdiği internet ile hava atıyo. ben 14 yaşımdayken devlet yurdunda koğuşta kalıyodum sen suya fu derken ben devrecilikle uğraşıyodum gym e yazılan artis oluyo
|
birader tipe bakan kızla olmaz diyorsun da iki cumle once kendin demissin kız cok cirkin ben bunu aldatırım diye? enteresan cidden...
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnavS -- 29 Ağustos 2016; 19:54:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|