Bedelli askerlik için tecil iptal ettirme ve başvuru süreci
Selamlar, yeni yıl zammı gelmeden bedelliye başvurmak istiyorum. 31.12.2026'ya kadar tecil gözüküyor bunu e-devletten iptal ettireceğim. Bugün iptal ettirirsem hemen kabul oluyor mu? Süreç nasıl ilerliyor yardımcı olabilir misiniz?
Bedelli Askerlik Kilo Sınırı
Boyum 176 kilom 105. Herhalde benim boyumda birisi için 103 kg üst sınır. Yıl sonuna kadar bedelli askerlik ücretini ödemek istiyorum zam yemeden. 103 kiloyu geçince direkt erteliyorlar mı yoksa bedelli yapacağım için duruma göre değişkenlik gösteriyor mu. Mesela ben gitmek istediğimi söylesem 1-2 kg ya takılmayıp onay verirler mi bilgisi olan var mı?
Kalp hastalığından dolayı muafiyet
Merhaba, 1 ay önce check up sonucu aort yetmezliği tanısı konuldu ve herhangi bir fiziksel aktivite yapmamam gerektiği söylendi. Bazen kalp sıkışması, kalp krizi geçiriyormuş hissi gibi sancılar oluyor. Hastalığımdan dolayı askerlikten muaf olabiliyor muyum? Daha önce bu süreci yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?
40.000 TL Hazır sistem önerisi
Maksimum 40.000 TL olacak şekilde hazır sistem arıyorum. İncehesap'ta aşağıdaki sistem indirime girecekmiş sizce alınır mı parçaları iyi mi herhangi bir özelleştirme yapmaya gerek var mıdır?
Bu sistem dışında önerdiğiniz sistemler var mı?
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 748
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 223)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 86 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
8 Yanıt
0